Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Vi hentede rullegræs, og kvaliteten var virkelig i top. Derudover fik vi en utrolig god service – vi fik hjælp til at læsse græsset på traileren, og personal... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi startede kontakten telefonisk og fik en venlig betjening. Vi bestilte græsset på hjemmesiden og varen blev leveret som ønsket. Rullegræsset blev leveret ordentlig stand og nemt at gå til. Vi la... Ver más
Vi er meget tilfredse :-) Lækkert med levering osse til ikke brofaste øer! Levering til tiden på trods det osse skulle sejles hertil i turist højsæson. Fin kvalitet på græsset og virkeligt flot r... Ver más
Super service! Har netop modtaget 250m2 rullegræs, leveret helt til op til arbejdsområdet PERFEKT! Konsulent ringer 2 dage før levering og kontrollere om vi er klar over der skal lægges 2 lag... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Salg af rullegræs til erhverv og private i hele landet
Información de contacto
Rosbjergvej 5, 9500, Hobro, Dinamarca
- info@volstruprullegraes.dk
- volstruprullegraes.dk
God service
God service, præcis levering, godt produkt og til en rigtig fornuftig pris.
Meget nemt at bestille
Meget nemt at bestille, afhente m.m. - 'nogen' havde fjernet et par ruller ved afhentning, men med super service var manglende ruller klar næste morgen.
/ Ivan
God kvalitet og god service
Super god service ,levering,produkt-…
Super god service ,levering,produkt- fik et super resultat på få timer.
Det er ikke sidste gang vi handler rullegræs her
Det er 3. gang vi handler rulle græs, men helt sikkert ikke sidste
Super super super vis alle firmaer var…
Super super super vis alle firmaer var som dem så var alt sku lækkert græsset kom kl 7 så det var ingen problem og nå og lægge 340 kvm på en dag
Skal jeg bruge mere gæs vil jeg ingen kvaler have ved og bruge dem igen
Hurtig og præcis levering
Hurtig og præcis levering. Venlig betjening da jeg ringede ang ordrer.
Jeg kunne ikke modtage mit græs
Jeg kunne ikke modtage mit græs, fordi det ankommer med en fragtmand der ikke kan læsse af på min adresse. Volstrup græs er ikke til nogen hjælp, jeg måtte derfor afvise at modtage græsset. Dårlig planlægning af fragt.

Respuesta de Volstrup Rullegræs
Fremragende kvalitet til afhentning på…
Fremragende kvalitet til afhentning på aftalt/bestilt tidspunkt :-)
Flot rullegræs. Hurtig levering
Bestilte rullegræs til levering, og græsset var virkelig flot og blev leveret til den lovede tid. Samtidig var det meget billigere end jeg havde forventet.
Kan kun anbefale at handle der👍🏻
En rigtig god oplevelse.
Vi startede kontakten telefonisk og fik en venlig betjening.
Vi bestilte græsset på hjemmesiden og varen blev leveret som ønsket.
Rullegræsset blev leveret ordentlig stand og nemt at gå til.
Vi lagde 84m2 som var nemt at håndterer og i en rigtig god kvalitet på alle 84 ruller.
Vi kan ud fra denne samlede oplevelse sige at vi klart kan anbefale jer som leverandør af rullegræs.
Super god service samt kvaliteten på…
Super god service samt kvaliteten på græsset er god.
Vi er meget tilfredse med det græs der…
Vi er meget tilfredse med det græs der blev leveret. Det var nogle pæne ruller, som var skåret pænt. Leveret til tiden. Alt var som forventet.
Super kvalitet
Kan varmt anbefale Volstrup Rullegræs til andre.
Modtog græsset på den aftalte dag og græsset ser super fint ud, nem at håndtere rullerne.
Alt som aftalt
Alt som aftalt, flot græs og kvalitet, god vejledning telefonisk, kan klart anbefales :-)
God oplevelse
God oplevelse! Utrolig hurtig respons på spørgsmål både på tlf. og mail.
Ud af 250m2 græs var kun et par enkelte baner lidt "tynde" eller med flosset kant, men de kunne skæres til og bruges til kanter.
Vær opmærksom på, at prisen ændres alt efter mængde. Der kan være nogle "gratis" m2, hvis du bestiller x antal m2 mere, da den samlede m2 pris så falder.
Den 5. Stjerne ville kunne opnås, hvis man kunne komme nærmere et forventet tidspunkt for ankomst. 7-15 er et langt spænd, når man har folk der skal komme og lægge græsset - for hvornår skal de så komme? Man ønsker jo ikke at lade græsset stå på paller i alt for lang tid med risiko for at tørre ud. Fik fat i fragtmanden, som også var super flink - de mente det blev nærmere kl. 15 end kl 12. - Det kom så allerede kl. 0900, hvilket vi selvfølgelig var meget glade for, for så kunne vi komme i gang, men det gav lidt udfordringer for dem som skulle lægge det, der jo forventede at det kom mellem 12 og 15. Det lykkedes dog at få det lagt rimeligt hurtigt efter ankomsten, og vi er super glade for resultatet og handlen!
Vil anbefale Volstrup til alle andre.
Fantastisk god service fra start til…
Fantastisk god service fra start til slut og græsset blev lev. aksakt på aftalt sted og til aftalt tid, så vi har fået en fantastisk flot græsplæne, mvh Lars fra Horsens.
Det kørte som aftalt👍 Og Go kvalitet.
Hej Volstrup tak for et super sted at…
Hej Volstrup tak for et super sted at købe rullegræs, og servicen er bare i top,
jeg køber en del løbende. Venlig hilsen Niels W.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.