De skulle skamme sig. Man bliver spammet med "nye" opgørelser uden nogen form for dokumentation for noget som helst. Statstyret hat og briller når det er værst.
Consulta las opiniones de los clientes
Hat og briller styrelse. Endnu en skamplet af en offentlig styrelse i dette land. Dårlige svar når man spørger til deres uforståelige skrivelser og værdiansættelser. Alen lange skrivekser på 30-40... Ver más
Har prøvet intensiv at få vores foreløbige vurdering ned da den slet ikke matcher den reelle værdi huset har - og vi taler om et spænd på 600.000 kr. Husets handelspris har ingen værdi i værdifastsætt... Ver más
Disse pampere lever ikke op til deres…
Disse pampere lever ikke op til deres formål som er:
"Vurderingsstyrelsen sikrer, at alle boligejere får en mere retvisende og gennemskuelig ejendomsvurdering med et nyt vurderingssystem."
De har systematisk udspredt løgne om danskernes boliger og sat vurderingen op til et niveau som medfører brandbeskatning, VST er befolket af jurist-pampere, som er max arrogante og inkompetente.
En helt og aldeles håbløs styrelse
En helt og aldeles håbløs styrelse. Har forsøgt at, kontakte dem telefonisk. Svar: Alle linjer er desværre optaget, prøv igen senere! Det er samme svar dag efter dag. Det kan man simpelthen ikke byde os der, betaler deres løn! Vi har brug for svar på de, afgørelser de træffer. Suk
Makværk
De har overhovedet ikke brugt foreliggende tinglyste oplysninger der er til sted. Vurderer min industrigrund som alm. parcelhusområde. Dette giver en diff. fra den realistiske værdi på industrijord på i størrelsesordenen ca. 3,5 mill. til parcelgrunde vurdering på ca. 14, 5 mill.
Den diff. på 11 mill. er da et fejlskud af format, der udelukkende skyldes at man ikke har sat sig ind i de faktiske forhold.
Nedenstående dato for oplevelsen er fiktiv da datoen hvor jeg modtog vurderingen ikke står på papirerne.
Bevidst besværliggjorte oplysninger?
Min modtagne vurdering indeholder, så vidt jeg kan se, ikke mine naboers ejendomme. Så dermed burde jeg vel være tilfreds. Men når det kommer til forklaring og overblik af de enkelte elementer i vurderinger og beløb, så strør Vurderingsstyrelsen om sig med henvisninger til diverse love og paragraffer, så man er på randen af at miste overblikket, i stedet for at komme med mere sammenhængende forklaringer. Man har på ingen måde forsøgt at skabe et reelt overblik for den enkelte ejer af en ejendom, men måske ladet juridiske medarbejdere få opfyldt deres våde drømme. Og ingen savner vel den tidligere ansvarlige minister,
Kan det ta op imod 4 år at få en…
Jeg vil give 0 stjerner.Kan det ta op imod 4 år at få en offentlig vurdering på et nybygget hus fra 2022,ja åbenbart,eller som vurderingsstyrelsen siger så kan vi jo selv få en ejendomsmægler ud og få en vurdering,nå ja og så lige betale 2500kr for denne ydelse,huset kan tidligst blive offentligt vurderet i 2026-2028,det er under al kritik.
Hvis muligt havde jeg givet vurdering…
Hvis muligt havde jeg givet vurdering som minus 5.
Usmageligt som dette kaotiske dyre cirkus agerer ifht. deres kunder. Vurderingsstyrelsen har et cvr. nr. - må da opfattes som et firma der har kontrakt med sine kunder.
At jeg ikke som kunde kan kommentere på ´ydelsen` er under al kritik. Der er ingen mulighed for kontakt - ingen kø, bare lagt på når jeg ringer til dem. Åbenlyse fejl i den nye vurdering med manglende data inkluderet, oplysninger der ligger i tingbogen som de ikke har medtaget. Det kan der så kun kigges på hvis jeg klager, og som jeg skal betale for. Tilbyder lån uden at oplyse beløb. En skandale og et totalt ansvarsløst foretagende. Er det overhovedet lovligt, det de gør?
At man påtvinger danskere til at tage…
At man påtvinger danskere til at tage et lån uden accept er en ting
Når man vil ændre dette, er siden under en større opdatering
Vil man ringe er alle linjer optaget, og ingen telefon kø.
Hvad skal man gøre? Bliver simpelthen påtvunget et lån jeg ingen mulighed har for at annullere..
Ubrugeligt og fejlbehæftet system
Ubrugeligt og fejlbehæftet system. Det har stået på i flere år og de er umulige at komme i kontakt med.
Vurderingsstyrelsens bud på et pyramidespil?
Man vælger simpelthen automatisk at oprette et lån med tilhørende renter, og kalder i mangel på selvindsigt lånet for en indefrysning. Og man kan ikke engang få at vide hvad beløbet reelt er. Blot at det forventes at være under 5.000,- - altså før man i en ukendt årrække kan tillægges en masse renter og renters rente.
Hold da op hvor er det et usmageligt udlæg til en fejl som er skabt af inkompetence.
Sikke en skam at så uduelig en styrelse ikke kan privatiseres, så der kunne have været fornuft bag forvaltningen.
Amartøre,hånværksmæsig uduelig,nedlæg…
Amartøre,hånværksmæsig uduelig,nedlæg l----t,og antag et prof.consulent firma.
Hvem skal betale for denne sandkasse,SKATTEBORGERNE.
Det er ikke muligt som borger at komme…
Det er ikke muligt som borger at komme i kontakt med denne institution. Man kommer ikke engang i telefonkø. Og der er ingen e-mail adresse. Eller postadresse. Det er uacceptabelt for en offentlig styrelse.
Tak for den store hjælp …
Tak for god og saglig snak (som blev forklaret så selv jeg kunne forstå det)... super behandling hele vejen igennem... både i opstart og indtil nu... sidste samtale var med Isabella fra vurderingsstyrelsen... tusind tak for hjælpen og ikke mindst, at du tog dig tid ( ligesom de andre jeg har talt med) til, at hjælpe mig gennem dén jungle jeg så, men efter samtale med jer, kunne se og forstå sammenhænget i det..
Venligst
Tommy fra Tørring, Aale
Ny arrogant ejendomsvurdering
Har lige fået en ny ejendomsvurdering, som i mine øjne er alt for høj. Jeg vælger at klage over den, men når man klager, kommer der en masse spørgsmål med en checkboks. Ingen mulighed for at skrive, hvorfor man klager. Jeg bor i et erhvervsområde, og det tror jeg ikke der er taget højde for i vurderingen, men det kan jeg ikke gøre opmærksom på i klagen.
Helt væk magen til arrogance kombineret…
Helt væk magen til arrogance kombineret med uduelige lighed skal man lede længe efter mig et under at de får løn og vel også en lønstigning på 8.8/ kan ikke være begrundet i heldige sager
Sagen sendt til pressen
Det til at lukke op og skide i.
Det til at lukke op og skide i.
Man burde seriøst overveje at lukke det ned.
Dks vuderingsstyrelse er rettere sagt den mest inkompetente og latterligste offenlige indstans.
Laver i reelt set et stykke arbejde eller spiller i bare bordtennis med folks liv ?
Hvad i alverden er det for noget svineri i har gang i!
Hvordan i alverden kan man opkræve så vanvittige beløb fra pensionister som pludselig står med en milliongæld, jeg tror i skal fyre de mennesker som har udviklet jeres smarte systemer og det kan kun gå for langsomt!
Vi kan ikke sælge vores virksomhed
Vi kan ikke sælge vores virksomhed, da vores nye vurdering skræmme køberne. Den er høj og helt hen i vejret, men intet kan vi gøre. Det skulle lige være os, der kørte vores virksomhed på denne måde.
Komplet ligeglade med borgere, ret og rimelighed
Offentligt ansatte eller service ydelser har aldrig været en imponerende størrelse.
Hvad der dog kan imponere er at vurderingsstyrelsen har udvist komplet ligegyldighed for borgerne (pyt med at folks økonomi og liv ødelægges), deres retssikkerhed (betalt hvad vi har gættet på), almindelig rimelig procedure (betalt andres regninger??)
Hvis det var et privat firma var de forlængst blevet politianmeldt - det er det dybeste en offentlig instans kan synke (kan man håbe…)
Det er da vildt at i kan opkræve 1…
Det er da vildt at i kan opkræve 1 person "efterregulering af grundskyld" for en periode hvor en anden har boet på grunden.
Jamen tak for at skulle give 4000 til absolut ingenting. Det jo snart det rene Rusland det her.
Stop jer selv…
Vurderingsstyrelsen har vurderet grundværdierne i hele bøgedalsvænget 5750 Ringe forkert sidste grund er solgt for 500000 kr og i har vurderet den billigste grund til 2552000 kr den dyreste til 4912000 kr og vil ikke rette op på dette og overlader problemerne til den enkelte borger det er en ommer
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.