Wakuli Opiniones 1534

4,4

Lekkere, eerlijke en betaalbare koffie! Alleen bezorging kan wel wat beter en duidelijker. ''Spoedbestelling'' die pas na 1 week aankomt en op de verwachte bezorgdag gebrand wordt. Kan w.b. communica... Ver más

Heerlijke koffie en makkelijk thuisbezorgd (als briefpakket gelukkig, anders gaat dat vast niet goed met PostNL). Heb al tijdje abo maar bevalt prima. Ook makkelijk wat extra bestellen of keertje over... Ver más

Great coffee, but since the last time I ordered (in the summer) they changed to GLS delivery. I didn't realise this, so the tracking link was a surprise. Only morning delivery slots available so chose... Ver más

Bestelling verliep correct en snel. De correcte, eerlijke samenwerking met de koffieproducenten spreekt me erg aan. Bovendien, het is erg lekkere koffie!

1. Establecimiento de café

COFFEE. BUT NOT AS YOU KNOW IT WAKE UP WITH WAKULI Hoge kwaliteit specialty coffee. Lichter gebrand zodat jij al die bijzondere smaken écht proeft. Smaken die op hun allerbest zijn als de koffie vers is. Daarom sturen wij jouw koffie binnen één week na branden op. En altijd van een koffieboer die meer verdient dankzij jou.

4,4

2 mil opiniones

Suele responder en menos de 24 horas

Hele lekkere bonen

Hele lekkere bonen! We hebben verschillende merken geprobeerd, maar deze vinden we het best. Leuk dat het aanbod ook iedere maand wisselt. Onze zak bonen was kwijtgeraakt door de vervoerder. Ze stuurden heel aardig meteen een nieuwe zak naar ons op. Een aanrader. :)

7 de abril de 2024

Redelijke koffie

Redelijke koffie, maar niet meer dan dat. Heel bijzonder... als je eerstejaars student bent. Er worden ook miniatuur kaneelbroodjes verkocht voor 4.50 euro, mocht je honger hebben.

9 de abril de 2024