Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De skulle skamme sig. Man bliver spammet med "nye" opgørelser uden nogen form for dokumentation for noget som helst. Statstyret hat og briller når det er værst.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hat og briller styrelse. Endnu en skamplet af en offentlig styrelse i dette land. Dårlige svar når man spørger til deres uforståelige skrivelser og værdiansættelser. Alen lange skrivekser på 30-40... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har prøvet intensiv at få vores foreløbige vurdering ned da den slet ikke matcher den reelle værdi huset har - og vi taler om et spænd på 600.000 kr. Husets handelspris har ingen værdi i værdifastsætt... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man vælger simpelthen automatisk at oprette et lån med tilhørende renter, og kalder i mangel på selvindsigt lånet for en indefrysning. Og man kan ikke engang få at vide hvad beløbet reelt er. Blot a... Ver más

1,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Vurderingsstyrelsen lever i et Elfenbenstårn

Jeg ønsker at sende en klage til Vurderingsstyrelsen over den foreløbige vurdering af vores bolig. Det kan ikke lade sig gøre, der er ikke en mailadresse. Uden tilbagemeldinger fra borgerne kan Vurderingsstyrelsen ikke forbedre de foreløbige vurderinger hvorfor de må imødese en byge af klager når de udsender de endelige vurderinger i 2025 eller hvornår det bliver. Vurderingsstyrelsen har ikke, og ønsker heller ikke, at have jordforbindelse til borgerne.

15 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klager over deres arbejde og fremlægger…

Klager over deres arbejde og fremlægger dokumentation for at de er helt galt på den.
De vil ikke lave om på noget da min ejendom ikke er til salg.
Har ellers fremlagt salgsopstilling fra ejendomsmægler.
Men da den ikke er underskrevet rækker det ikke.

4 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man skal tale med Amla. Hun er rolig og til at forstå.

En utrolig venlig og rolig medarbejder jeg fik fat på, hun gav sig tid til at forklare mig hvorfor, hvordan og hvornår jeg skal gøre de forskellige ting som kan dukke op i en situation hvor man har spørgsmål. Ingen klager herfra. Man får en meget ud af at behandle andre mennesker som man gerne selv vil behandles.

27 de septiembre de 2023

Yderst kritisabelt

Jeg klagede for få år siden over en fejlagtig om-vurdering efter køb af en ubebygget sommerhusgrund - og fik 100% medhold i Landsskatteretten. Nu er der kommet endnu en fejlagtig vurdering af den samme grund - på fire gange handelsværdien. Mit sommerhus er samtidigt blevet vanvids-vurderet til 10 gange købsprisen, fordi grundens værdi er vurderet til at være to gange ejendomsværdien. Det harmonerer dårligt med følgende udsagn på vurderingsportalen: “Ejendomsværdien for huse er den samlede værdi af bygninger og grund.”
De foreløbige ejendomsvurderinger er åbenbart ikke blevet kvalitetskontrolleret af nogen. Det er yderst kritisabelt.

12 de septiembre de 2023

Elendig og langsommelig rådgivning

Havde i dag en samtale med styrelsen, da jeg havde nogle udfordringer. Det havde medarbejderen ligeledes. Der stod at vurderingen ikke var klar. Efter medarbejderen havde rodet rundt i nogen tid, viste det sig at der var en foreløbig vurdering. Medarbejderen tog dog alle mulige forbehold for alt muligt!
Det tog 55 minutter at komme igennem på telefonen, ca det samme som standarden for 1813,
Jeg blev til sidst guidet rundt i de forskellige menuer, hvorunder medarbejderen flere gange sendte mig på vildspor.
Jeg blev faktisk ikke meget klogere og roder nu selv videre.
Medarbejderen undskyldte med træthed og beklagede sig over at være beordret på overarbejde de næste to måneder af Skatteministeren. Jeg har svært ved at mobilisere medlidenhed og foreslog, at man servicerede de bekymrede borgere nogle flere timer i døgnet og i weekenden.

15 de septiembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.