Op 6 december 2025 willsleep kussens besteld en betaald . nu is het 15 januari 2026 en nog steeds geen kussens ontvangen. vele emails verstuurd met betalingsbevestiging naar reactie : bedankt dat... Ver más
5 mei een kussen besteld. Daarna is 2 x mijn huisnummer gevraagd. Niet ontvangen. Gemaild. Geen antwoord. Telefoonnr van het bedrijf Outlet: niet ingebruik en Willsleep zelf heeft geen tel.Opmerkin... Ver más
Na een lange zoektocht naar een fijn hoofdkussen toch de beslissing gemaakt om de kussens van Will sleep te bestellen. De eerste paar dagen was het even wennen, nog getwijfeld om het kussen kleiner t... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Het perfecte afstelbare hoofdkussen ! Gevuld met origineel memory foam, dat voel je ! Will Sleep ☁️
Goes, 4462GT, Goes, Holanda
- Info@willsleep.nl
- willsleep.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Zeer slecht bedrijf
Koop hier niks. Ik heb 2 kussens gekocht en betaald met Klarna, want wil eerst mijn product voordat ik betaal. PostNL geeft aan dat ze pakket hebben geleverd maar ik heb niks ontvangen. Ben ook bij de buren gaan vragen en ben zelfs bij het PostNL punt gaan vragen. Helaas nergens een pakket. Ik heb standaard ingesteld bij PostNL bij afwezigheid pakket afleveren bij een PostNL punt. Willsleep zegt gewoon keihard tegen Klarna wij hebben het pakket volgens de voorwaarden verstuurd. Ja dat zal wel maar als bij PostNL pakket kwijt raakt dan kan ik daar niks aan doen. Ik heb contact proberen op te nemen met Willsleep via de site, de mail en via facebook messenger. Ik krijg nergens respons op. Ik ga echt niet betalen voor iets wat ik niet ontvangen heb.
Wil t liefst geen slechte beoordeling…
Wil t liefst geen slechte beoordeling schrijven maar dit laat me geen keuze, zoals ik het nu lees zijn er meer mensen met hetzelfde probleem, ik heb vorige week zaterdag een kussen besteld maar tot op vandaag nogsteeds niet geleverd of overgedragen aan de bezorgdienst. Wel een bevestiging dat ik heb betaald en met mijn order. Ik hoop dat ik snel de kussen krijg.
Nog steeds niks geleverd
Update
10-7-2025
Vandaag (11 dagen te laat) na een klacht hier en een boze mail,waarop nog steeds geen antwoord op is
Tot mijn grote verrassing toch ontvangen
Bestelling zag er netjes verzorgd uit
Maar Waarom laat men niks horen na het bestellen,ik had er alle begrip voor gehad als men even een berichtje had gestuurd met de uitleg waarom het 10 dagen later werd
Door het niet leveren en de stilte hebben ze veel slechte berichten gekregen op het internet
Ik ben benieuwd hoe ze bevallen
,Maandag 30 juni besteld om. 12.33
Het zou dan de volgende dag bezorgd worden
Nú woensdagavond 2 juli 21.00u nog steeds geen verzendbewijs van ze ontvangen
Dus vandaag bestellen morgen in huis is gelogen
#5779
Intussen 6 juli
Nog steeds geen kussens
Nog steeds geen reactie op de op de website geplaatste vraag
Nog steeds geen antwoord op de mail die ik gestuurd heb naar dylan@willsleep
Nog steeds geen geld terug
HIER WORDT JE OPGELICHT
Een kussen met handleiding?
Een kussen met handleiding?? En toch, na dag 2 de perfecte afstelling gevonden met zalig slapen tot gevolg. Belgen lezen geen handleiding maar toch een goeie raad, rtfm, slaaplekker!
Geen verzendbewijs, geen kussens, geen reacties op mail
Op 28 juni een bestelling geplaatst, dat was een zaterdag. Ik zou verwachten dat ik dan op de eerste werkdag een verzendbewijs ga ontvangen aangezien het voor 21.30u bestellen is een dag later in huis.
Vandaag 2 juli nog geen kussens, geen verzendbewijs.
Op 01 juli een mail gestuurd en geen reactie, vandaag naar een ander mailadres nogmaals een update gevraagd. Hopelijk komt hier wel een reactie op. Inmiddels ga ik bijna op vakantie en het idee was dat ik de kussens voor vertrek binnen zou hebben.
Bestelling #5636
Op 3-07 nog steeds geen reactie op mijn mails. Geen verzendbewijs en geen kussens. Daarnaast is mijn review niet zichtbaar als ik op trustpilot kijken bij de reviews met 1 ster. Ik zie de review wel als ik vanuit mijn bevestigingsmail van Trustpilot kijk, lekker vaag!!!
Inmiddels nog eens gekeken, mijn bevestigingsmail van de bestelling is verzonden via een nepmailadres. En mijn betaling is blijkbaar ook gedaan naar een verdacht bankrekeningnummer. Dat nummer heb ik gegoogled en is dus gekoppeld aan oplichters. Nu is de vraag, worden we massaal genept door WillSleep of is hun site gehacked. Ik denk dat ik mijn geld kwijt ben en nooit een kussen ga krijgen. Overigens bijzonder dat de mailadressen ook niet voor een reactie zorgen tot zover. Mooi balen (normaal doe ik vaak Klarna en nu een keer niet)
Service onbestaand.
Er ontbreekt een item in mijn order. En de klantendienst is onbereikbaar.
De levering was erg snel en de kussens…
De levering was erg snel en de kussens waren goed verpakt en ze liggen heerlijk
Top kussen
Nieuw bed maar ontkwam niet aan de slappe futloze kussen die erbij kwamen. Will sleep daarentegen heeft ons enorm geholpen met deze prachtige en koele kussens ze liggen heerlijk! En ieder kan ze aanpassen naar eigen smaak en zachtheid. Top product!
Geweldig product
Geweldig product, verpakking perfect, mesje erbij om zo de verpakking schadevrij te openen, zelfs opschudden was niet nodig de kussen vormde al na enkele minuten een pracht product, en daarbij slaapt de kussen heerlijk koel in deze zomer maanden, m.a.w. een fijn product, alvast slaap lekker.
Handig aanpasbaar
Zeer fijn kussen handige is dat je hem volledig zelf kunt aanpassen andere kussens zijn of te dik of te dun en deze kan na ieders wens aangepast worden, heel fijn concept
Wouw, wat een geweldig kussen is dit
Wouw wat een geweldig kussen is dit
Snel geleverd uitgepakt kussensloop erom en liggen, niet normaal wat een verademing, in tijden niet zo'n fijn kussen gehad!!
En dan voor die prijs, dure kussens eat your hart out 😊😊
Ik ben blij, dus gewoon doen 😄
Net binnen gekomen
Net binnen gekomen, ben er super blij mee
We gaan vanavond heerlijk slapen
17 mei al kussens besteld en 2 slopen
17 mei al kussens besteld en 2 slopen. Tot nu toe nog steeds niks ontvangen!!!
Ook wordt er op mijn mail niet gereageerd inmiddels al 3x gemaild en nog 3x privé bericht via messenger bedrijsaccount ook daar geen enkele reactie, ja alleen vragen ze ordernummer meer niet.
Ik dacht betrouwbaar bedrijf maar wat valt mij dat tegen. Nig reclame maken ook voor 21.30 uur besteld volgende dag in huis. Weg is mijn geld......
Ben heel erg teleurgesteld!!!
Dacht eindelijk goede kussens te ontvangen, nou hooo maar
Ik heb afgelopen januari 2 kussens gekregen van een relatie…
Ik heb afgelopen januari 2 kussens kado gekregen… nooit meer nekklachten gehad!
Vorige week bestel ik daarom 2 kussens bij voor in mijn camper.
Ik betaal ze en 2 uur later krijg ik een e-mail dat de kussens ineens veel goedkoper zijn omdat het bedrijf jarig is.
De kussens worden na een week geleverd, maar op mijn vragen of mijn bestelling nog aangepast kan worden krijg ik geen antwoord meer, stuur uiteindelijk dat ik ze wil retourneren…
Geen antwoord!
Dit riekt naar oplichting!!!
Ik hoop dat het bedrijf dit leest!
Ik hoop dat het bedrijf dit leest!
Geen bevestigingsmail gekregen van order. Wel 2 kussens besteld. Klantenservice is onbereikbaar…
Wat achterlijk slecht dit
Bestel hier NIET!
Bestel hier NIET!
-1 ster Wat een WAARDELOOS bedrijf.
Ik had een kussen besteld maar vond het niks. Geen probleem want ik mocht het gratis retouneren
Meerdere malen geprobeerd om een retourformulier aan te vragen maag ik krijg gewoon geen reactie.
BESTEL HIER NIKS!!!
Super kussens tegen een eerlijke prijs
Super kussens tegen een eerlijke prijs. De gasten van mijn vakantie appartement geven enkel maar goede feedback over de kussen.
Helemaal top
Helemaal top! Wat een fijne kussens! Geweldige kwaliteit! Zo blij mee 😊
Geen retour mogelijk!!!
Je mag de kussens 60 dagen uitproberen en gratis terugsturen. Helaas krijg je op geen enkele manier contact met hun om dat te regelen. DUS TRAP ER NIET IN.
Más información sobre otros tipos de reseñas.