Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bolaget kunde inte tala om vem som var leverantör i Sverige. Det skickades med GLS och levererades med Schenker. Det gav mig problem då ingen visste var paketet var. Tog lång tid att få ut paketet. W... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Customer service was very helpful when I had issues picking up parcel due to surgey. Product is of great quality and packaging well done.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag vill helst se varan i affären innan jag köper den. I detta fall såg jag på nätet det jag ville ha. Inte så van med att handla så. Gjorde något galet, vilket blev att jag beställde 2 istället för e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kläder av bra kvalitet, ser snygga ut, saker och ting ser bra ut under lång tid när de bärs. Vi köper skjortor, T-shirts, tröjor, kappor till min man i den här butiken. Det senaste köpet gjordes på nä... Ver más

1. Tienda de ropa para hombres

Escrito por la empresa

Stort utbud av herrkläder på Wagner.dk. Fri frakt v/ 499kr. 1-2 dagars leverans och fri retur.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,4

snabb service

4 de septiembre de 2024

Hej Per,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att du är nöjd med leveranstiden för din beställning. Dina lovord har skickats vidare till vårt lager.

Snabbt enkelt

4 de septiembre de 2024

3 de septiembre de 2024

Hej Jörgen,

skjortor

Bra pris bra kvalité och snabb leverans

2 de septiembre de 2024

Hej Johanna,

Mycket bra och kfalitet

Mycket bra och kfalitet

31 de agosto de 2024

Hej Mohamed,

Tack så mycket för din recension.

Vi är jätteglada att höra att du var nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser verkligen fram emot att få betjäna dig igen i framtiden.

Bra kläder

Bra kvalitet

29 de agosto de 2024

Hej Andreas,

Enkelt

Som förväntat

26 de agosto de 2024

Respuesta de Wagnerfashion

Stort tack för din recension.

Vi är väldigt glada över att höra att du var nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få betjäna dig igen i framtiden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra hemsida generellt med tydliga…

Bra hemsida generellt med tydliga visuella bilder. Kan ibland hoppa iväg när man backar fram och tillbaka på hemsida. I mitt fall var det ej möjligt att betala med faktura (varken PC-version eller mobil). Testade dessutom att betala med faktura på två separata dagar utan att lyckas.

18 de agosto de 2024

Hej Robin,

Tack för din recension.

Vi är väldigt glada över att du tycker att hemsidan är bra och att bilderna är tydliga. Vi beklagar dock att du har upplevt problem vid betalningen.

Julie

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans.

14 de agosto de 2024

Hej Marie

Tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med leveranstiden på dina varor. Jag kommer att skicka dina lovord vidare till mitt lager.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, fri frakt och retur. Går att returnera i butik. Riktigt snygga och prisvärda kläder.

13 de agosto de 2024

Hej Fredrik

Stort tack för din recension! Vi är glada att höra att du uppskattar vår snabba leverans, fri frakt och retur samt möjligheten att returnera i butik. Det är även roligt att du gillar våra snygga och prisvärda kläder. Din feedback betyder mycket för oss!

Nöjd med produkten

Nöjd med produkten

13 de agosto de 2024

Hej Gerd

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten.

Nöjd

Gick inte att beställa och betala med Klarna trots många försök på olika sätt, därav 4 stjärnor. Valde annat betalsätt och fick varorna ett par dagar efter. Snabbt och smidigt. Bra kvalité på kläderna. Kommer beställa fler gånger härifrån.

19 de agosto de 2024

Hej Emelie,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid utmärkt kvalité till bra pris !

Alltid utmärkt kvalité till bra pris !

16 de agosto de 2024

Hej Roger,

Hej Magnus,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada över att du är nöjd med leveranstiden för din beställning. Dina lovord har skickats vidare till vårt lager.

Fel produkt

Tröjan jag fick såg inte ut som på bilden.

11 de agosto de 2024

Hej Oskar,

Tack för de vänliga orden. Vi är glada att höra att du har haft en bra köpupplevelse hos oss.

Snabbt o enkelt o billigt

Snabbt o enkelt o billigt

6 de agosto de 2024

Hej Robert,

Tack för din recension.

Vi är glada att du har haft en bra upplevelse och att vi lever upp till dina förväntningar.

Julie

Snabb leverans och passform

Snabb leverans och passform. Storleksguiden funkar kanon.

4 de agosto de 2024

Hej David,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att du är nöjd med leveranstiden för din beställning. Dina lovord har vidarebefordrats till vårt lager.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkter till vettiga priser

Bra produkter till vettiga priser, kvalite och bra passform. Smidig leverans och bra packning av kläderna!

4 de agosto de 2024

Hej Reima,

Tack så mycket för din recension.

Vi är väldigt glada att höra att du var nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde XL och det stod det på…

Jag beställde XL och det stod det på papperslappen, men inne i byxan så stod det XS. Fel märkta och jag får knappt in ett ben... Jag ska skicka till kundtjänst och reklamera dem.

24 de julio de 2024

Hej Christer,

Tack för din recension.

Vi beklagar verkligen felmärkningen av produkten. Du är naturligtvis mycket välkommen att kontakta vår kundtjänst, så kan vi hitta en lösning.

Wagnerfashion

8 consejos para escribir buenas reseñas.