Valorada con 2 estrellas sobre 5

English below: Op 23 maart een speeltoestel besteld. Productie en verzending duurden lang, maar dat was nog acceptabel. Bij ontvangst bleek de zending echter onvolledig: 7 planken ontbraken.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wir haben das Spielgerät mit viel Freude und viel Freude mit unserer Familie aufgebaut. Es war zwar eine große Aufgabe, aber es sieht fantastisch aus. Unsere Kinder und Enkelkinder haben viel Spaß und... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het was even flink klussen maar eindelijk staat het speeltoestel😅 het huisje is iets krapper dan verwacht maar ja, het zijn natuurlijk ook vier kinderen in ons gezin. Vooral de YouTube filmpjes waren... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste mensen van Wickey, Jullie duikelrek staat te glimmen op ons mooie binnenplein in hartje Utrecht. De kinderen zijn er helemaal mee in hun sas. Jullie leverden een rek van stevig materiaal, de sto... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de juegos

Escrito por la empresa

Maak uw kinderen blij met een Wickey speeltoestel voor in de tuin ☀ Glijbaan ✓ Schommel ✓ Zandbak ✓ 10 jaar garantie • 0,- € verzendkosten ➤ Nu bestellen!

4,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Mooie producten

Prima website, duidelijk en alles te vinden. Het product moet nog worden geleverd. Ik heb alle vertrouwen dat mijn zoon dit fantastisch gaat vinden.

30 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vragen gesteld over de producten en…

Vragen gesteld over de producten en eventuele aanpassing daarbij. Heel netjes te woord gestaan. Ook al kon niet wat wij graag wilden, werd er mee gezocht naar een goed alternatief.
Bestellen ging heel makkelijk.

28 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het eerste speeltoestel dat ik bestel…

Het eerste speeltoestel dat ik bestel dus het was voor mij een onbekende wereld. Wickey heeft veel keuzes en mogelijkheden tot uitbreiding zodat je het zo gek kan maken als jezelf wilt. Overal stond een duidelijke beschrijving bij en wat je nog meer nodig hebt.. nu hopen dat het toestel optijd geleverd wordt.

27 de mayo de 2020

Snel en makkelijk

Na een tijdje onderzoek te doen welk toestel we wilden nemen is de keuze gevallen op de smart King. De vergelijkingen en informatie op de website is helder. De kids mochten uiteindelijk kiezen. Bestellen, bestel opties en het proces is duidelijk en snel.

26 de mayo de 2020

Het aankoopproces werkt eenvoudig

Het aankoopproces werkt eenvoudig. De informatie is duidelijk. Het enige wat ontbrak is het zand voor de zandbak - maar dit haal ik wel lokaal zodra de zandbak binnen is.

23 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke website en een goede kwaliteit speeltoestel met veel leuke extra's. Goed voor vele uren speelplezier!

23 de mayo de 2020

Goede ervaring

Het kopen van een speeltoestel via Wickey gaat erg gemakkelijk.
De website is over het algemeen helder. Op een vraag van onze kant werd telefonisch snel en duidelijk gereageerd. Aangezien ik u net heb besteld kan ik nog niets over het product zelf zeggen. De enige tip die ik nog kan geven is dat het misschien een idee is de kosten voor de ankers mee te nemen in de prijs. Je hebt ze eigenlijk altijd nodig en nu kunnen die extra kosten een vervelende verrassing zijn.

20 de mayo de 2020

Prettige website

Prettige website die makkelijk te gebruiken is. Veel informatie over de materialen en instructie voor gebruik en opbouw.

Levertijd is nog een verbeterpunt: als die sneller was zou ik 5/5 sterren gewaardeerd hebben.

19 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ruime keuze tussen creatieve oplossingen

We zochten een leuk en compleet speelhuisje voor onze kinderen en de kinderen van de gastouderopvang die wij aan huis hebben. Via de website van Wickey was het gemakkelijk om er een te vinden die aan onze wensen voldeed. De keuze was zeer uitgebreid en prijzen zeer schappelijk. Hopelijk hebben de kinderen er in de toekomst net zoveel plezier van als wij van het assembleren van de hele kit...

18 de mayo de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.