Fin chatservice. Generelt højt serviceniveau. Vi fik helt klart flere henvendelser med en chat på vores side end før.
Consulta las opiniones de los clientes
Weply leverer et hurtigt og kompetent svar til kunderne, som henvender sig fra vor hjemmeside. Og med kundes samtykke, gives relevante oplysninger videre til os, for videre behandling. Vi e... Ver más
Dejligt med et produkt som virker!! Aleksander har været ærlig og professionel hele vejen igennem. Aftalerne med Crowdio indeholder ikke "noget med småt". Prisniveauet gør produktet rig... Ver más
Vi har nu samarbejdet med Crowdio igennem 6 mdr. I starten var vi lidt skeptiske overfor løsningen/produktet - men vor skepsis var ubegrundet. Set-up'et er et rigtig godt supplement mht. kontaktmu... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Weply offers a live chat service, staffed with skilled agents. Install our widget and convert more visitors with 24/7 online chat on your site.
Información de contacto
Vesterbrogade 6D, 1600, København, Dinamarca
- weply.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kontakten til Weply er god
Kontakten til Weply er god, de er hurtige til at rette op på fejl eller tilpasse chatten, så det passer til behovet.
De følger løbende op, så de er sikre på at chatten overholder vores krav - det er skønt.
Henvendelser via chatfunktionen sker professionelt
Vi er generelt meget tilfredse med den måde Weply håndterer de henvendelser vi får igennem chatfunktionen på vores hjemmeside. Alle henvendelser bliver besvaret på en professionel og personlig måde.
Chat funktion på hjemmesiden
Vi har i en længere periode benyttet Weply til at servicere vores kunder på vores hjemmeside. Kunderne har taget rigtig godt imod og vi oplever en stadig positiv fremgang på vores NPS grundet dette tiltag. Vi kan kun anbefale andre at bruge Weply.
Stephan Sørensen
Salgsdirektør, Bayern AutoGroup
Vores bedste eksterne "kollegaer"! Stor anbefaling.
Vi har været super glade for at bruge Weply som en del af vores kunders brugsoplevelse af os.
Før vi brugte Weply havde vi messenger som chatfunktion, og var begrænset af vores egne åbningstider. Agenterne som bemander chatten 24-timer i døgnet giver vores kunder velovervejede svar lynhurtigt, og sørger hurtigt for at få kundernes oplysning så vi kan gribe kunden.
Hvis vi har udfordringer i forhold til nogle svar vi ikke synes passer ind eller ændringer til vores brug af weply (fx integration til website eller lignende praktiske udfordringer) er vores kontaktperson ALTID lynhurtig til at gribe og løse vores udfordring.
Vi er meget glade for weply og giver vores bedste anbefaling.
Mvh Kathe
Service & Co. guideskole
Fungerer godt og er hurtigere til at…
Fungerer godt og er hurtigere til at rette ind, hvis der er skal rettes
Hos Mesterflyt anvender vi Weply
Hos Mesterflyt anvender vi Weply. Det fungerer super godt og øger vores svartid på henvendelser.
Weply er vågen når vi sover :)
Weply er vores forlængede arme udenfor vores åbningstid. Vi har brugt Weply i små 2 år og er meget tilfredse. Efter lidt indkøringsudfordringer og oplæring kan vi på det varmeste anbefale andre at få lidt hjælp når man ikke selv er til stede. Weply svarer døgnet rundt med stor kvalitet og meget professionel tilgang til vores produkt. Næste morgen ligger der forespørgsler klar i mailboksen :)
Mvh. Henrik
Nyati-Safari.dk
Rottefængeren ApS er SUPER tilfredse
Vi kan mærke at det har været en god idé at få grebet trafikken på vores hjemmeside også på tidspunkter hvor vi ikke selv er tilstede, alle dialoger med vores kunder foregår i et høfligt og ordentligt sprog, jeg vil til hver en tid anbefale Weply.dk til alle der har virksomhed. Måske som os ikke med den største administration, så er det et genialt værktøj. De har et højt service niveau og ringer ca 3-4 gange om året og hører om der er ændringer. afregningen er fleksibel om det er fast måneds pris eller pr. henvisning.
SUPER SERVICE.
Vi kan anbefale Weply.
Vi er meget glade for samarbejdet med Weply som hjælper os med at holde kontakt til vores kunder både i og uden for vores arbejdstid.
C.C.Biler Middelfart
Rigtig god erfaring med Weply
Rigtig god erfaring med Weply. Har fået en ret høj konvertering på min hjemmeside efter weply står for chatten. 5 stjerner herfra.
Vi har gjort brug af WePlys…
Vi har gjort brug af WePlys chatfunktion i efterhånden et par år nu, og vi må sige, at de har styr på det. Der er altid hurtig respons både for kunderne på chatten og ikke mindst for os via kontakt til deres support. Jeg kan klart anbefale WePly til andre, der ønsker en chat på deres hjemmeside med bemanding døgnet rundt.
Effektiv og brugbar service
Rigtig fin service, som helt klart hjælper os med at holde kontakt med vores kunder udover vores egen åbningstid.
Nemt at tilpasse med Weply i forhold beskeder til vores kunder.
Kan klart anbefales!
Vi er glade for at samarbejde med…
Vi er glade for at samarbejde med Weply, som altid er hurtige til at svare og tage hånd om nye forespørgsler. Det fungerer super med en chat, i de timer vi ikke selv er tilgængelige og får mange leads i indbakken den vej.
Det fungere perfekt
Det fungere perfekt, og vi nu altid online overfor vores kunder.
Tilfreds med Weply
Vi er meget glade for samarbejdet med Weply, som håndtere vores Chat med fuld tilfredshed.
Professionel samarbejdspartner med et unikt produkt
Vi har nu gjort brug af Weplys services i næsten 2 år, og vi er yderst tilfredse med selve produktet, og den service vi får. Til trods for at vi udbyder en relativ kompleks serviceydelse, så formår Weply at klæde deres chatagenter rigtig godt på, så de svarer vores medlemmer på en måde, der lever op til vores servicestandard.
Vi sætter også pris på den dialog, vi har med vores kontaktperson hos Weply, hvor vi altid oplever en kvalificeret og professionel tilgang.
Carsten Weiss, repræsentant for Det Faglige Hus
lbs.dk kan varmt anbefale denne service.
Min virksomhed Lyd og Billede Specialisten (lbs.dk) har i flere år benytte os af Weply med stor succes.
Vi kommer i kontakt med flere besøgende og er hele tiden mere tilgængelige for vores kunder hvilket i den grad understøtter vores rådgivningskoncept.
Jeg kan varmt anbefale at teste det af hvis du ønsker at komme i kontakt med flere potentielle kunder samt hæve servicen over for eksisterende kunder.
Stor hjælp
Vi har et samarbejde med Weply og deres chatfunktion virker helt fantastisk. Vores kunder kan stille spørgsmål og få hjælp uden for vores åbningstider eller i travle perioder, hvor vi ikke altid kan besvare deres henvendelser samme dag - der kommer Weply ind og hjælper os. Kan helt klart anbefale dem.
godt samarbejde med weply.
Stor ros til hele teamet...
Vi er meget glade for vores samarbejde med Weply, der står for den daglige håndtering af vores chat.
Stor ros til hele teamet for professionel håndtering, gode dialoger og hurtig håndtering :)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.