Bought a bike from Welectric Amsterdam on 27th of September 2024 paid in full upfront and the bike which was in stock as meant to be delivered within 3 weeks. Obviously that never happened. After a mo... Ver más
Verschrikkelijk bedrijf. Als ik dit eerder had geweten had ik nooit bij hun besteld. Bestelling gedaan via Leas a Bike en eerst rustig afgewacht op de aflevering. na 6 weken geinformeerd naar de statu... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de bicicletas
- Tienda de reparación de bicicletas
- Tienda de accesorios para bicicletas
- Tienda de suministros eléctricos
Sobre Welectric
Escrito por la empresa
Expertise - Advies – Proefrijden - Verzekering – Onderhoud – Service
Nijverheidslaan 1, 1382LE, Weesp, Holanda
- +31 (0)88 018 7640
- sales@welectric.nl
- welectric.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Slechte ervaring winkel Rozengracht
Dramatische ervaring bij de winkel op de Rozengracht gehad. Hadden afspraak voor proefrit om 09:30 en om 10:05 was diegene die zou openen er nog steeds niet. Personeel dat stond te wachten toonde weinig begrip voor ons ongenoegen (‘tja, kan gebeuren’) en gedroeg zich verre van klantvriendelijk. We zijn uiteindelijk weg gegaan, want we hadden geen zin om nog langer te wachten.

Respuesta de Welectric
Tenways fiets bij we electric Bussum…
Tenways fiets bij we electric Bussum besteld. Goed advies over elektrische fietsen. Uiteindelijk de Tenways gekozen. Super snel geleverd ( eerder dan verwacht) en ter plekke een verzekering afgesloten.
Dank Maxime voor deze prettige ervaring!
Mooie winkel en competent personeel
Het personeel is vriendelijk en flexibel. Ze denken met je mee en je krijgt allerlei advies over bv. anti-diefstal. De winkels is mooi opgezet en er is veel keus. Ook de communicatie via mail en telefoon verliep vlot.
Great team help
I had a very good experience in Welectric Den Haag, notably thanks to Miguel whose services have been swift, efficient and kind. Very much apadted to my needs. Great team there.
Mooie fiets
Ik heb meerdere zeer goede ervaringen…
Ik heb meerdere zeer goede ervaringen met Welectric in Den Haag. De eerste ervaring was het vervangen van een pedaalsensor. Zij hebben mij een nieuwe set Shimano remmen aangeraden voor mijn Super73 ZX, deze set verkochten zij zelf niet, een eerlijk advies en daarom door hen laten monteren, het remsysteem bleef wat aanlopen, dat bleek een kromme remschijf te zijn die er al op zat, deze hebben ze gratis voor mij vervangen aangezien ze er nog een reserve hadden liggen. Prima service! Big thumbs up for the mechanic: Artem! You’re great!
Kenzo
Ik wilde een Tenways e-bike on-line…
Ik wilde een Tenways e-bike on-line kopen maar vond de levering als internet 'pakketje' te ver gaan. Ik vond een Welectric winkel in de buurt die de fiets voor je in elkaar zet, een verzekering voor je afsluit en de 1e beurt doet. Dit alles voor de zelfde prijs als een on-line fiets!
Wat een service en wat een vriendelijke mensen in Bussum. Top, top, top!
Hele goede winkel
Leuke mensen, geweldige service en ze hebben speciaal voor mij het gehele magezijn doorzocht om toch nog het model te vinden die ik wou anders had het meerdere maanden geduurd om deze fiets te kunnen bemachtigen.
Dit was in het filiaal in Weesp
Welectric biedt de juist service die verkoper E-Drives nalaat.
Een fatbike gekocht op e-drives.nl. Heel snel ontstonden er meerdere klachten. Geen enkele fietsenmaker kon mij helpen. Maar Wahaj hoorde het verhaal aan bood de juiste servie aan. Hierna heeft de monteur Artem de fiets geweldig gerepareerd. Top!
Migel heeft meegedacht over verdere oplossing omdat de service van E-Drives dramatisch slecht is. Zij zijn niet bereikbaar voor bestellingen van materiaal of verdere service.
Migel heeft gezocht naar oplossingen en heeft tips gegeven.
Welectric Den Haag denkt mee en biedt concrete oplossingen! Thanx!
Slecht heel slecht ,die mederweker echt…
Slecht heel slecht ,die mederweker echt slecht

We electric Den Haag, top service door top engineer Artem
Vandaag heeft We Electric Den Haag mijn Super73 ZX voorzien van Hydraulische remmen en remschijven van Magura. Wederom weer uiterst klantvriendelijk en snel geholpen door engineer Artem! Artem again, nice job the bike rides like a train en de brakes work perfectly. Thanks for getting the job done faster than expected!
Levering ging snel en de afspraken zijn…
Levering ging snel en de afspraken zijn keurig nagekomen. Dit zijn mensen die begrijpen wat je wil en nodig hebt. Ook de service na aankoop is top, heel vriendelijk, serieus en professioneel en zeer behulpzaam.

Respuesta de Welectric
E-bike problemen, dit is het juiste adres
Denken met je mee. Mijn fatbike komt niet bij hun vandaan maar zijn toch bereid om te helpen.
Ik ben echt goed en deskundig geholpen
Ik ben echt goed en deskundig geholpen. Op iedere vraag was een helder antwoord en ik heb met vertrouwen een hele mooie fiets gekocht.
Fijne winkel !
Fijne winkel met een grote selectie.
Je kan met vertrouwen je fiets achter laten
voor reparatie.
Leuk staff die daar werkt en ze weten allemaal veel over Ebikes.
Aanbevolen!
Goede service en uitleg!
Klantvriendelijk
Vriendelijk personeel. Goede uitleg bij de keuze voor de aanschaf van de fiets. Helaas is de levertijd ongeveer 6 weken. Ik heb wel vertrouwen in de aankoop.
Aankoop van Tenways CGO 600 Proro ging…
Aankoop van Tenways CGO 600 Pro ging goed. Behulpzaam persooneel die goed adviseerden. De fiets zou met 2 a 3 weken geleverd worden. Na 2 weken zelf gebeld om de aflevering door te spreken. Maar fiets was er nog niet. Wanneer wel konden ze niet zeggen.
Alles werd op de fabriek afgewimpeld. Daar zat het probleem. Echter ik koop daar niet de fiets maar bij Welectric Weken erna steeds zelf moeten informeren. Welectric leverde uiteindelijk na 9(!) weken de fiets.
Blijkbaar ben je niet meer zo belangrijk als klant als de aanbetaling binnen is.
Zorg beter voor je klanten Welectric!

Goed en eerlijk advies
Goed en eerlijk advies. De mogelijkheid om verschillende steps te proberen. Persoonlijke klik met de klant. Wij zijn enorm tevreden en voor service en kwaliteit verwijzen wij naar Welectric.