De skulle skamme sig. Man bliver spammet med "nye" opgørelser uden nogen form for dokumentation for noget som helst. Statstyret hat og briller når det er værst.
Consulta las opiniones de los clientes
Hat og briller styrelse. Endnu en skamplet af en offentlig styrelse i dette land. Dårlige svar når man spørger til deres uforståelige skrivelser og værdiansættelser. Alen lange skrivekser på 30-40... Ver más
Har prøvet intensiv at få vores foreløbige vurdering ned da den slet ikke matcher den reelle værdi huset har - og vi taler om et spænd på 600.000 kr. Husets handelspris har ingen værdi i værdifastsætt... Ver más
Man vælger simpelthen automatisk at oprette et lån med tilhørende renter, og kalder i mangel på selvindsigt lånet for en indefrysning. Og man kan ikke engang få at vide hvad beløbet reelt er. Blot a... Ver más
Jeg ringede til VS og fik kontakt efter ca 25 min
Jeg ringede til VS og fik kontakt efter ca 25 min.
Jeppe svarede fint på mine spørgsmål, han kan jo ikke gøre noget med de foreløbige vurderinger.
MVH bj
De bruger ikke direkte sammenlignelige data til deres vurderinger!
De skulle egentligt have haft 0 stjerner eller - stjerner. Bliver klikket af når man kontakter dem. Har tidligere kontaktet dem, hvor de kom med en gang pladder balle snak, hvori de faktisk selv skammede dig over vurderingssystemet. Min grund er steget 500% i værdi, og overstiger langt den reelle grundværdi i området, hvilket meget nemt kan bevises, da der er solgt en fuldt byggemodnet grund endda større end min grund (har tidligere stået et hus på grunden) indenfor en radius af ca. 300 m fra min ejendom. Grunden er solgt for under et år siden, så grunden er direkte sammenlignelig med min grund. Så vurderingsstyrelsen, det er sgu en ommer, selv en BH-klasseelev kunne have fundet de sammenlignelige data og lavet en mere reel vurdering!
intet svar i mere end 30 min
intet svar i mere end 30 min. stop med at drikke kofe og begynde at arbejde patetisk. meget lav kvalitet -5 hvis det er muligt
Har nu brugt over en time på at…
Har nu brugt over en time på at kontakte vurderingsstyrelsen pr. mail. Det er næsten umuligt, og der bliver stillet spørgsmål som man IKKE kan finde svar på!!! Det handler kun om at Vurderingsstyrelsen har bestemt, og du har som borger ingen mulighed for at gøre indsigelser. Minder en del om Kina, NordKorea etc.
Ventede 30 minutter på at komme…
Ventede 30 minutter på at komme igennem. Der blev lagt på, og ingen forsøgte at ringe mig op igen. Nu bruger jeg så yderligere tid på at ringe op igen.
Kunne jeg give 0 stjerne gjorde jeg det…
Kunne jeg give 0 stjerne gjorde jeg det de laver en vudering af min grund lige pluslig er steget med 500 % i værdi. Umulig at klage Lige pluslig skriver er at de har lavet en kvalitets gemmen gang.. min bare r ø v. .og sætter grundværdie ned så nu er den kun steget 108% det er stadig 108 % for meget og samtidig er det umulig at komme i kontakt med dem
Amatører der ikke engang kan finde ud af at svare.
Efter at have modtaget foreløbig vurdering, hvor vor grundværdi var steget 3,8 gange i forhold til den grundværdi vi i 2013 betalte grundskyld, skrev jeg en klage til vurderingsstyrelsen, og modtog 4.8.2023 en bekræftelse på modtagelsen og at jeg ville få svar inden 3 mdr.
12.9.2023 modtog jeg en ny foreløbig vurdering hvor grundværdien nu var 3,0 gange højere, men uden henvisning til min klage så om det havde noget med den at gøre ved jeg ikke.
Da jeg ikke havde modtaget det lovede svar skrev jeg 4.11.2023 og rykkede for det. De bekræftede samme dag modtagelsen og lovede jeg skulle få svar inden for 30 dage.
Jeg fik nu forskudsopgørelsen for 2024 fra skat, og her i er anført en grundværdi der er 2,4 gange højere end den grundværdi vi i 2013 betalte grundskyld af.
Da jeg ikke havde modtaget det lovede svar skrev jeg den 5.12.2023 og spurgte hvilken en af de 3 grundværdier jeg kunne regne med.
Jeg modtog bekræftelse på modtagelsen den 8.12.2023 og lovede mig svar inden 30 dage.
Dette svar er fortsat ikke modtaget, så nu er jeg blevet lovet svar inden 3 mdr., 30 dage og 30 dage, uden at det er lykkedes at få et svar.
Det er der igen privat virksomhed der kunne byde deres kunder, men hører man under skat kan man åbenbart tillade sig alt.
Umuligt at klage over en grundværdi som…
Umuligt at klage over en grundværdi som er steget med 580%
Useriøst at det ikke er muligt at kontakte dem pr telefon
Lodret uduelige magen til inkompetence…
Lodret uduelige magen til inkompetence er ikke set før dog kommer told og skat tæt på at disse mennesker kan hæve deres hyre med god smag i munden er mig et under luk det og begynd om med nye medarb borger og jeres arb giver ikke tilfreds
Talentløs styrelse
Bevares så er det selvfølgelig ikke Vs der er skyld i dette roderi, de er de satans dukkefører der gemmer sig i baglokalet. At blive tvunget til at blive en ejerbolig på trods af at man har en Planteskole - og for ikke at gå falit ansøge om at komme med i overgangs ordningen så er man nu reelt stavnsbundet. ejendommen er usælgelig. Men alene måden det hele er ført igennem på er usmagelig og krænkende.
Has vurderingsstyrelsen received my complaint?
Others have commented on the impossibility of getting through by telephone - I agree!
Using their IT contact system, there are 2 gross problems.
1. It is not possible to add attachments that illuminate the errors in the proposed evaluation. In our case, it was a Lokalplan that prohibits udstykning!
2. There is no feedback that:
- the complaint has been received.
- the complaint has received a reference number.
Like so many organisations these days, contact through email addresses has disappeared
Umulig at komme igennem til vurderinsstyrelsen…
Når man ringer til vurderingsstyrelsen på nummeret 72221634, 72221626 får man kun en telefonsvarer der siger prøv senere, men ved 72221616 kommer man igennem tror man, nu har jeg ventet i over 20 minutter og der er åbenbart stadig ingen ledige medarbejdere.
Det er ikke rimeligt og så udsender i en meddelelse til pressen at der kun er 0,3% der har klaget over vurderingen - så det er nok fordi at i er umulige at få fat i. Som andre skriver et stort roderi.
En flok tyveknægte står bag denne…
En flok tyveknægte står bag denne korrupte organisation
Vores lille landbrug med 7,5 ha er…
Vores lille landbrug med 7,5 ha er steget med knap 1 mill.
Sagen er, at jorden er under fredning 2000 og med 2,5 ha fredsskov.
Reelt kan jeg bruge ca 3,5 ha til at slå græs på.
Resten ligger på skråninger (Dollerup bakker), der ikke kan bruges til dyrkning, men bruges til at holde heste på.
Jorden var før vurderet til knap 1 mill, som egentligt er for meget.
Fejl vurderinger og lange ventetider
Fejl vurderinger og lange ventetider, det er under al kritik
De har vurderet vores grund til 3x…
De har vurderet vores grund til 3x normal salgspris, trods at vi bor i landzone i en skovbyggelinie og har fået nej til udstykning for år tilbage og der er ingen lokalplan for området, skal selv sende papirer ind på hvorfor at jeg mener at vurderingen er helt gal, mon også jeg skulle aflønnes af VS når jeg laver deres arbejde, virkelig ringe :( Der burde ikke engang være én stjerne
En ordentlig rodebutik
En ordentlig rodebutik, der ikke overholder ordentlig forvaltningsskik. Den ene stjerne er til den medarbejder, der henvendte sig personligt for at oplyse, at man ikke kunne overholde regler om aktindsigt - ellers 0 stjerner.
Lad endelig være med at handle hos dem - hvis du kan;)
Vores ejendom er vurderet dobbelt så…
Vores ejendom er vurderet dobbelt så højt som den akutelle salgs værdi, dvs. at vi stiger 18.000.- mere i ejendomsskat.
Vi kan kun ændre det ved at sætte vores ejendom til salg.
Jeg tror ikke på at det bliver ændret i løbet af 2024, så det kommer bare til at forsætte i en uendelig kamp, så vi sælger nu til dags pris.
Vi er ellers glade for at bo i vores ejendom som vi har renoveret i ca. 15 år.
Der er et politisk ansvar som skal placeres lige nu!!!
Mvh. GBH
Opdatering:
På trods af at vi har sendt relevante oplysninger ind, så er svaret at de ikke på baggrund af det indsendte kan se at vores ejendom er sat til salg, de skriver ikke engang hvad der kræves af dokumentation?
Magt fulkommenhed så det basker, jeg er flov at være dansker og bo i dette land.
MVH.GBH
Totalt rod og kaos
1 stjerne for venlig medarbejder. 0 for resten. Totalt rod i tingene. Min ejendom kan ikke findes i de foreløbige vurderinger af landbrugsejendomme. Vurderingsstyrelsen kan heller ikke finde den og ved ikke hvorfor. De skulle undersøge den men vender ikke tilbage med svar som aftalt
Det skriger
Selv når det skriger til himmelen at det de har lavet ikke er i orden vil de ikke rette op på det.
Ja.
Man kan faktisk ikke engang få et svar på hvorfor de vurdere som de gør.
Det er en ommer.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.