De sieraden zijn snel verzonden, komen overeen zoals getoond op de foto's. Ik mis alleen in de beschrijving op de website een maatvoering van de bedels en connectors. Dan kun je een beetje schatten ho... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Service erg fijn.altijd snel bericht terug.en kreeg netjes een nieuwe ketting opgestuurd.top blij mee. Groet Jolanda
Mooie bedels, snel binnen en leuk contact met de klantenservice. Alleen erg jammer dat er geen beleving bij is qua verpakking. De bedels zaten in plastic gripzakjes (met barcodesticker) in het brieven... Ver más
La empresa ha respondido
Mooie kwaliteit!, en ook fijn als je geen echt goud kunt betalen. Het blijft ook mooi, en wat een keus in bedels top👌🏼.Hoop wel dat er in de toekomst langere kettingen komen, 60 cm zijn vaak uitve... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Online boutique met onder andere handgemaakte sieraden, curated serendipity en heel veel meer mooie items, zoals oorbellen, kettingen, bedels, armbanden en ringen.
Información de contacto
Karspeldreef 1203, 1104 SE, Amsterdam, Holanda
- info@vivi-vee.nl
- vivi-vee.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Mooie sieraden en geweldige service.
Mijn ervaring is dat dit bedrijf zich onderscheidt in assortiment en service. Ik kocht een superleuke armband die helaas niet paste en toen ik een retouraanvraag deed, kreeg ik een sympathieke reactie met de optie om de armband kosteloos te laten verlengen (retourneren mocht uiteraard ook). Het contact verliep heel aangenaam en de armband is perfect verlengd. Hoe lang de sieraden mooi blijven, weet ik nog niet, dus daar kan ik nog geen mening over geven, maar de service is echt top.

Leuk bedrijf
Snelle levering en vriendelijk en snel antwoord op een vraag en superleuke sieraden!

Respuesta de VIVI VEE
Snelle levering .producten zoals op de…
Snelle levering .producten zoals op de afbeelding. Mooi.

Had dubbeld bestellingen gedaan
Had dubbeld bestellingen gedaan. Gemaild, kreeg meteen reactie terug. Probleem opgelost. Geld terug gestort
trots!!! prachtige betaalbare collectie van zeer…
prachtige betaalbare collectie van zeer goede kwaliteit!! ontzettend lieve personeelsleden die de klant op een voetstuk zetten..ik ben heel erg blij met jullie team!!
Wat een goede service
De bedeltjes waren heel goed en leuk verpakt .
De kwaliteit is prima
Fijne service en mooi ingepakt
Verzending is niet super snel, maar voor mij was dat niet erg. De bestelling was mooi ingepakt, net een cadeautje! Er was wat mis met mijn bestelling, dit is super netjes opgelost en ik kreeg er zelfs nog een extra hanger bij cadeau. Super lief!

Respuesta de VIVI VEE
Na mis communicatie sieraden alsnog…
Na mis communicatie sieraden alsnog ontvangen zeer goede service dank u

Hele leuke bedels
Hele leuke bedels voor aan mijn oorbellen en een schappelijke prijs

Slechte levering
Als je denkt dat ze binnen 1 tot 3 dagen leveren kom je toch van een koude kermis thuis. Ik heb de 5e besteld, de 9e is het zogenaamd verzonden en tot op de dag van vandaag nog steeds niks ontvangen. Jammer want de collectie is heel mooi.

Tevreden klant
Prachtige sieraden voor ieder wat wils en daarbij voor een goede prijs. Ik draag mijn oorbellen met plezier en krijg veel complimenten. Ik heb mijn bestelling ook heel snel ontvangen.
Super tevrede
Mijn bestelling was niwt aan gekomen.1 mailtje en ze gingen gelijk alles controleren.en nieuwe opgestuurt.ben erg tevrede
Erg lange levertijd
Heb mijn product nog steeds niet ontvangen..heb 2 oktober besteld en vandaag 21 oktober nog steeds niets binnen
Zelf een bericht naar klantenservice gestuurd want deze houden je niet op de hoogte van status bestelling
Echter gelijk reactie ontvangen na het plaatsen van slechte revieuw. Lijkt er dus op dat het probleem verholpen word!

Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. En bedrieglijk dat de oorbellen per stuk zijn.
Ik koop hier nooit meer wat!

Respuesta de VIVI VEE
Más información sobre otros tipos de reseñas.