De manier hoe websocks met mijn probleem omging laat mij zien dat ze voor service staan. Ik vind het een aanrader!! Mijn bestelling was super snel geleverd en de website was zeer overzichtelijk.... Ver más
Helaas een verkeerde bestelling van iemand anders ontvangen, twee e-mailtjes verzonden één dezelfde dag, andere dag later. Helaas geen bericht. Jammer, zou zo graag iets horen. Uiteindelijk super geh... Ver más
Prima kwaliteit sokken (maar dat weet ik al jaren), snelle levering en niet te vergeten haar persoonlijk bedankje.
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Websocks is het resultaat van een jarenlange liefde en passie voor beenmode. Na al meer dan 40 jaar dit te hebben gedeeld zijn wij nu op weg om deze liefde en passie ook online te gaan delen.
Holanda
- websocks.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
fijn aanbod naadloze sokken
mijn dochter draagt enkel nog sokken van hier.. heerlijk zacht en zo goed als naadloos. geen gedoe meer smorgends bij het aankleden
Dramatische klantenservice
De premium basic sokken zijn best prima. Echter, de anti-slip sokken zijn van belabberde kwaliteit aangezien de anti-slip pads er na 1x dragen van af vallen. Anderhalve maand geleden heb ik hier een vraag over gesteld. Na verschillende herinneringen heb ik nog steeds geen antwoord gehad en lijkt de klantenservice totaal onbereikbaar. Ik heb Websocks de kans gegeven een normale vraag te behandelen, maar dit is helaas een klacht geworden doordat ze er 0,0 aandacht aan hebben besteed. Nu is de maat toch echt vol en voel ik me geroepen deze ervaring te delen. Na kort googlen zie ik ook dat ik niet de enige ben die de klantenservice onmogelijk kan bereiken. Bizar dat een bedrijf zo zijn eigen ruiten ingooit.
Altijd een prima service en goede…
Altijd een prima service en goede kwaliteit voor een fijne prijs!
Wacht al ruim een week
Ruim een week geleden sokken besteld maar nog niets ontvangen. Mail gestuurd maar ook daar geen reactie op gekregen.
Op de site staat: voor 18:00 besteld, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Klopt dus geen bal van!
Goede kwaliteit
Al een aantal keren sokken gekocht. Ze zijn van supergoede kwaliteit voor een mooie prijs. Snelle levering.
Alles naar tevredenheid
Snelle levering, goed verpakt en er zat een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Erg attent! Kwaliteit van de sokken is ook top.
De eerste levering was goed
De eerste levering was goed, daarna wilde ik nogmaals bestellen, maar er werd op meerdere emails niet gereageerd. Totale stilte. Vervolgens maar ergens anders besteld.
Mooie sokken
Snelle levering en sokjes blijven echt…
Snelle levering en sokjes blijven echt goed zitten. Misschien makkelijk om te vermelden dat het een brievenbuspakje is, dan hoef je er niet perse voor thuis te blijven.
still did not receive my refund
Ordering and delivery went well. I returned some socks and got confirmation that the return was received by Websocks, however 3 weeks later I still have not received my money. After more than 5 emails, I still have not received any reply !!!!
Also not having a phone number to call does not help. Very poor customer service, and hence I will not order here again.
Ze laten me bungelen als klant.
Verkeerde sokken in de verkeerde maat geleverd gekregen.
Geen contact mogelijk, niet via mail of via het webformulier.
(Wil natuurlijk eerst wel weten dat ik niet de beschreven 5Euro afgerekend krijg bij retour. Zelf geen enkele blaam.)
Nu zo'n 30 Euro kwijt voor niks.
Erg tevreden
Snel bezorgd ,en mijn dochter die gevoelig is voor naden draagt deze sokken graag zonder gezeur
Super klantenservice!
Fijne producten maar vooral super klantenservice! Mijn pakket was zoekgeraakt en na contact te hebben opgenomen via messenger met Websocks kreeg ik een nieuw pakket opgestuurd terwijl ze verder onderzoek doen bij postnl. De volgende dag waren de spullen al binnen! Erg blij dat ik alsnog mijn pakketje heb ontvangen.
Verkeerde maat sokken ontvangen
Verkeerde maat sokken ontvangen, maar totaal geen reactie op mails of via contact formulier. Helaas nergens een telefoonnummer te bekennen!! ZO slecht dit!! Waardeloos bedrijf.
Dames hielsokken besteld op 24 april
Dames hielsokken besteld op 24 april. Kreeg kindersokken gestuurd. Verschillende keren email gestuurd. Geen reactie! Kindersokken geretourneerd. Aangegeven dat ik graag alsnog de goede sokken wilde ontvangen want ik had reeds betaald. Wederom verschillende keren contact gezocht zonder resultaat. Géén sokken en €16,95 armer. Wie doet daar de administratie en beantwoord géén emails en vragen, maar heeft alleen aandacht voor orders!! Onbetrouwbaar!
Eerst sneaker sokken besteld waar
Eerst sneaker sokken besteld waar ik zeer tevreden over ben daarna heb ik kousen voetjes besteld en ik krijg sneaker sokken
Terug gestuurd en mail ontvangen dat ze het retour hebben ontvangen
Nu ben ik mijn geld kwijt en ze sturen ook niet de juiste bestelling
Na meerdere pogingen om contact te krijgen en gemaild nog steeds geen reactie 😡
Snelle afhandeling beste sokken van de koop…
Snelle afhandeling van de koop duidelijke mail.
De website mag iets beter.
Werkt niet fijn.
De sokken zijn de beste voor gevoelige voeten!
Más información sobre otros tipos de reseñas.