Hele mooie munt, makkelijk te bestellen. Na bestelling een E-mail gehad dat het tot 2 maanden kon duren voor de munt verzonden zou worden. Na 4 weken de munt met alle papieren, muntcase en doosje ontv... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
100% Oplichting. Ze proberen mensen op te lichten via advertentie op YouTube + laag startbedrag ad €3,95 (dat eventueel verhoogd kan worden als je optionele bestellingen erbij bestelt). Doe o... Ver más
La empresa ha respondido
BESTEL HIER NOOIT Zoals vele andere hier, ook opgelicht. Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. In April de nationale vrijheidsuitgifte munt besteld en nu mid-Juli nog niks ontvangen. Overigens wo... Ver más
Zelfde ervaring als eerdere bestellers. Kan alleen maar doorklikken met steeds extra kosten Wil je opnieuw beginnen wordt je afgebroken. Nep zoals vitea.pro. Je koopt een abonnement geen losse leve... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Bevrijding munt besteld
Bevrijding munt besteld, respons van bestelling heeft op zich mogen wachten. Na enkele dagen wel keurig een brief op de deurmat en dat er wat mis is gegaan met bestel bevestiging en dat de munt binnen 2 weken geleverd zou worden en dit was inderdaad het geval.
Ben er blij mee.

Ben benieuwd en top!
Update: alle 2 de munten ontvangen! (Heb er 2 besteld). Zien er tip top uit: mooi certificaat, mooie boekjes erbij met tekst en uitleg!
Ik ben meer dan tevreden. Dank jullie wel! Heel blij mee
Tot nader orde: 1 ster. Vandaag iets besteld, maar, zoals bij zo velen te zien, geen bevestiging gehad van mijn bestelling.
Het idee is heel vet. Ik hoop van harte dat het gewoon wordt opgestuurd etc.
Ik heb betaald namelijk. Anders helpt aangifte doen goed lees ik.
Ik wacht het nog even af.
Ps: kleine update op mijn review. In ieder geval fijn dat er gereageerd wordt. Alsnog verder afwachten
Wederom kleine update: ontvangstbevestiging gekregen!

Respuesta de Vrijheidsuitgifte
Mensen kijk uit wat je doet je krijgt…
Mensen kijk uit wat je doet je krijgt herhaaldelijk nieuws van deze side je kunt al niet meer uitschrijven om verdere email te ontvangen mijn virusscanner waarschuwt zelf als ik wil uitschrijven op deze side omdat het geen vertrouwde omgeving is Pure oplichting de email niet open of uitschrijven op email verder niet reageren gewoon verwijderen

-1 Voor oplichters!
Man man, Ik heb eens gekeken na blijvende advertenties en het ziet er echt legitiem uit, maar na gezond verstand en hier even raadplegen weet ik genoeg. Schaamteloze oplichters.. wtf zeg hoe mag dit.
Aangifte gedaan + 'Kassa' ingelicht.
Bedankt andere reviewers!!!

Respuesta de Vrijheidsuitgifte
Bestellen lijkt niet te lukken.
Bestellen lijkt niet te lukken.
Inmiddels een paar keer geprobeerd inclusief toestemming betaling, maar ik zie niets verschijnen in mijn bank App.

100% Oplichting
100% Oplichting.
Doe online aangifte bij politie mensen!!
M. Steeg is een naam die voorkomt op hun website (vacature) en hij heeft zelf een review van 4 ster geschreven op Trustpilot. Dat is dus een fake review.

Na aangifte toch levering
Geen bevestigingsmail ontvangen. Geen contact te krijgen per mail die op de website staat (deze mailbox wordt niet actief beheerd). De andere mailadressen die ik gevonden had geven Geen thuis. Bellen schiet ook niet op, want je komt in een eeuwige wachtrij ongeacht welke keuze je maakt in het menu.
Uit pure wanhoop aangifte gedaan bij de politie en de optie gekozen mail te sturen naar de website van de aangifte. Nou binnen een dag had ik een mail dat de verzending onderweg was en een dag later de munten.
Munten zelf zien er prima uit en waren goed verpakt, maar ik zal hier niet snel nog een bestelling plaatsen.

Gratis bestaat niet
Gratis bestaat niet. Reclames wekken de indruk dat het om een soort officiële uitgave gaat. Dat is niet zo. Dit is gewoon een commerciële partij die producten aanbiedt. Trap er niet in.

Respuesta de Vrijheidsuitgifte
Beetje laat maar alles klopt :)
Na bijna een week wachten alles goed en zonder schade ontvangen. De munt zelf ziet er fantastisch uit!
Sprookje de zogenaamde gratis munt…
Wanneer je de zogenaamde gratis munt bestelt kan je opeens geen adres meer invullen. Vond ik zo verdacht dat ik trustpilot ging checken. Ik moest mijn bestelling afronden die al afgerond was en kreeg ineens een aanbod voor Canadese munt voor 119,95! Pure oplichting. En dat via tv reclame. Ik licht Kassa maar in

Pas op!!! Oplichters!!!
Munt op 28 Februari besteld vandaag de dag nog niks ontvangen, wat binnen 5 werkdagen bezorgd zou moeten zijn!!!!
VIEZE SMERIGE BLOEDHONDEN.

Dit is een scam
Dit is een scam, trap er niet in!! AI voice in de video, daarnaast staat dat het ook voor canadese mensen zijn, maar dan doe je geen ".nl" als domain.
Ook komt het zo gezegd uit Amsterdam, echter komen ze niet daar maar uit Afrikaanse gebieden.

Pure oplichting
Pure oplichting, er wordt op tv geadverteerd met een gratis uitgifte, dit is gewoon een leugen.
Kijk naar het het percentage negatieve reviews en oordeel zelf...

Voor 40 euro aan producten besteld
Voor 40 euro aan producten besteld, nooit iets binnengekregen, zelfs niet de bevestigingsmail ontvangen. Oplichting!

Munt besteld
Munt besteld, nooit wat ontvangen. Trap er niet in mensen