Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Vi hentede rullegræs, og kvaliteten var virkelig i top. Derudover fik vi en utrolig god service – vi fik hjælp til at læsse græsset på traileren, og personal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi startede kontakten telefonisk og fik en venlig betjening. Vi bestilte græsset på hjemmesiden og varen blev leveret som ønsket. Rullegræsset blev leveret ordentlig stand og nemt at gå til. Vi la... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er meget tilfredse :-) Lækkert med levering osse til ikke brofaste øer! Levering til tiden på trods det osse skulle sejles hertil i turist højsæson. Fin kvalitet på græsset og virkeligt flot r... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service! Har netop modtaget 250m2 rullegræs, leveret helt til op til arbejdsområdet PERFEKT! Konsulent ringer 2 dage før levering og kontrollere om vi er klar over der skal lægges 2 lag... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vivero

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Salg af rullegræs til erhverv og private i hele landet

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Stor fleksibilitet og hjælpsomhed

Efter i lang tid at have søgt efter et sted, hvor jeg kunne nøjes med at købe mindre mængde rullegræs, lykkedes det mig her - hurra for det.
Da vi så kom for at hente græsset, mødte vi fantastisk hjælpsomhed ift. at få læsset græsset i vores bil - stor tak for det

5 de mayo de 2022

Rigtig flot græs

Hurtig levering og rigtig flot græs. Vi glæder os til at følge udviklingen og til mange gode stunder i haven.

26 de abril de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke tilfredsstillende overhovedet

Man bliver mødt med en arrogant attitude
Og så er græsset smask fuld af sten, 1/4 del af rullerne er enten i stykker eller klippet over på grund af stenene har skåret i græsset

På 300 kvm samlede vi en hel trillebøre fuld sten sammen fra græsset.
Ikke tilfredsstillende og sidste gang vi handler der. Dårlig service uden lige fra start til slut

19 de abril de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

God pris, men..

God pris, hurtig levering, pent græs, men…
Lidt mange sten i jorden, og nu har jeg pludselig svampe på alle steder hvor mit nye rullegræs er lagt. Har ellers aldrig haft svampe i haven, så det er lidt irriterende.

11 de agosto de 2021
Opinión espontánea
Logotipo de Volstrup Rullegræs

Respuesta de Volstrup Rullegræs

Hej Thomas.

Tak for din besvarelse.
Svampe er faktisk et sundhedstegn i din plæne. De kommer mår jorden er super fin og fugtig. De kan fjernes let ved klipning.
Når man ligger Rullegræs roder man rundt i joden og den bliver vendt. Herved kan der komme svampelegmer op til overflade.
Men det er faktisk super fint de er der. Stort sundhedstegn på rigtig vanding !
Kristian

Super god oplevelse

Super god oplevelse, bestilte græsset torsdag og kunne hente det fredag, der var nogle ruller som var i lidt dårlig kvalitet, men alt i alt en god oplevelse

22 de julio de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.