Welcom bij Kivits Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hebben tijd voor de klant, geeft duidelijke uitleg en advies. Kijken .een voor het gunstigste abonnement . En we kregen een kopje koffie. Super , en nog tijd voor een praatje.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

goed geadviseerd en geholpen met het overzetten van alle gegevens naar mijn nieuwe telefoon. alleen jammer dat de sim kaart niet was mee gewisseld. daardoor nog een keer terug geweest.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik werd gebeld door een medewerker van Kivits met de mededeling dat mijn telefoonabonnement binnenkort afloopt. Ze hadden een nieuwe aanbieding voor mij. Die nog beter bij mijn belgedrag past. Pr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de celulares
  2. también en la categoría
  3. Proveedor de equipos de telecomunicaciones
  4. Tienda de reparación de teléfonos celulares

Escrito por la empresa

Eén winkel voor al uw producten in huis, dat is Welcom. Met onze jarenlange ervaring helpen onze adviseurs u bij het vinden van de oplossing die het beste bij u past. En daar nemen wij graag de tijd voor. Want of het nu gaat om een Mobiel-abonnement op maat of extra advies over Internet, TV en Bellen; Welcom helpt u van A tot Z: van overstap tot installatie en meer. Wees Welcom bij.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

535 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

140 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Respuesta de Welcom bij Kivits

Beste mevr.Reijntjes allereerst hartelijk dank voor uw reactie. Het is uiteraard altijd mogelijk om bij vragen een afspraak in te plannen of zo binnen te lopen in onze winkel, wij helpen u daar graag mee!

Super

Goede en duidelijke hulp gehad, en alle data netjes voor ons overgezet. Suoer.

4 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en vriendelijk personeel

Nadat ik mijn telefoon had besteld werd ik na 1 dag al gebeld dat hij binnen was. Daar werd hij binnen een uur klaargemaakt voor gebruik! Super goede service en vriendelijk personeel kan er altijd terecht wanneer er toch iets mocht zijn

5 de mayo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Service was perfect en ook zeer…

Service was perfect en ook zeer vriendelijk en professioneel.
Wel jammer, dat ik 2 keer op de fiets van Overloon naar Venray moest komen want ik had de eerste keer geen bankpas en paspoort bij me. Volgende keer graag vermelden in de oproep, zodat dit niet meer gebeurt. Kwestie van empathie lijkt me.

4 de mayo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

controleer je acties

Tijdens het aansluiten van de nieuwe telefoon werd er niet gechecked of er data werd overgenomen, na 45 minuten kwam hij erachter dat hetn iet gebeurde, nog eens 60 minuten moeten wachten.

2 de mayo de 2026

Respuesta de Welcom bij Kivits

Geachte lezer, excuses dat het overzetten van uw gegevens langer duurde dan gepland ook bij ons zit het wel eens tegen,maar proberen u toch altijd zo goed mogelijk te helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na €1500 uitgegeven te hebben voor een…

Na €1500 uitgegeven te hebben voor een nieuwe telefoon, screenprotector en voorkant sluitende hoes. Na een paar dagen ging de screenprotector al stuk terwijl ik dit nog nooit heb meegemaakt. Een barst midden door het scherm terwijl er niks is gebeurd. Hier wordt niks aan gedaan. Kreeg alleen de mega aanbieding om een nieuwe te kopen tegen het volledige bedrag a€29,99. Natuurlijk meteen ergens anders een degelijke gekocht. Helaas geen service verwachten dus bij deze aanbieder.

28 de febrero de 2026

Respuesta de Welcom bij Kivits

Beste heer Timmermans,zeer spijtig om te horen dat uw screenprotector zijn werk al heeft gedaan.Uiteraard hebben wij u geadviseerd om deze te laten vervangen, echter de kosten daarvan zijn voor u en begrijp niet zo zeer waarom wij die zouden moeten vergoeden.

8 consejos para escribir buenas reseñas.