Welectric Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bought a bike from Welectric Amsterdam on 27th of September 2024 paid in full upfront and the bike which was in stock as meant to be delivered within 3 weeks. Obviously that never happened. After a mo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verschrikkelijk bedrijf. Als ik dit eerder had geweten had ik nooit bij hun besteld. Bestelling gedaan via Leas a Bike en eerst rustig afgewacht op de aflevering. na 6 weken geinformeerd naar de statu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag heeft We Electric Den Haag mijn Super73 ZX voorzien van Hydraulische remmen en remschijven van Magura. Wederom weer uiterst klantvriendelijk en snel geholpen door engineer Artem! Artem again,... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dramatische ervaring bij de winkel op de Rozengracht gehad. Hadden afspraak voor proefrit om 09:30 en om 10:05 was diegene die zou openen er nog steeds niet. Personeel dat stond te wachten toonde wein... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de accesorios para bicicletas
  4. Tienda de suministros eléctricos

Sobre Welectric

Escrito por la empresa

In onze experience stores vind je een brede collectie lichte elektrische voertuigen van hoogwaardige merken: van e-step en fatbike tot bakfiets en microcar. Kom kijken, vergelijken en proefrijden op één van onze locaties.

Expertise - Advies – Proefrijden - Verzekering – Onderhoud – Service

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij zouden een offerte krijgen en die…

Wij zouden een offerte krijgen en die hebben wij nooit gekregen voor twee WATT fietsen.
Op de rozengracht

Ondertussen bij een andere fietsenzaak offertes aangevraagd en verder mee in zee gegaan

14 de julio de 2023
Logotipo de Welectric

Respuesta de Welectric

Beste Jim, dank voor de review. Vervelend om te horen dat we verwachting niet waar hebben kunnen maken. Om welk filiaal ging dit? Dan kan ik dit met hen opnemen.
Veel plezier met de nieuwe fietsen en graag tot ziens!
(update: dank voor de aanvulling, ik neem dit op met filiaal Amsterdam)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben vriendelijk en vlot geholpen

Ik ben vriendelijk en vlot geholpen. Na een lange zoektocht naar een geschikte elektrische fiets, heeft mijn bezoek aan Welectric de doorslag gegeven. Ze hebben mij goed geïnformeerd over de fiets en dat de levertijd wat langer zou zijn. Dit weekend heb ik de fiets in mijn bezit en ben er super blij mee. Als ik vragen heb of er is onverhoopt iets mee, dan kan ik Welectric bellen. Dank jullie wel!

28 de julio de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed op weg met Welectric

Prima ervaring in de winkel. De vriendelijke verkoper neemt de tijd en informeert ons adequaat zonder opsmuk. De informatiedeling via email daaropvolgend verloopt wat minder praktisch, omdat de emails verzonden worden vanuit een no-reply adres. Je moet dus zelf op zoek naar het emailadres om je reactie op de email te versturen. Wel te doen hoor, maar niet handig. De daadwerkelijke levering van de fiets in de winkel verloopt wat rommelig. Niet echt een duidelijke instructie. Meer van "probeer m uit en kom over 600 km weer ns buurten." Voor mij overigens geen probleem, maar ik kan mij voorstellen dat andere klanten hiervan een andere verwachting zouden kunnen hebben. Verder ben ik heel blij met het advies de Tenways Ago X aan te schaffen. Is een topfiets!

13 de julio de 2023

Prima service

Ik had mijn Tenways online gekocht, toen er nog geen fysieke verkooppunten waren.

Na 6000 km had hij wel wat onderhoud nodig en Welectric heeft mij hier prima mee geholpen ondanks dat ik de fiets dus niet bij hun had gekocht. Vriendelijk, vakkundig en ook nog schappelijk qua prijzen.

24 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk personeel en duidelijke…

Samen met m'n zoon was ik de dag ervoor al geweest om aantal proefritten te maken op ebikes en fatbikes. Werd duidelijk uitleg gegeven en zeer verschillende ebike en fatbikes geprobeerd door zoon. We kwamen terug eigenlijk voor de super73 maar zoon wilde toch nog aantal proefritten proberen zo kwamen we uiteindelijk toch uit op de Phatfour. Personeel was erg vriendelijk, duidelijk en komt betrouwbaar over. Je krijgt wat te drinken als je binnenkomt en ze beantwoorden al je vragen en geven zelf ook hun mening. Op de Phatfour moet hij nog even wachten ivm de levertijd.

19 de julio de 2023

Vriendelijke service

Ik ben heel vriendelijk geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe elektrische scooter en werd duidelijk op de hoogte gehouden van de levering door Roger.

27 de julio de 2023

Fantastisch bedrijf!

Fantastisch bedrijf!
Goed geschoold vriendelijk personeel.
Meedenkend en n goede service.
Verkeerde keuze mijnerzijds gemaakt maar kon de e-bike binnen 2 weken gewoon omruilen voor n fatbike!
Thnx Silas.....

23 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij hebben www fietsen gekocht leertijd…

Wij hebben www fietsen gekocht leertijd 2 weken wordt gezegd. Nu 6 weken later nog steeds geen fiets, nu willen we ons geld terug. Je raadt het al na 5 keer bellen nog steeds geen geld terug. Ben erg teleurgesteld in de winkel in Bussum.

12 de julio de 2023
Logotipo de Welectric

Respuesta de Welectric

Beste mevr. Kohler,
Vervelend om te horen dat de fietsen niet geleverd konden worden binnen de gecommuniceerde levertijd. De overweldigende vraag heeft helaas geleid tot langere levertijden waar wij helaas geen invloed op hebben.
Rondom het terugstorting: we zijn blij te vernemen dat deze op 13/7 alsnog gelukt is. Wij hebben contact gehad met de betrokken collega's hierover en de processen hieromtrent aangescherpt om dit in de toekomst te voorkomen. Nogmaals onze welgemeende excuses voor de vertraging en het ongemak.

Oog voor klanten!

Je bent bij Welectric een Klant met een hoofdletter. Ouderwetse service, maar een moderne winkel met allerlei zeer moderne light electric vehicles. Je kijkt je ogen uit. Zelfs op mijn 76-jarige leeftijd werd ik nog hebberig. Ik had gegoogled naar een vouwfiets voor de camper. Uiteindelijk kwam ik bij een Honbike vouwfiets uit. Een plaatje en fietst lekker.
Ik mocht een proefrit maken.
Na mijn keuze had ik hem binnen 2 dagen.
Ik zal deze winkel zeker aanbevelen.
Ad G.

2 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en aardig personeel

Ik kwam vanmiddag binnen met een kapotte safety beugel voor mijn knaap. Tot mijn verbazing werd ik meteen geholpen terwijl er al andere reparaties voor mij waren. De monteur heeft het probleem binnen minder dan 10 minuten weten te verhelpen en daar ben ik super blij mee! Goede service, ga er zeker nog een keer heen als dat nodig is.

2 de mayo de 2023

Service Ervaring

Top ervaring gehad!

- personeel had goed geholpen en kon gelijk vragen beantwoorden en evt advies geven over aankoop.
- Snel en makkelijk gehandeld

voor de rest valt er nog weinig kwijt te kunnen over de kwaliteit van het product aangezien het net gekocht is.

20 de abril de 2023

Topservice

Topservice! Wat een fijne winkel en vriendelijke mensen:
Ik kwam voor een proefrit op een Tenways 600Pro aansluitend hebben ze een nieuwe fiets gelijk voor mij rijklaar gemaakt zodat ik een uur later al op m'n nieuwe fiets naar huis kon! Aanrader!

14 de abril de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.