Fin chatservice. Generelt højt serviceniveau. Vi fik helt klart flere henvendelser med en chat på vores side end før.
Consulta las opiniones de los clientes
Weply leverer et hurtigt og kompetent svar til kunderne, som henvender sig fra vor hjemmeside. Og med kundes samtykke, gives relevante oplysninger videre til os, for videre behandling. Vi e... Ver más
Dejligt med et produkt som virker!! Aleksander har været ærlig og professionel hele vejen igennem. Aftalerne med Crowdio indeholder ikke "noget med småt". Prisniveauet gør produktet rig... Ver más
Vi har nu samarbejdet med Crowdio igennem 6 mdr. I starten var vi lidt skeptiske overfor løsningen/produktet - men vor skepsis var ubegrundet. Set-up'et er et rigtig godt supplement mht. kontaktmu... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Weply offers a live chat service, staffed with skilled agents. Install our widget and convert more visitors with 24/7 online chat on your site.
Información de contacto
Vesterbrogade 6D, 1600, København, Dinamarca
- weply.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Weply er en seriøs samarbejdspartner
Weply er en seriøs samarbejdspartner, som behandler vores potentielle kunder godt og med stor seriøsitet.
Jeg kan se på de print, hvad hvorledes der bliver kommunikeret i chatten, at besøgende får en rigtig god service - og dermed et godt indtryk af min virksomhed.
Efter kontakten er det nemt for mig at kontakte de potentielle kunder som ved, at jeg vil rette henvendelse. Føles helt naturligt.
Hvis ikke jeg havde Weply chat ville mange besøgende måske ikke blive kontaktet til både deres og min fortrydelse.
Jeg kan stærkt anbefale et samarbejde med Weply

Respuesta de Weply
Et rigtigt mennenske gør forskellen!!
VI har arbejdes sammen med WePly i over 2 år nu og vi er super tilfredse med deres service og ydelse. Skal man fremhæve noget vil det helt sikkert være;
- Altid og hurtig respons vedrørende ændringer og eventuelle fejlhåndteret behandlinger fra en chat konsulentet.
- Følger jævnligt op på hvordan det går og om der er noget som skal rettes til.
- Der sidder et MENNENSKE og tager chathenvendelserne 24/7 - 365
Vi vil helt sikkert fortsætte med at bruge WePly og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til dem og den service de yder.

Respuesta de Weply
Har nu brugt Weply lidt over et år
Har nu brugt Weply lidt over et år, det er vi rigtig glad for dem, ser frem til langt samarbejder, og kan klart anbefaledes.

Super professionelt firma
Jeg har et enkeltmandsfirma, hvor jeg nu gennem flere år har haft Weply til at varetage chatfunktionen på min hjemmeside.
Det har altid virket fantastisk og "chatterne" er altid dybt professionelle og meget dygtige til at få de informationer, jeg skal bruge for at komme i kontakt med kunden.
Skulle der en gang imellem være et lead, der er "skudt ved siden af", er Weply altid gode til at få rettet interne regler til, så de altid er skarpe på opgaven. Og alt dette til en konkurrencedygtig og fair pris.
Mit bedste råd til andre firmaer, der ikke kan (eller vil) varetage opgaven med en døgnbemandet chatfunktion, er omgående at lave en aftale med Weply 👍
Brian, boligpapirer.dk

Respuesta de Weply
Når mine kunder skriver inde på chatten på min hjemmeside, er de i kontakt med et menneske og ikke bare en robot. De er glade for, at få et svar med det samme selvom det er udenfor lukketid.

Weply fungerer rigtig godt
Weply fungerer rigtig godt, tag en tager imod beskeder og sender dem direkte til mailen, hvorefter man kan kontakte kunden og lave en aftale

Rigtig god dialog
Rigtig god dialog samt gode muligheder for at ændre evt. rettelser og tilføjelser.

5 store stjerner herfra.
Som ansvarlig for sengekompagniet.dk og sovesofacph.dk valgte vi at prøve Weply som vores chat udbyder. Vi kan varmt anbefale at lade Weply starte kommunikationen med kunden. De er meget professionelle og troværdige, og er der altid når kunden på vores site har brug for rådgivning. 5 store stjerner herfra.

Fantastisk oplevelse med Weply! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Weply, og jeg kan kun anbefale dem til andre! Deres platform er både brugervenlig og effektiv, og kundeservicen er i en klasse for sig.
Fra første kontakt har Weply været engagerede i at sikre, at mine behov blev mødt. Deres team er professionelt, hurtige til at svare og altid klar til at hjælpe med enhver udfordring. De har en imponerende evne til at gøre komplekse processer enkle og overskuelige.
Jeg sætter især pris på, hvordan Weply formår at levere både kvalitet og hurtighed – noget, der sjældent findes i samme løsning.
Hvis du leder efter en pålidelig og effektiv servicepartner, så er Weply det perfekte valg. Tak for en femstjernet oplevelse! 👏👏

Respuesta de Weply
Weply er Neo Coatings forlængede arme…
Weply er Neo Coatings forlængede arme udenfor vores åbningstid. Vi har brugt Weply i ca. 3 år og er meget tilfredse. Kan på det varmeste anbefale andre, at få lidt hjælp når man ikke selv er til stede. Weply svarer døgnet rundt med stor kvalitet og meget professionel tilgang til vores produkt. Og efter fastsættelse af vores krav på "leads" så er det kun relevante henvendelser vi får tilsendt. Vores kontakt person Sarah Petersen Alwadieh, sørger løbende at følge op om der skulle være nogle ændringer eller om der er noget som de kan gøre bedre (det er der sjællendt). Neo Coating er yderst tilfredse.

Sælgeren vender ikke tilbage
Tvivlsomt hvad det gjorde for min hjemmeside.

Respuesta de Weply
Ikke eksisterende kundeservice på chatten :-(
Denne anmeldelse var originalt lavet på Garderobexpertens Trustpilot, men blev efterfølgende kontaktet af Kim, som informere om at, det er Weply der står for chatten udenfor normale åbningstider - hvorfor jeg derfor har rykket min anmeldelse herhen.
Jeg er på udkig efter nogle skydelåger fra gulv til loft og fandt Garderobexperten.dk. Jeg vælger at skrive til dem på chatten, for at finde ud af om de overhovedet sælger skabe der er næsten 4 meter i højden. Jeg chatter med Martin N., som til at starte med meget gerne vil undesøge det for mig, for til sidst, efter flere gange at ville have oplyst den præcise adresse, oplyser at han ikke kan hjælpe mig.
Jeg stiller flere gange spørgsmålstegn ved, hvad adressen skal bruges til, da jeg ikke ønsker et tilbud, blot svar på om skabene kan laves så høje, men får intet svar på dette. Jeg bliver oplyst at jeg må ringe ind, da jeg ikke vil give mine kontaktoplysninger - hvilket ikke er sandt. Jeg forklare at jeg godt vil give kontaktoplysninger, men ikke min adresse, da jeg som tidligere nævnt, ikke ønsker et tilbud.
Martin N. er er ikke behjælpelig og vil blot have jeg ringer ind, da jeg ikke vil oplyse min adresse.
Jeg har screenshots af hele chatten og er utrolig skuffet over manglende hjælp samt service!
Weply har været en uvurderlig partner…
Weply har været en uvurderlig partner for vores hjemmeside, når det kommer til at håndtere chatbeskeder fra vores gæster. Deres team af professionelle og venlige medarbejdere er ekstremt effektive og hurtige til at svare, hvilket har forbedret vores kundeservice markant.
Vi er imponerede over deres evne til at skabe værdifulde kontakter fra vores besøgendes henvendelser, hvilket har ført til øget engagement og tilfredshed hos vores kunder. Weply's dedikation til at levere en fremragende service afspejler sig tydeligt i den positive oplevelse, vores gæster har, når de interagerer med vores hjemmeside.
Vi kan varmt anbefale Weply til enhver virksomhed, der ønsker at forbedre deres kundeservice gennem en professionel og venlig chatløsning."
Vi kommer fra www. klinten-faaborg.dk
Super samarbejde
Super samarbejde
Vi har brugt Weply længe og det har fungeret fuldstændig efter hensigten. Det frigiver ressourcer til det der er vigtigt, nemlig at passe på vores kunder.
Super godt system der hjælper os meget…
Super godt system der hjælper os meget i hverdagen. De er gode til at give relevant information til de kunder som besøger vores hjemmeside.
Altid kontakt
Der bliver svaret hele døgnet , så jeg ved mine kunder får altid et svar ell høflig tilbagemelding det betyder meget.
Professionelt samarbejde
Det giver så god mening for os at være "online" hele tiden. Weply er dygtige til at have en konstruktiv dialog med vores mulige kunder.
Vores behov ift. kommunikationen med kunderne er blevet / bliver løbende skræddersyet til os ved hjælp af et super godt samarbejde (særligt med Martine :-))
God service bliver altid leveret fra…
God service bliver altid leveret fra Weply :)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.