Wakakuu Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag och min dotter gjorde varsin beställning samtidigt. Mitt paket kom två dagar senare det andra paketet kom inte. Jag kontaktade kundservice som svarade snabbt och fick besked att dom skulle unders... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Extremt nöjd med mitt köp kom 2 dagar efter ordern hade lagts eller 36 timmar. Paketet var bra förpackat och det fanns en retursedel som gör det väldigt effektivt och enkelt att returnera varan ifall... Ver más

La empresa ha respondido

1. Compras y moda

Escrito por la empresa

WAKAKUU erbjuder en unik kombination av personligt utvalda produkter med hög modegrad och kvalitet. Vårt jobb är helt enkelt att hitta rätt plagg till dig.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

240 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

20 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Took a Punt. Paid off!

Don’t really do reviews, but when a company has mixed reviews and you take a chance & that chance pays off, I think it’s right to let other’s no, I understand everyone will have a different experience, but on this occasion for me it was excellent.
Website easy to use, the price for the handbag I purchased was excellent with discount added too, but what was great for me was how fast this company picked, packed and shipped my order to the UK, in total from order placed to delivery 3days that’s better than uk to uk delivery services. Custom’s battered the box up though, but the handbag fine in the end. Happy Customer all around. Thanks

2 de julio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

bad costumer experience

I made an order 2 weeks ago - LP429220- and although the delivery was very fast, i asked for an exchange in size for one of the items.
Then the problems started. First of all they say they offer exchanges, but you have to order again the product you want, pay for it and then come back to customer service for refund. I did all that and i emailed the many times on how to send the item i got the exchange for back, but also to refund me the money of exchange, plus shipping cost for exchange- 30 euro!- All the companies i ordered online in the past, that offer exchanges they just send the new item, without the costumer having to order it again and pay for shipping again! They have still not answered to my emails.

18 de junio de 2026

Beautiful selection

Great selection. I enjoy a quality over quantity styles, and this was a wonderful experience. Will be back for more!

21 de mayo de 2026

Hi VB,

Thank you so much!

We’re so happy to hear you enjoyed the selection and shopping experience. Quality and timeless style are exactly what we strive for. We look forward to welcoming you back again soon!

Best regards,

Bra utbud

Bra utbud, snabba leveranser och smidiga returer.

16 de abril de 2026

Hej Amela,

Stort tack för din fina recension!

Roligt att höra att du uppskattar både utbudet, leveransen och hur smidigt det är med returer.

Vi strävar alltid efter att göra hela köpupplevelsen så enkel som möjligt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiska plagg och otroligt bra…

Fantastiska plagg och otroligt bra service. Mitt ”go to” ställe för alla inköp.

18 de mayo de 2026

Hej Alexandra,

Stort tack för din fina recension!

Det gör oss väldigt glada att höra att du uppskattar vårt utbud och våran service.

Tack för ditt stöd och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Allt är bra med Walakuu

Allt är bra med Wakakuu, smidigt att betala, snabb leverans. Smidigt att lämna tillbaka om det nu skulle visa sig att det blev fel storlek.

Hej Malin,

Stort tack för din fina recension!

Roligt att höra att du uppskattar både betalningen, leveransen och hur smidigt det är med returer och byten. Vi strävar alltid efter att göra hela köpupplevelsen så enkel som möjligt.

Har alltid bra sortiment

Har alltid bra sortiment - kläder för alla tillfällen, bra mix bland olika märken och mycket trevlig support för oss som handlar digitalt. Bra inspiration både på webben och Instagram.

15 de mayo de 2026

Hej Lotta,

Stort tack för din fina recension!

Det gör oss väldigt glada att höra att du uppskattar vårt utbud, kvaliteten på våra produkter och våra erbjudanden.

Vi arbetar alltid för att kunna erbjuda ett noggrant utvalt sortiment med hög kvalitet och en inspirerande shoppingupplevelse.

Älskar Wakakuu

Älskar Wakakuu - finns alltid något att ta med hem ❤️

Topp skandinavisk mode

Jag är väldigt nöjd med utbudet, superkvalitet och erbjudanden som gör att wakakuu sticker ut.

Hej Nelli,

Kvalitetsvaror

Kvalitetsvaror! Perfekt både för basplagg som håller länge och om man vill unna sig ngt

8 de mayo de 2026

Hej Lydia,

Stort tack för din fina recension! 🤍

Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattar kvaliteten på våra produkter. Vi vill erbjuda både tidlösa basplagg som håller över tid och speciella favoriter att unna sig lite extra.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och för ditt stöd!

Fantastiskt sortiment och service

Fantastiskt sortiment och service. Varit min favoritbutik online många många år.
Tacksam för er🙏🏼❤️

Hej Ruth,

Stort tack för din fina recension! 🤍

Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar våra plagg och sortiment. Vi är väldigt glada över att du är nöjd med oss.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och för ditt fina stöd!

Proffsig kundtjänst

3 de mayo de 2026

Hej Kicki,

Tack för din recension!

Vi är väldigt glada över att du är nöjd med vår kundservice.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Älskar Wakakuu's plagg

Älskar Wakakuu's plagg. De är klassiska och vackra. Kundservice svarar snabbt och hjälpsamt.

11 de mayo de 2026

Hej Veronica,

Stort tack för din fina recension! 🤍

Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar våra plagg och att du upplever dem som klassiska och vackra. Vi är väldigt glada över att du är nöjd med vår kundservice och att du fått snabb och hjälpsam hjälp.

Jag har varit kund i 15 år

Jag har varit kund i 15 år, alltid nöjd med mina produkter och personalen, som är helt fantastiska på att hjälpa till med både byte och returer och ibland olika tips. Varorna är fint förpackade och allt går snabbt från beställning till att varorna är levererade. Helt fantastiskt!

8 de mayo de 2026

Hej Monika,

Stort tack för dina fina ord och för att du har varit kund hos oss i hela 15 år, det betyder verkligen mycket för oss 🤍

Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd både med våra produkter och servicen från vårt team. Vi strävar alltid efter att ge personlig hjälp och en smidig upplevelse, så det är extra roligt att höra att du uppskattar allt från rådgivning till leverans och paketering.

Tack för ditt fortsatta förtroende och för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att få hjälpa dig många år till!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

– “big mistake”, som man säger.

Ett besök på Wakakuu i Nya Hovås gav tyvärr en upplevelse där den exklusiva inramningen inte riktigt motsvarades av servicen. Jag kom in för att titta på ASICS, men möttes av ett påfallande svalt intresse från expediten, en rödhårig dam i rött som gjorde ett starkare visuellt än serviceinriktat intryck.

När jag frågade efter doftstickor för att prova parfym fick jag små bitar toalettpapper, då “doftpinnarna var slut” — ett något oväntat grepp i en butik som annars gärna signalerar förfining. Till min förvåning såg jag strax därefter doftpinnar på flera håll i butiken. Det gjorde scenen närmast absurd.

Försöket att prova skor följde samma linje. Min storlek sades inte finnas inne, trots att jag senare kunde konstatera att storlek 38 visst fanns i butik. När jag halvt på skämt sa att jag kanske lika gärna fick beställa skorna online, instämde expediten. Det var möjligen dagens mest konsekventa kundrådgivning.

Det finns butiker där exklusivitet sitter i detaljerna, och så finns det butiker där den mest verkar hänga på inredningen. Tyvärr lämnade jag med känslan av att vara mer tolererad än välkommen.😰🙈

3 de abril de 2026

Hej Maria,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse efter ditt besök hos oss i Nya Hovås. Det gör oss ledsna att läsa att du inte kände dig välkommen eller fick den service du förväntade dig hos oss.

Vi strävar alltid efter att ge varje kund en personlig och positiv upplevelse, och det är tydligt att vi inte lyckades leva upp till det vid ditt besök. Vi tar även till oss dina synpunkter kring både bemötandet och informationen du fick i butik.

Vi har försökt komma i kontakt med dig för att få möjlighet att förstå situationen bättre och följa upp detta direkt med dig. Du är varmt välkommen att återkomma till oss via kundservice eller direkt till butiken när det passar dig.

Tack igen för din feedback, den är viktig för oss i vårt arbete med att förbättra kundupplevelsen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Urdåligt, att det allt blir problem 😟

Köpte 2 tröjor LP399661 i olika storlekar men 10% koden fungerade inte utan wakakuu skulle kreditera det när jag bestämt om jag skulle behålla någon. Jag behåll ena storleken och returnera den andra. Jag fick 10% tillbaka på tröjan (216 sek) jag behöll men inga pengar för tröjan jag skicka tillbaka 2.160 SEK!
När jag kontaktar kundtjänst så säger dom att min retur är färdig behandlad och allt ser bra ut hos dom?!
Jag vill ha mina pengar tillbaka!

30 de enero de 2026

Hej Maria,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi förstår verkligen att detta känns frustrerande och vi beklagar att det har uppstått oklarheter kring återbetalningen.

Vi kan se att returen har blivit behandlad hos oss och att återbetalningen har genomförts. När man betalar med kort kan det ta 3–5 bankdagar innan pengarna syns tillbaka på kontot, beroende på bankens hanteringstid.

Rabatten på 10% återbetalades manuellt på den vara du valde att behålla, enligt överenskommelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fast delivery and great prices

Easy process, great product and price and very fast delivery (2 days outside EU). Would order again!

16 de noviembre de 2025

Hi Tanya,

Thank you so much for your kind review!
We’re so happy to hear that you had a great experience with both the delivery and your order. Fast shipping and a smooth shopping experience are exactly what we strive for 😊

Thank you again for your support , we look forward to welcoming you back soon!

Kind regards,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Returhanteringen är under all kritik.

3 de octubre de 2025

Respuesta de Wakakuu

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att höra att du inte är nöjd med vår returhantering.

Vi förstår att en returprocess som inte fungerar smidigt och det är självklart inte den upplevelsen vi vill ge våra kunder.

Vi tar till oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra både våra rutiner och kommunikationen kring returer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I had a really disappointing experience…

I had a really disappointing experience with their customer service. They rarely respond, and when they do, they are far from accommodating. It’s frustrating, especially after having spent a lot of money on their clothing. Sadly, I won’t be returning, and I cannot recommend this store to anyone.

23 de septiembre de 2025

Hi Lollo,

Thank you for sharing your experience, even though we’re really sorry to read this.

We completely understand your frustration, especially when you’ve spent a lot of money and felt unsupported by our customer service. That’s never the experience we want our customers to have.

We know that delayed responses and communication that feels unhelpful can be very disappointing, and we truly apologize for that. Your feedback is important to us and something we take seriously internally.

We’re genuinely sorry that this situation has left you feeling this way about us, and we appreciate you taking the time to write your review.

Kind regards,
Wakakuu

8 consejos para escribir buenas reseñas.