Wij zijn heel blij met onze bestelling bij Vixx Badkamers. Op 28 april hebben we ons Proline badkamermeubel besteld en op 4 mei stond het al voor de deur! De levering verliep soepel en netjes, al... Ver más
Ik heb de "INK Skyscraper fontein polystone - zonder kraangat - incl. handdoekuitsparing en verzonken afvoerplug - 20x20x30 cm - Mat wit" besteld bij Vixx. Een mooie product en goede kwalitei... Ver más
Wat een fijne ervaring bij Vixx Badkamers! We liepen tegen wat uitdagingen aan bij de renovatie van onze badkamer, maar zij dachten echt met ons mee en kwamen met praktische oplossingen waar wij zelf... Ver más
Información sobre la empresa
Mon plaisir 102C , 4879AT, Etten-Leur, Holanda
- 076 204 5087
- info@vixxbadkamers.nl
- vixxbadkamers.nl
Super fijne ervaring bij Vixx…
De levering verliep soepel en netjes, alles werd goed en zorgvuldig bezorgd. Daarnaast hebben we een hele mooie prijs gekregen voor ons product.
Al met al een top ervaring. Wij zouden hier zonder twijfel opnieuw bestellen en raden Vixx Badkamers zeker aan!
Geen gezeur maar echt garantie
Het badkamer meubel dat in opdracht van Vixx door Sanibell naar ons is gestuurd was echt veilig ingepakt, maar bleek bij uitpakken toch een doorgebroken bovenste plank te bevatten die tussen de beide ophangbeugel zit en dus belangrijk is voor het verband. Was dus fabrieksfout. Vixx heeft inmiddels contact gelegd met de leverancier en we krijgen een nieuw meubel en dan gaat deze mee terug.
Quick delivery
Quick delivery. Product according to expectation. Staff is also friendly to answer questions
Goede partij die Vixx
Goede partij. Zakenkundig en vriendelijk advies zonder opdringerig te zijn. Nemen zeker de tijd.
Eerlijke prijzen.
Wij raden Vixx zker aan.
Fijne overzichtelijke webshop
Fijne overzichtelijke webshop. Door weersomstandigheden kon er iets later geleverd worden, maar uiteindelijk was het toch eerder dan telefonisch afgesproken
Snelle service en goed advies en goed…
Snelle service en goed advies en goed materiaal dus al met al een goed bedrijf
Ik heb onlangs een badmeubel bij dit…
Ik heb onlangs een badmeubel bij dit bedrijf gekocht en ben erg tevreden over mijn ervaring. De kwaliteit van het badmeubel is uitstekend en het ziet er precies zo uit als op de foto’s. De levering verliep vlot en alles was goed verpakt. Ook de communicatie was duidelijk en professioneel. Zeker een aanrader en ik zou hier opnieuw bestellen.
Een vlotte goed werkende site
Een vlotte goed werkende site! Heel overzichtelijk aangegeven en precies de items die ik graag wilde hebben. Top!
Goede service en snel geleverd op de…
Goede service en snel geleverd op de afgesproken datum.
aanbevolen!
Top! De bestelling is snel en in goede staat bij mij aangekomen.
Eenvoudig bestellen!
De bestelling is vrij eenvoudig te maken. De website is zeer overzichtelijk en met een kortingscode kreeg ik ook nog eens een extra korting op de (advies)prijs.
Badmeubel
Na de bestelling een telefonische terugkoppeling over de leveringsdatum. Vriendelijk en adequaat
Supersnelle bezorging!
Top service !
Top service; enthousiaste gasten die niet alleen iets willen verkopen maar écht aandacht voor je hebben en service willen verlenen, ook ná aankoop. Goede prijzen en een eerlijk verhaal. Absoluut een aanrader !!!
Product voldeed aan verwachtingen
Product voldeed aan verwachtingen. Goeie service!
Mooi stijlvol product! Vlotte bestelling en afhandeling
Een mooie product en goede kwaliteit.
Lang gezocht naar een fontein met kleine afmetingen. Vixx Badkamers B.V. biedt deze als 1 van de weinigen aan in deze stijl.
De berichtgeving rondom dit product is goed, ook wanneer de levering iets langer op zich laat wachten. Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden.
Netjes verpakt.
Snel en goed geleverd voor een hele…
Snel en goed geleverd voor een hele mooie prijs!
Alles op tijd geleverd
Alles op tijd geleverd.
Fijn ingepakt
Alles heel netjes
Mooie spullen
Fijne partij
Fijne partij! Nemen de tijd, luisteren naar je wensen en denken mee. Eerlijke verkopers en goede service. Eén dag na onze bestelling bleek onze bestelling goedkoper te zijn geworden. Dit werd direct aangepast op de factuur. Top!
Más información sobre otros tipos de reseñas.