Consulta las opiniones de los clientes
Jeg giver 5 stjerner for en særdeles god oplevelse ved min bilhandel i dec. Det var mit første besøg hos Autocentralen og det bliver ikke det sidste. Man føler sig ganske enkelt velkommen af alle,... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Fremragende oplevelse
Vi har lige hentet vores nye Polo ved VW Vejle, købt ved sælger Denis Kaja. Han er meget sympatisk, stille og rolig,yderst professionel og yder rådgivning helt i top. Fra bilen blev bestilt blev vi løbende orienteret om leveringstiden. Bilen var klargjort af Nicky og stod knivskarp ved afhentning. De får begge mine bedste anbefalinger 👍😄
Super professionel service og rådgivning.
Vores oplevelse med at handle bil ved VW Vejle kan kun beskrives som en super god oplevelse.
Vi handlede med Denis Kaja, og købte en Polo GTI, og jeg har sjældent oplevet, så super god og professionel service og rådgivning.
Jeg kan kun, give mine bedste og varmeste anbefalinger til at handle med Denis.
Endvidere vil jeg fremhæve, bilens klargøring, som Nicky stod for. Den stod knivskarp, da vi hentede den, og jeg er meget perfektionistisk, men jeg kunne kun smile, for oplevelsen var så god, så når der skal handles bil igen, bliver det ved Denis Kaja.
Skoda Octavia 1.0 dsg
Skoda Octavia 1.0 dsg, bilen gav en fejl, vw sagde det kunne være en switch eller gearvælgeren, den skulle hurtigst muligt ind for at få kulance sagde de. Der var 5 ugers ventetid, fejlen kom ialt 4 gange, jeg udlæste selv fejlen med vcds. Så ringede de og sagde de ikke kunne læse fejlen og heller ikke kunne få den frem, så jeg måtte vente til den kom igen, eller selv betale max 2000kr. Fik fortalt at hvis jeg ikke afsluttede vcds rigtigt kunne den slette fejkoderne, har spurt på vagcars.dk og de har aldrig hørt om dette, og sagde at hvis fejlen ikke kommer ved 221 starter så sletter bilen selv fejlen. Fik regning på 1685kr. Bilen er 3.5 år kørt 37600km. Er meget skuffet, vi købte en ny VW up ved dem og ville få service på begge biler hos dem fremover, men det kommer ikke til at ske.
Fantastisk god kundeoplevelse ved køb af ny bil ved sælger Denis Kaja.
Fantastisk god kundeoplevelse ved køb af ny bil ved sælger Denis Kaja.
Han er stille og venlig i sin fremvisning. Ikke pågående, men kundevenlig.
Ingen hurtig arrogant sælger her - kun høj kundeservice
Startede med at brænde sælger af (kom en time forsendt) ingen sure miner, fik en prøve tur i den valgt bil, da vi kom retur havde sælger undersøgt hvad det var af lager vare på den pågældende bil, og desuden havde han helt styr på bilen (forventede ikke at de havde sat sig ind i deres el bil)
1-2-3 så havde vi købt en bil, perfekt guidet igennem af Denis, 6 dage senere stod den flotteste lille E-Golf klar til far her!
Selv om vw havde utrolig travlt var kundeservicen sublim!
Fremragende service hvor sælgerne er…
Fremragende service hvor sælgerne er meget imødekommende :-)
Skift af bilbatteri
Vi er rystede over at det kan koste 3100kr. at få skiftet et bilbatteri. Jeg ved godt det er sidste hverdag inden jul, men vi føler os virkelig taget ved næsen. Der er ikke skrevet timer på regningen, hvilket vi synes er yderst underligt. Istedet er prisen udspecificeret i opgaver. Opgaver som reelt ikke tager ret lang tid, men som der tages virkelig godt betalt for. Vi kommer ikke til at bruge jer igen, hvis vi kan undgå det.
Stor tilfredshed med VW Vejle
Mine 2 sønner har hver købt en ny VW up ( en alm. og en GTI ) og jeg har selv har købt en ny VW Golf.
På trods af at vi har en VW forhandler i den by som vi bor i, har vi valgt at købe vores nye biler hos VW Vejle.
Vi har hos VW Vejle oplevet et fantastisk venligt personale, som der har leveret en super god service.
Specielt vil vi fremhæve sælgeren Denis Kaja, som der har solgt de 3 biler til vores familie.
Han er meget empatisk, kompetent, professionel og ved virkelig hvad han har med at gøre.
Igennem hele forløbet - lige fra bestillingen hos fabrikken og ventetiden på leveringen af vores nye biler - er vi blevet opdateret løbende.
Har vi haft ringet til Denis og han har været optaget af andre kunder, jamen så gik der ikke lang tid før, vi havde et opkald fra Denis.
Hans service har ganske enkelt være enestående!
Hvis I indstiller jeres medarbejdere til månedens / årets medarbejder, så vil vi helt klart anbefale Denis. :-)
Vi har som skrevet oplevet en super fin service og vil helt klart anbefale andre, at handle hos VW Vejle.
Vi ville meget gerne kunne sprænge skalaen og tildele jer 10 stjerner! :-)
Mange hilsner fra en super tilfreds mor og 2 sønner.
Linda
Frederik & Casper
Helt igennem fantastisk oplevelse ved…
Helt igennem fantastisk oplevelse ved køb af ny bil. Selvom der var nogle problemer hen af vejen med banken, tog sælger Denis kaja det med et smil og var venlig hele vejen igennem.
Servicen var i top!
Og ved afhentning var der gjort så meget ud af det. Klart et anbefalelses værdigt sted at købe bil.
HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK! DE VED IKKE HVAD DE LAVER!
Vi har købt brugt bil i Juli 2019.
Venter først 4 uger på at få bilen, hvor 2 står den plantet ved maleren.
Vi får intet at vide medmindre vi selv skriver.
Vi får at vide at der ikke har været tid til at montere træk og lave service.
Så det skulle laves senere.
Vi kommer ned i August for at få lavet de sidste ting. Vi kommer derned. Venter 45 min på at få en bil fordi det havde vores salgsmand ikke lige videre fortalt til værksted.
Her får min kæreste at vide at en Peugeot 308 kun kan laves med aftagelig træk. (Et dække over man har bestilt forkert hjem.)
Jeg snakker med værkstedet. De er ikke til at stikke i, før jeg selv ringer til Peugeot og får bekræftet vores bil godt kan laves med fast træk.
Dagen efter bliver der ringet at bilen har fået monteret træk og vi kan hente den. Vi spørger om hvordan synet gik osv. nu den jo har fået træk. Vi bliver mødt med en undren, da der ikke stod i papirerne at den skulle serviceres og synes. (En bil skal synes efter der er monteret træk.) De beholder den en dag mere og får styr på det.
Vi havde iht. Tilbud fået skrevet ind tagræling skulle skiftes. Det mente sælgeren ikke, selvom vi havde det på skrift.
Først efter, jeg nævner vi vil kontakte FDM, er det noget de vil skifte. Istedet for det var blevet ordnet sammen med alt det andet.
Vi aftaler vi skal komme tirsdag og få en lånebil så vil det blive lavet onsdag morgen.
Torsdag har vi stadig intet hørt omkring vores bil, så vi skriver torsdag middag, hvordan det går med vores bil. Vi får at vide trækket først kommer fredag.
Vi bliver meget sure fordi vores planlægning fuldstændig går i vasken pga dette. Vi skriver at det er under alt kritik og vi intet høre fra dem osv.
SÆLGEREN svarer “I HAR LIGESOM FÅET EN LÅNEBIL”. Som om at så kan de beholde vores bil ligesom de selv synes.
MIT RÅD TIL ALLE FOLK ER HOLD JER VÆK.
FOR JERES EGEN SKYLD
Snarrådig og hjælpsom service chef
Jeg har over week-enden og de seneste 2 dage oplevet en særdeles kvalificeret og service bevidst medarbejder hos VW i Vejle, servicechef, Stephan Kristiansen..
Stephan har været snarrådig og hjælpsom, i forbindelse med et teknisk nedbrud på min svigerindes VW Golf - jeg er imponeret og sender min bedste anbefaling af VW i Vejle.
Virkelig professionel Behandling
Virkelig professionel Behandling!
kan klart anbefales at købe bil der!!
I min 1 år gamle VW California virkede…
I min 1 år gamle VW California virkede bag-viskeren ikke.
Jeg var til service hos VW Vejle og spurgte om de ikke kunne lave det.
Efter mere end 1 times forsøg på at finde årsagen mente mekanikeren at det skyldes mit cykelstativ havde været i karambolage med bag viskeren. Mente han kunne se et mærke. Sjovt nok kunne værkføreren også se dette mærke. Jeg kunne ikke se noget mærke. Og bad dem om af fikse det. Eftersom det jo måtte være under garantien.
Men så startede balladen. Det mente de ikke det ville være efter som det var selvforskyldt.
Jeg kørte til andet værksted, som fandt ud af det skyldes at sikringen til bagviskeren ikke sad i den rigtige fatning :-) Ved at flytte den på plads virkede bagviskeren igen.
Så.. Jeg kører aldrig til VW Vejle igen. Dels har de åbenbart dårligt uddannet personale, som ikke ved hvad der er op og ned på en sikringsboks. Dels var der en virkelig dårlig stemning med værkførerne, som bestemt mente det hele var min fejl.
Efterfølgende ringende jeg og oplyste dem om hvordan problemet blev løst.
De synes stadigvæk det var min fejl.
Så ikke engang lære af egne fejl forstår de :-(
åbenbart kun ved køb af ny bil servicen…
åbenbart kun ved køb af ny bil servicen er i top
Jeg synes at de er for dyre med deres…
Jeg synes at de er for dyre med deres service og bad dem om at få fixet et problem med mine forhjul, men det fik de så ikke gjort og jeg skal bruge en dag mere på det.
Deres priser på dele er generelt alt for høje så hør lige om priserne inden. Specielt deres vinduviskere var urimelige dyre så skift dem selv.
Jeg synes på ingen måde at jeg oplever en bedre oplevelse ved at bruge et autoiseret værksted, men det bliver noget dyre.
Der udover ville deres Servicechef have mig til at give 5 stjerner i deres kundetilfredshed, hvilket bare viser at man ikke kan stole på sådanne undersøgelser. Gad vide hvor mange han beder om at give 5 stjerner på trustpilot for at få en lidt bedre pris?
Eminent service
Eminent service ved afhentning af ny bil! Yderst professionel og venlig service såvel ved bestilling som ved afhentning! Vi følte at vi havde købt butikkens dyreste bil, selvom det snarerevar det modsatte tilfælde. Særligt tak og skulderklap til sælger Kenan. Vi vender helt klart tilbage når vores øvrige familiebil bil skal opgraderes!
Billigt service til aftalt tid og pris.
Elendig kundeservice
Jeg ringede d. 02.07.18 for at lave en aftale om at komme og se på en bil, der var til salg. Fik fat i omstillingen, der lovede en opringning. Dette skete ikke. Jeg ringede igen dagen efter og fik igen kun fat i omstillingen, der igen lovede en opringning. Denne gang skete der heller intet. Jeg har efterfølgende valgt at købe bil og service et andet sted.
Grov behandling og fyld af løgne
Grov behandling og fyld af løgne.
Samlignede tilbud fra VW Vejle for udførelse af reparation er dobbelt af konkurrenternes priser. (Komplet ens - også udskift af alle bomte og originale dele) Og især alt for dyrt i forhold til at skaden var kommet kort efter berøring af samme dele ved sidste værkstedsbesøg kort inden. Men alt er åbenbart slitage dele iføre Thomas ved VW Vejle. Men sådanne ser FDM ikke på det, ej heller VW danmark
Tip: Ring hellere og tjek op med VW Danmark inden i betaler en regning som burde være dækket.
(Efter opdatering af deres forkert opgivne miljø forurening, fejler og går AGF filter og cylinder - netop de 2 dele som man skal justere for at den udleder den opgivne mængde, men det kaldes slitage)
Det er svinsk at ville tage dobbelt pris og så samtidigt lyve om at det er slitage når regningen egentlig burde og blev dækket.
Stefan værkstedsfører og indehaver kan forsøge at snakke udenom med at hans enorm gode værksted har 3 ugers ventetid og de sælger 50.000 biler om året og er den eneste som giver lånebil med i trekants området, men sandheden er at har man oplevet dette mere end 1 gang, så er det nok procedure for stedet.
(1.gang var det blot en skade med en lygtepæl i sidedøren, hvor man har taget al elektronikken til el rude af - hvor efter det kaldes slitage da man henter en bil hvor rude hejs ikke virker - den gang også medhold af VW Danmark)
Jeg vil klart anbefale jer at få jeres biler serviceret andet steds for ved VW Vejle for jeres egen tryghed og pengepunge skyld.
Mig skal de ikke forsøge at snyde 3. Gang....
som børnesangen lyder... 1. Gang så lad vi dem gå, 2. Gang så lige så, men 3. Gang....
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.