Don’t really do reviews, but when a company has mixed reviews and you take a chance & that chance pays off, I think it’s right to let other’s no, I understand everyone will have a different experienc... Ver más
Jag har varit kund i 15 år, alltid nöjd med mina produkter och personalen, som är helt fantastiska på att hjälpa till med både byte och returer och ibland olika tips. Varorna är fint förpackade och al... Ver más
La empresa ha respondido
Jag och min dotter gjorde varsin beställning samtidigt. Mitt paket kom två dagar senare det andra paketet kom inte. Jag kontaktade kundservice som svarade snabbt och fick besked att dom skulle unders... Ver más
Extremt nöjd med mitt köp kom 2 dagar efter ordern hade lagts eller 36 timmar. Paketet var bra förpackat och det fanns en retursedel som gör det väldigt effektivt och enkelt att returnera varan ifall... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
WAKAKUU erbjuder en unik kombination av personligt utvalda produkter med hög modegrad och kvalitet. Vårt jobb är helt enkelt att hitta rätt plagg till dig.
Billdalsvägen 2, 436 55, Suecia
- wakakuu.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Jag fick jättebra hjälp av Tina
Jag fick jättebra hjälp av Tina! Rekommenderar att handla här

Excellent customer service
They responded to my email very quickly. Although I overdue my return due to illness, Wakakuu undoubtedly made an exception and accepted my return. Thank you Wakakuu and Tina!

Tina är otrolig
Tina är otrolig, hon löste exakt det jag var ute efter. Jätteproffsig och trevlig! Henne ska ni hålla hårt i! Wow!

Respuesta de Wakakuu
The customer support at Wakakuu replied…
The customer support at Wakakuu replied quickly, and was always very helpful and pleasant to talk with!

excellent customer service
Excellent customer service! Quick response, friendly and polite, and also made an exceptional effort to assist me with my issue.

Bra service
Snabb hjälp, trevligt bemötande av kundservice. Snabb leverans av min order och även av min retur. Hög kvalitet på tröjan jag behöll.

Respuesta de Wakakuu
Snabb leverans och snabbt svar från…
Snabb leverans och snabbt svar från kundtjänst vid
förfrågan. Jeansen passade. Helt klart fem stjärnor
med +++ i kanten för den snabba leveransen.

Respuesta de Wakakuu
Jag fick väldigt snabbt svar och jag…
Jag fick väldigt snabbt svar och jag fick hjälp med alla information som jag behövde.

Respuesta de Wakakuu
I’v got a answer ASAP about my order
I’v got a answer ASAP about my order. Amazing support!

Respuesta de Wakakuu
A fantastic company always so helpulful…
A fantastic company always so helpulful and serviceminded.
Quick delivery and fantastic brands.
My favourite:)

Jättetrevliga
Jättetrevliga! Snabba leveranser!
Varorna levereras alltid korrekt & väldigt snyggt packeterade.

Respuesta de Wakakuu
Fantastiskt bemötande o snyggaste…
Fantastiskt bemötande o snyggaste kläderna till fina rabatter!

Supernöjd!
Supernöjd med mitt köp! Grym service av Tina i kundtjänst som hjälpte mig att lägga till rabatten i efterhand så jag slapp köpa om plagget 🫶🏻

Respuesta de Wakakuu
Meget troværdigt nethandel og varer…
Meget troværdigt nethandel og varer levering.
Super godt udsalg af luksus design tøj.
Forsendelses priserne er også Ok.
Jeg er aldrig blevet skuffet når jeg har handlet hos Wakaku. De får mine bedste anbefalinger!

Respuesta de Wakakuu
Bra utbud med märken som är svåra att…
Bra utbud med märken som är svåra att hitta annars. Snabba leveranser och utmärkt kundservice.

ALT for dyrt i fragt
Vær opmærksom på at fragt koster DKK 79,- og DKK 89,- for at lave en returnering... Så hvis du ikke er 100% sikker på din vare, så kig efter den på en anden hjemmeside. Det er virkelig ærgerligt at have købt en vare, der så ikke passede og var ringere kvalitet end man havde håbet, og så have betalt DKK 168,- i fragt for ingenting.

Respuesta de Wakakuu
Way vilka fina varor jag har fått i…
Way vilka fina varor jag har fått i dag😍
Alltid nöjd kund😊🫶
Tack, bästa Wakakuu 💜💜💜