Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Weply leverer et hurtigt og kompetent svar til kunderne, som henvender sig fra vor hjemmeside. Og med kundes samtykke, gives relevante oplysninger videre til os, for videre behandling. Vi e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt med et produkt som virker!! Aleksander har været ærlig og professionel hele vejen igennem. Aftalerne med Crowdio indeholder ikke "noget med småt". Prisniveauet gør produktet rig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har nu samarbejdet med Crowdio igennem 6 mdr. I starten var vi lidt skeptiske overfor løsningen/produktet - men vor skepsis var ubegrundet. Set-up'et er et rigtig godt supplement mht. kontaktmu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de marketing online

Escrito por la empresa

Weply offers a live chat service, staffed with skilled agents. Install our widget and convert more visitors with 24/7 online chat on your site.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Det fungerer super godt

Det fungerer super godt, vi får de relevante informationer vedr. vores kunders henvendelser, og der bliver sorteret i de henvendelser, som ikke er relevante for vores virksomhed.
Det er en god løsning, når man ikke selv har ressourcerne til at besvare en chat-funktioner 24/7 og for brugeren virker det mere seriøst, når det ikke blot er et robotsvar de får.

26 de febrero de 2023

Weply - Det er faktisk ret smart

Som Marketingschef er det - lidt - en falliterklæring at bruge Weply. For der burde jo være nok information på vores digitale kanaler til at vores kunder kunne træffe et informeret valg uden videre.

Men sådan er virkeligheden ikke. B2B-kunderejser er lange, snoede og meget individuelle. Og her er Weply perfekt til at fange edge cases, chatlystne og alt andet - og forvandle dem til varme leads i vores funnel.

22 de febrero de 2023

Stor tilfredshed med Weply

Med Weply som ekstra kundeservice kan mine potentielle nye kunder altid få kontakt med From Regnskab. Jeg modtager besked om henvendelse til chatten på min hjemmeside og kan ringe kunden op efterfølgende. 5 stjerner for servicen herfra.
From Regnskab
Henrik From

22 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Yderst tvivlsomt foretagende

Yderst tvivlsomt foretagende. Tror mange forventer på en hjemmeside der har chatfunktion, at det er det pågældende firma man chatter med og ikke blot en flok unge mennesker på et callcenter i indien eller hvor de nu sidder, der intet ved overhovedet. Lige meget hvor man bruger deres chat, er svar altid at man skal kontakte det firma man tror man snakker med eller de siger de vil få firmaet til at kontakte én. Efter afgivelse af kontaktoplysninger sker det bare ikke. Prøvet nu på 3 forskellige firmaer der bruger deres chat. Sørme ikke meget de pågældende firmaer får ud af deres aftaler.
Så kære Hyundai, Terminalen og Karvil. Drop denne tvivlsomme leverandør og brug jeres egne folk der rent faktisk ved lidt om biler udover at sidde på bagsædet. Tænker også om der ikke er lidt for mange falske anmeldelser de selv har lavet her på Trustpilot.

9 de enero de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Du kan ligeså godt selv tage kontakten til sælger..

Diverse informationer og specifikioner, som man enten ikke selv kan finde på en given hjemmeside eller ikke som er oplyst (f.eks. en bilforhandler) kan chatten ikke hjælpe med. Det kunne være rart, at det var en fag person man chattede med og ikke en 'Peter M' (som også sidder med mange andre virksomheder/produkter/serviceydelser) sender forspørgslen videre til en sælger som vil kontakte pr. tlf/mail. Det er en oplysning man gerne vil have svar på/vide for evt. kunne fortsætte i salgsprocessen og evt. købe. Så kan man ligeså godt finde sælgers mail/tlf og tage kontakten selv...

29 de diciembre de 2022

Leads, der konverterer

Simpel og direkte kommunikation, opfølgning fra teamet, opmærksom kundeservice, nærværende primær kontaktperson og tilmed et produkt, der virker. Og så får vi leads, der konverterer!

17 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er rigtig glade for den…

Vi er rigtig glade for den professionelle Chat service, og det leder til mange ordrer hos os. Tak Natascha og til hele Chat teamet :-)
Kjeld Lund
Direktør
Skov Industri A/S
Specialist i støjdæmpning og renrum

5 de octubre de 2022

Vi hos Gp Anlæg kan varmt anbefale Weply

Vi hos Gp Anlæg har haft et samarbejde med Weply siden Maj 2022.
Vi er fuldt ud tilfreds og Weply har leveret 110%.
Vi oplever øget kundetilgang og tilfredse kunder der benytter sig af chatfunktionen.
Vi er særligt glade for vores kontaktperson "Natascha som er rigtig god til, at følge op på, om vi har ændringer til vores opsætning.

19 de septiembre de 2022

Tilgængelighed 24 timer i døgnet

Vi har Weply til at håndtere vores Chat. Vi har uddannet, trænet deres konsulenter til at tilpasse leads til vores kontakt, som altid sker så hurtigst som muligt og gerne samme dag. Vi er nu tilgængelig på chatten hele døgnet og får mange gode leads den vej, men fremfor alt er det en god service for vores kunder.
Autosolutions Group

1 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig fin support på opsætning og drift

Weply har styret vores chat i snart 6 måneder. Vi er godt tilfredse med at have tilstedeværelse hos kunderne 24/7. Selv med et lidt kompliceret set-up grundet vores forretningsområde, der kræver meget viden, så synes vi, det er lykkedes fint at få det til at fungere. Vores kontaktperson Natascha har i hele forløbet været meget serviceminded, proaktiv og god til hurtigt at give feedback til agenterne, så kunderne får en god oplevelse og vi kun får reelle leads fra chatten.

9 de agosto de 2022

Top Professionelle

Jeg har kun roser til Weply og i særdeleshed til Natascha, der er initiativrig og udviser stor forretningsforståelse. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten, som er værdiskabende for vores forretning. Weply får mine bedste anbefalinger.
/Lotte Ipsen
Marketingchef hos Øjenklinikken Hørsholm

13 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og kompetent svar til kunder

Vi er glade for samarbejdet med Weply og fortsætter gerne

Mvh
Ole Schou-Jensen, salgschef
Bil-Centrum Schou-Jensen a/s
Mazda og SUBARU Herning

13 de julio de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.