Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter att ha fått en rättfärdig åthutning av en granne att jag borde ha en simboj med mig på mina simturer, gick jag direkt hem och beställde en. 2 dagar senare levererades min knallrosa säkerhet, oc... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Storleksangivelsen var inte så bra. Det stod att produkten var liten i storleken. Jag tog storlek 43 (min storlek, räknade med mindre då neoprenstrumpor behöver sitta åt) men det var ändå för stor... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

E-shopen känns lite dränkt i ”erbjudanden”, nedräkningar och uppmaningar till att skynda sig att handla, ”bara ett fåtal kvar” o s v. Detta är i vanliga fall något som gör att jag drar öronen åt mig.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt och smidigt handläggande! Bra tips och råd om hur man skulle sköta våtdräkten redan innan den anlänt. Även info om alla möjligheter till byte av storlek, öppet köp mm samt råd om vilken storlek... Ver más

1. Tienda de insumos para piscinas
  2. Tienda de equipos para fitness
  3. Club de natación
  4. Tienda de insumos para esquí sobre agua
  5. Servicio de alquiler de equipos para deportes acuáticos

Escrito por la empresa

Välkommen till Watery.se! SVERIGES STÖRSTA SIMBUTIK ✔ Allt inom badkläder ✔ Allt inom simutrustning ✔ Allt inom snorkling ✔ Allt inom öppet vatten ❤ 08:00-22:00 kundservice ❤ Snabb leverans ❤ +300 000 nöjda kunder

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 73% de las opiniones negativas

3 de junio de 2026

Hej Veerta Ujan!
Tusen tack! 🙌 Kul att storleken var passande! 😊

Super nöjd

Lätt att hitta på hemsidan. Mycket snabb leverans. Smidigt om man vill returnera och byta.

18 de junio de 2026

Hej Magnus!
Tack för den fina recensionen! 🙌
Superkul att du uppskattade vår snabba leverans och att det var smidigt att handla hos oss! 🌊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tydlig kommunikation, snabb leverans. Produkterna motsvarande mina förväntningar.

10 de junio de 2026

Respuesta de Watery.se

Hej LH! Tusen tack för din fina recension! 🙌 Det är superhärligt att höra att du uppskattade den tydliga kommunikationen, den snabba leveransen och att produkterna motsvarade dina förväntningar! 🌊 Vi gör alltid vårt bästa för att du ska få den bästa upplevelsen hos oss! 😊 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb smidig leverans med vara som…

Snabb smidig leverans med vara som motsvarade förväntningarna och med bra kvalité.. Toppen!

11 de junio de 2026

Hej Mattias Andersen!

Tack så hemskt mycket för din fina recension! 😊 Det är så härligt att höra att du upplevde en snabb och smidig leverans, och att varan motsvarade dina förväntningar med bra kvalitet. Toppen! 🙌

Vi är så glada att du är nöjd med ditt köp och att allt fungerade perfekt! Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge alla våra kunder. 🌊

Bra och tydlig hemsida

Bra och tydlig hemsida, snabb leverans och bra priser! Rekommenderar Watery.

7 de junio de 2026

Respuesta de Watery.se

Hej Andreas! Tusind tak for din super positive anmeldelse! 🌊 Det er fantastisk at høre, at du synes vores hjemmeside er bra och tydlig, og at du er så glad for både den snabba leverans og vores gode priser! Vi arbejder altid på at gøre din oplevelse i vandet helt i top! 🙌 De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och produkterna vi…

Snabb leverans och produkterna vi beställde överensstämde väl med bilderna och beskrivningen.

7 de junio de 2026

Hej Caroline Persson!
Tack för din fantastiska feedback! 🙌 Det är så kul att höra att din beställning kom fram snabbt 🚚 och att produkterna levde upp till förväntningarna, precis som på bilderna och i beskrivningen! 😊 Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge alla våra kunder.

Vi hoppas att du får stor glädje av dina nya produkter! 🌊

Snabb leverans!

Hej Camila Mahan!
Tack så jättemycket för din feedback!
Det är så kul att höra att din leverans var snabb! 🙌 Vi älskar när du snabbt kan komma ut i vattnet. 🌊

Snabb leverans!

10 de junio de 2026

Hej J Bergström!
Tack för din recension! 🌊
Kul med snabb leverans! 🙌
Vi gör vårt bästa! 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hittade superfina grejer till bad

Hittade superfina grejer till bad och lek i sommar för mina barn, allt var true to size och kom hem snabbt! Det enda jag skulle säga är negativt är rörigheten och plottrigheten på hemsidan. Den hade kunnat strukturerats upp bättre så man enklare kan läsa matnyttig info om produkten istället för se massa andra artiklar och erbjudanden!

Respuesta de Watery.se

Hej Kajsa! Tusen tack för din fina recension! 🙌 Det är så härligt att höra att du hittade superfina grejer till bad och lek för dina barn och att allt var true to size och kom hem snabbt! 🌊 Vi är superglada över att ni är redo för sommaren! 😊 Vi tar också tacksamt emot din feedback angående hemsidans struktur och att den upplevdes som lite rörig. Det är något vi definitivt tar med oss och kommer att arbeta på för att göra det ännu enklare att hitta all information. Din feedback är jätteviktig för oss för att vi ständigt ska kunna förbättra oss och erbjuda den bästa upplevelsen för våra kunder. De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Snabbt och stabilt.

Hej Linda!
Tack så mycket för din fina recension!
Det är vi superglada att höra att du upplevde en snabb och stabil service hos oss! 🙌
Vi älskar när våra kunder får sina varor snabbt, så de kan komma i vattnet utan dröjsmål! 🌊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket smidigt att handla från watery

Mycket smidigt att handla från watery. Beställde en storlek för liten och det var inga problem att skicka tillbaka för att få en storlek större👍🏻

Hej Emma Gustavsson!

Tack så hemskt mycket för din fina recension! 🙌

Det gläder oss otroligt att höra att det var så smidigt att handla hos oss och att storleksbytet gick helt problemfritt. Det är precis den upplevelse vi vill ge alla våra kunder! 😊

Vi hoppas du får stor glädje av den nya storleken! 🌊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb och bra leverans av varor som…

Snabb och bra leverans av varor som håller vad dem lovar.

16 de junio de 2026

Hej Kenneth Henriksson!

Stort tack för din fantastiska feedback! 🌊 Det är så härligt att höra att du upplevde en snabb och bra leverans, och att varorna håller vad de lovar! 🙌 Vi strävar alltid efter att du ska få dina simprodukter snabbt och i högsta kvalitet! 😊

Fully satisfactory experience with Watery

My first experience with Watery. All went extremely well. The ordering process was very easy and fun and the delivery went seamlessly well. What made me particularly happy is that I found the products that I was looking for for a long time, but didn't find elsewhere, namely the Watery anti-chlorine shampoo, conditioner, shower gel and body lotion. My skin is very sensitive to chlorine in the pool water. So every time after swimming, I had to suffer from try skin for a week, and therefore I could not go swimming more than once a week max. The watery anti chlorine products are unbelievably effective, using the four products I bought has completely resolved my skin problems. Now I can go to the pool as often as I want to. It was also fun to shop with Watery, as I appreciate the friendliness, funness and sense of humour of the Watery site and the team behind it. Will definitely shop with them again.

1 de junio de 2026

Hi David,

Thank you so much for your fantastic review! We're absolutely thrilled to hear about your first experience with Watery. 🙌

It's truly amazing to hear how our anti-chlorine products have made such a significant difference for your sensitive skin. We totally understand how frustrating it can be to have skin issues limit your swimming, so reading that you can now go to the pool as often as you like thanks to our shampoo, conditioner, shower gel, and body lotion really makes our day! 🌊 And it's even better to know that you found the shopping process easy and fun, appreciating the friendliness and humour on our site and from the team. 😊

We put a lot of effort into developing products that solve real problems for swimmers, and your feedback is a huge motivation for us to keep creating solutions that enhance your swimming experience. We're here to support your swimming journey in every way we can!

Best swimming greetings, Emil / Watery 💙

Mycket nöjd med köpet

Mycket nöjd med köpet! Min son använder simglasögonen flera gånger i veckan och tycker att de är både bekväma och funktionella. Bra passform, ingen läckage och snygg design. Kan varmt rekommenderas

6 de junio de 2026

Hej Sara Rovala!
Tusen tack för den fantastiska recensionen! 🙌
Det är helt underbart att höra att din son älskar simglasögonen och använder dem flera gånger i veckan. Att de är både bekväma, funktionella, har bra passform, ingen läckage och dessutom snygg design är ju drömmen – vi är så glada att de uppfyller allt! 🌊
Vi hoppas på många fler glada och plaskiga stunder i vattnet!

Snabb leverans.

8 de junio de 2026

Hej Mathias B,
Tusen tack för din superfeedback! Det är superhärligt att höra att leveransen var snabb! 🌊 Vi är jätteglada att du är nöjd! 😊
De bästa simhälsningar,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra produkter.

Snabb leverans och bra produkter.

16 de junio de 2026

Hej Eveline! 👋
Tusen tack för din recension!
Så kul att höra att du uppskattar den snabba leveransen och våra bra produkter! Vi är superglada för din feedback! 🙌🌊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lång leveranstid

Lång leveranstid, när varorna väl kom saknades 2 av 3 produkter. Krångligt att reklamera leveransen

13 de junio de 2026

Hej Lars,

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback.

Vi är verkligen ledsna att höra att leveransen tog längre tid än förväntat och att två av tre produkter saknades när paketet väl kom fram. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi förstår också att det blir extra frustrerande om reklamationsprocessen upplevs som krånglig när något redan har gått fel med leveransen.

Skicka gärna ditt ordernummer här om ärendet ännu inte är löst, så tittar vi gärna närmare på vad som har hänt.

Med de bästa simhälsningarna 🏊
Mikkel / Watery.se

Grymt

Grymt! Bra utbud och snabb leverans

15 de junio de 2026

Respuesta de Watery.se

Hej Walter! Tack snälla för din fantastiska anmälan! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vårt utbud och uppskattar vår snabba leverans 🙌 Det är precis det vi strävar efter! Vi hoppas du får stor glädje av dina nya produkter från oss 🌊 De bästa simhälsningar, Emil / Watery 💙

3 de junio de 2026

Hej Kristina Loren!

Tack för din fina recension! 🙌 Det är superkul att höra att din beställning kom snabbt fram. Vi vill att du ska kunna hoppa i vattnet med ditt nya gear så fort som möjligt 🌊😊

De bästa simhälsningar,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man hittade enkelt det man sökte efter…

Man hittade enkelt det man sökte efter och efter sina användingsområden. Allting gick snabbt och enkelt, handlar mer än gärna här igen och rekommenderar starkt! Bra produkter i stark bra kvalité som kommer hålla många år.

5 de junio de 2026

Hej Mia,
Tusen tack för din superhärliga recension! 🙌 Vad fantastiskt att höra att det var enkelt att hitta det du sökte och att du är så nöjd med kvaliteten på våra produkter! 🌊 Vi gläder oss åt din rekommendation och hoppas att vi ses igen! 😊

Emil / Watery 💙

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.