Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter att ha fått en rättfärdig åthutning av en granne att jag borde ha en simboj med mig på mina simturer, gick jag direkt hem och beställde en. 2 dagar senare levererades min knallrosa säkerhet, oc... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Storleksangivelsen var inte så bra. Det stod att produkten var liten i storleken. Jag tog storlek 43 (min storlek, räknade med mindre då neoprenstrumpor behöver sitta åt) men det var ändå för stor... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

E-shopen känns lite dränkt i ”erbjudanden”, nedräkningar och uppmaningar till att skynda sig att handla, ”bara ett fåtal kvar” o s v. Detta är i vanliga fall något som gör att jag drar öronen åt mig.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt och smidigt handläggande! Bra tips och råd om hur man skulle sköta våtdräkten redan innan den anlänt. Även info om alla möjligheter till byte av storlek, öppet köp mm samt råd om vilken storlek... Ver más

1. Tienda de insumos para piscinas
  2. Tienda de equipos para fitness
  3. Club de natación
  4. Tienda de insumos para esquí sobre agua
  5. Servicio de alquiler de equipos para deportes acuáticos

Escrito por la empresa

Välkommen till Watery.se! SVERIGES STÖRSTA SIMBUTIK ✔ Allt inom badkläder ✔ Allt inom simutrustning ✔ Allt inom snorkling ✔ Allt inom öppet vatten ❤ 08:00-22:00 kundservice ❤ Snabb leverans ❤ +300 000 nöjda kunder

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 73% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

4,4

Todas las opiniones

775 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nöjd med mitt köp

Bra urval, bra priser, snabb leverans.

8 de junio de 2026

Respuesta de Watery.se

Hej Jennie! Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är så glada att höra att du uppskattar vårt snabba leverans 📦 Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få sina produkter så snabbt som möjligt så att de kan hoppa i vattnet med det snaraste! 🌊 De bästa simhälsningar, Emil / Watery 💙

Snabba leveranser

Snabba leveranser, och prisvärda produkter.

2 de junio de 2026

Hej Peter!

Tack så jättemycket för din härliga feedback! 🌊 Det är fantastiskt att höra att du uppskattar våra snabba leveranser och prisvärda produkter! 🙌 Vi strävar alltid efter att du ska få dina produkter snabbt och till bra priser, så att du kan njuta av simningen! Vi hoppas du får massor av glädje av dem. 😊

De bästa simhälsningar, Emil / Watery 💙

13 de junio de 2026

Hej Marie Jyborn Kampf,
Tack så hemskt mycket för din härliga feedback! 🙌
Det är så fantastiskt att höra att ditt paket kom fram så snabbt. Vi vet hur viktigt det är att få sin utrustning med detsamma när vattnet kallar! 🌊 Det gläder oss verkligen att allt fungerade perfekt från beställning till mottagande.
Vi hoppas att du får stor glädje av dina nya saker, och vi ser fram emot att välkomna dig igen hos Watery.se.
Bästa simhälsningar,

Pperfekt passform & snabb leverans

Bra utbud och perfekt passform på våtdräkten med korta ben. Därmed en träffsäker storleksguide. Snabb leverans.

13 de junio de 2026

Hej Tuula Zetterman! Tack så hemskt mycket för din fantastiska feedback! 🙌

Vad härligt att höra att våtdräkten med korta ben fick en perfekt passform tack vare vår träffsäkra storleksguide, och att leveransen var snabb också! 🌊 Det är precis den upplevelsen vi strävar efter.

Vi är så glada att du är nöjd med både utbudet och ditt köp. Vi hoppas du får många härliga stunder i vattnet med din nya våtdräkt! 😊

Väldigt nöjd…

Väldigt nöjd med både pruduk och service. Min beställning kom fort

4 de junio de 2026

Hej asitsivk 👋
Tusen tack för din fina feedback!
Det är fantastiskt att höra att du är så nöjd med både din produkt och vår service, och att din beställning kom fram fort till dig! 🌊
Vi gör alltid vårt bästa för att alla ska få sin order snabbt, så det är toppen att det uppskattas. 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra produkt!

Respuesta de Watery.se

Hej Sofie! Tack för din feedback! 🙌 Härligt att höra att leveransen var snabb och att produkten är bra! 🌊 Vi hoppas du får glädje av den! 😊 Med vänliga simhälsningar, Emil / Watery 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidigt och enkelt med snabb leverans…

Smidigt och enkelt med snabb leverans så jag kunde simma redan 4 dagar efter beställning

25 de mayo de 2026

Hej Sebastian,
Stort tack för din fantastiska recension! 😊
Fantastiskt att höra att det var smidigt och enkelt med snabb leverans, så du snabbt kunde komma ut och simma igen! 🌊 Det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder – snabbt och smidigt till vattnet! 🙌
De bästa simhälsningarna,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra grejer.

10 de junio de 2026

Respuesta de Watery.se

Hej Dimitar Nedev! Tack för din fina recension! 🙌 Vad kul att höra att leveransen var snabb och att du är nöjd med dina nya grejer! 🚚🌊 Vi gör alltid vårt bästa för att du ska få dina produkter snabbt och smidigt. 😊 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Valorada con 1 estrellas sobre 5

VARNING för detta företag

VARNING för detta företag. Beställde två simglasögon, fick bara ett par och Watery vägrar skicka ett nytt par eller återbetala. Nu är vi i Grekland på semester men bara ett barn har fått nya simglasögon och vi måste gå till domstol när vi kommer hem för att få tillbaka pengarna.

12 de junio de 2026

Hej Lise,

Det gör oss verkligen ledsna att läsa detta. Om du endast har mottagit ett av de två par simglasögon du beställde, förstår vi fullt ut din frustration – särskilt när ni redan är på semester och produkterna skulle användas av barnen.

Vi vill gärna understryka att vi aldrig avsiktligt skulle neka återbetalning eller ersättning för en vara som inte har levererats. När det uppstår en avvikelse i en leverans behöver vi först undersöka vad som hänt, men det ska självklart ske på ett sätt som känns rättvist och hjälpsamt för dig som kund.

Skicka gärna ditt ordernummer här, så går vi igenom ärendet en gång till och ser till att få klarhet i vad som har hänt.

Med de bästa simhälsningarna 🏊
Mikkel / Watery.se

Snabb respons

Snabb respons, snabb leverans, bra produkter och trevligt bemötande !

Hej Kerstin!
Tusen tack för din fina recension, det betyder jättemycket för oss! 😊
Vi blir så glada att höra att du uppskattade det trevliga bemötandet. Det är precis så vi vill att våra kunder ska känna sig! 🙌 Vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen och att göra din upplevelse så smidig och glädjande som möjligt, från respons till leverans och att du får njuta av bra produkter i vattnet. 🌊
De bästa simhälsningar, Emil / Watery 💙

Snabb leverans!

Snabb leverans!

3 de junio de 2026

Respuesta de Watery.se

Hej alwq cl! Tack så hemskt mycket för din feedback! 🙌 Superkul att höra att leveransen var snabb! Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge er kunder. 🚀 Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med dina nya varor! 😊 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Beställde cyklop

Beställde cyklop. Fick dem snabbt. De var som på bilderna.

11 de junio de 2026

Respuesta de Watery.se

Hej Anette Gylling!\nTack för din recension! 😊 Kul att cyklopen kom snabbt och var som på bilden. Njut av dem! 🌊\nDe bästa simhälsningarna,\nEmil / Watery 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra priser jämfört med andra…

Bra priser jämfört med andra leverantörer. Snabb och smidig leverans!

Respuesta de Watery.se

Hej Albin! Tack för din härliga recension! 🙌 Superkul att höra att du är nöjd med våra priser och den snabba, smidiga leveransen! 📦😊 Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge er! De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lätt att hitta det jag sökte efter

Lätt att hitta det jag sökte efter och ett stooort utbud! Toppen!

1 de junio de 2026

Hej Ingrid!
Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌊
Vi er så glade for at høre, at du nemt kunne finde det, du ledte efter, og at du værdsætter vores stooore udvalg! 🙌 Vi arbejder hårdt på at have et kæmpe sortiment, så der altid er noget for enhver smag og ethvert behov.
De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Mycket bra service

Mycket bra service, snabb leverans.
Ett pålitligt företag!
Roliga mailutskick - ”Paketet har påbörjat sin simtur till dig”

11 de junio de 2026

Hej Marita!
Tusen tack för din härliga recension! 🙌 Det gläder oss otroligt mycket att höra att du uppskattar både vår snabba service och de roliga mailutskicken – speciellt Paketet har påbörjat sin simtur till dig 🌊. Att du upplever oss som ett pålitligt företag betyder jättemycket för oss! 😊 De bästa simhälsningarna,

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans! Super!

Hej Per!
Tack så mycket för den fina recensionen! 🙌 Vad kul att höra att den snabba och smidiga leveransen var till din belåtenhet, precis som det ska vara! 🌊
Med vänliga simhälsningar, Emil / Watery 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb och smidig leverans och bra…

Snabb och smidig leverans och bra simglasögon till barnen. Nu är vi redo för sommaren!

1 de junio de 2026

Hej Izabella!
Tack så mycket för din superhärliga feedback! 🙌 Vad kul att höra att simglasögonen är bra till barnen och att ni känner er redo för sommaren! ☀️ Vi hoppas att simglasögonen kommer att göra alla simturer extra roliga och bekväma för de små. 🌊 De bästa simhälsningarna,

Fantastisk butik!

Snabb och smidig leverans, och fantastiska produkter som vanligt :)

31 de mayo de 2026

Hej Linnea! Tack så hemskt mycket för din fina recension! 🙌

Det är superhärligt att höra att du uppskattar den snabba och smidiga leveransen, och att våra produkter lever upp till förväntningarna som vanligt! 🌊 Vi gör alltid vårt bästa för att du ska få en fantastisk upplevelse varje gång du handlar hos oss. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt nöjd med mitt köp

Väldigt nöjd med mitt köp! Köpte 4stycken badblöjor, dom kom efter bara ett par dagar och uppfyllde förväntningarna utan konstigheter!

30 de mayo de 2026

Hej Louise! 🌊

Tack så hemskt mycket för din feedback! 🙌

Det är så härligt att höra att du är supernöjd med dina 4 badblöjor! Att de kom fram efter bara ett par dagar och uppfyllde förväntningarna utan konstigheter är precis vad vi vill erbjuda 😊 Vi hoppas de ger er många glada stunder i vattnet!

De bästa simhälsningarna,
Emil / Watery 💙

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.