4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,0

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Mycket bra Service

Mycket bra Service! Jag fick hjälp att köpa en jacka som varit slut på lager men sen kommit in. Jag fick svar på alla mina frågor via deras kundtjänst så jag kunde känna mig trygg i att beställa. Fick en mycket positiv upplevelse och kommer definitivt handla fler gånger.

28 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Krångligt att returnera.

Krångligt att returnera.
Returprocessen tar tid och återbetalning får man vänta på.
Vid val av storlek gick jag på rekommenderat att ta 1 strl större detta behövdes inte.
Pga detta får jag nu betala för både retur samt fakturaavgift då jag inte hade lust att betala för 2 varor tills återbetalningen kommer in.
Enligt kundservice kunde man inte bara ta bort fakturan trots att det är samma belopp som jag redan betalt för den första ordern.
Det är 7 dagar sedan jag gjorde den nya ordern och varan har ännu inte kommit.

12 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Om jag kunde ge en 0 i betyg så hade…

Om jag kunde ge en 0 i betyg så hade jag gjort det.

Jag har lagt en order på 28 varor som jag har betalat för men vid upphämtning så låg endast 25 varor i paketet. De 3 saknade varorna har jag betalat för men alltså inte fått. Värda över 1000 kr. När jag kontaktat kundtjänst som svarar efter 2-3 dagar så får jag först massa konstiga svar som visar på att man inte ens läst mitt mejl. Det finns ju inget telefonnummer att ringa till för att diskutera med en människa och förklara utan det måste gå flera rundor via mejl tills någon faktiskt läser det som står i mejlet. Därpå får jag svar från någon som säger att de har kollat lagret och vikten och allt stämmer från deras sida och jag kan inte bli ersatt för dessa 3 artiklar. Helt sanslöst. Jag skickade återigen ett nytt mejl för att på nytt förklara att jag inte har fått dessa varor men INGET SVAR.
Tycker det är helt sanslöst att man som kund ska betala för något som jag inte ens har fått och de varken svarar eller återkopplar något. Absolut värsta bemötandet jag någonsin varit med om och jag rekommenderar ingen att handla härifrån och betala först för då får man betala för sånt man inte ens har fått!!

10 de julio de 2023

Utrolig bra kundeservice😊

Utrolig bra kundeservice😊

Svarer raskt på mail, tar tak i det og er løsningsorientert. Følte meg godt tatt hånd om som kunde. Masse fine klær, så anbefaler dem på det sterkeste 👍

29 de septiembre de 2022

Snällaste kundservicen!!

Beställde hem ett riktigt rea-kap från Wakakuus hemsida. Jag var dock bortrest när paketet anlände till postens utlämningsställe - och till min stora förtvivlan hade posten hunnit skicka tillbaka paketet till avsändaren innan jag hann plocka upp det. :(

Skrev till Wakakuus kundtjänst som svarade samma dag. Fick väldigt proffsigt bemötande av kundtjänsten som lovade att höra med lagret om det gick att skicka tillbaka plagget. Så tacksam! Jag fick svar bara någon dag senare att det självklart inte var något problem.

Dom ordnade snabbt så att paketet skickades tillbaka till mig - utan extra kostnad! Tack Wakakuu!! :)

15 de septiembre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.