Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig product, verpakking perfect, mesje erbij om zo de verpakking schadevrij te openen, zelfs opschudden was niet nodig de kussen vormde al na enkele minuten een pracht product, en daarbij slaapt... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op 6 december 2025 willsleep kussens besteld en betaald . nu is het 15 januari 2026 en nog steeds geen kussens ontvangen. vele emails verstuurd met betalingsbevestiging naar reactie : bedankt dat... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

5 mei een kussen besteld. Daarna is 2 x mijn huisnummer gevraagd. Niet ontvangen. Gemaild. Geen antwoord. Telefoonnr van het bedrijf Outlet: niet ingebruik en Willsleep zelf heeft geen tel.Opmerkin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een lange zoektocht naar een fijn hoofdkussen toch de beslissing gemaakt om de kussens van Will sleep te bestellen. De eerste paar dagen was het even wennen, nog getwijfeld om het kussen kleiner t... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de lino textil
  2. Tienda de muebles para dormitorio

Escrito por la empresa

Het perfecte afstelbare hoofdkussen ! Gevuld met origineel memory foam, dat voel je ! Will Sleep ☁️

3,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

3,2

Todas las opiniones

64 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

SLECHT!!!

Geen contact te krijgen met de klantenservice!
Retourneren onmogelijk.
Zie Klarna maar te overtuigen dat je niets hoefde te retourneren in ruil om je review hier te verwijderen.
Kan ik strak alsnog betalen voor iets wat voor mij niet deugt.
Niets bestellen hier!!!!!

20 de mayo de 2025

Super kussen

Super kussen, je kunt het kussen zelf aanpassen door er iets uit te halen of er bij te doen! De hoes erom heen ook super fijn! Zo wordt het kussen zelf niet vies. Ik zelf en 3 zomen hebben dit kussen nu. Maar bij binnenkomst van dit kussen riepen 2 andere zonen ook dat ze deze willen!

4 de junio de 2025

Hemels kussen

Goede service. Belooft dat het op tijd komt en is echt wel op tijd. De kussens voelen zoooo hemels aan. Neemt de vorm van hoofd aan alsof je op wolken slaapt. Zoo verfrissend en zo makkelijk schoon te houden door de cover er af te halen. Perfecte kussen voor een perfecte prijs. Zoo blij mee

4 de junio de 2025

.....

Koop hier NIET.klantendienst niet te bereiken.Op mails wordt niet gereageerd, negatieve comments op facebook worden verwijderd.Wij wilden 2 kussens retourneren maar krijgen geen enkele reactie terug,dus geld weg.Cloudpillo heeft een veel betere service.

6 de mayo de 2025

Misleidend en ze zijn niet te BEREIKEN! RETOUR ONMOGELIJK

Kussen besteld die al de volgende dag werd geleverd (voor de deur gelegd) terwijl ik niet thuis was. Vervolgens de kussen uitgeprobeerd maar helaas niet geschikt voor mij. Contactformulier ingevuld om een retour te starten en een mail gestuurd. Helaas krijg ik maar geen reactie. Het is inmiddels al ruim een week geleden en volgens de site krijg je binnen 2 werkdagen een reactie. Ik snap nu de illusie van de (marketing)deal. Het is een stunt waar iedereen in trapt want de kussen is van zeer matige kwaliteit. De foam blijft niet op zn plek maar verspreid zich waardoor je in een V ligt met je hoofd en nek

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Contact is onmogelijk

Contact met dit bedrijf is niet te doen! Erg slecht! Niet via de 2 mailadressen die ze hebben, niet via contactformulier niet via Instagram chat. 5 kussens besteld 1 is stuk, de rits en wil ik retouren/omruilen...maar 0,0 gehoor heel erg onprofessioneel en kost mij veel te veel tijd! Geen idee hoe nu verder...

27 de mayo de 2025

Klantenservice reageert niet

2 kussens besteld en volgende dag ontvangen.
ondertussen is 1 ritssluiting kapot na 1 dag.. ik heb contact opgenomen met de klantenservice maar deze reageert niet

23 de mayo de 2025

Eindelijk écht goed geslapen

Eindelijk écht goed slapen – Willsleep overtreft alle verwachtingen!

Na jarenlang zoeken naar het perfecte kussen heb ik eindelijk de jackpot gevonden met willsleep.com. Wat een verademing! Vanaf de eerste nacht voelde ik het verschil: mijn nek wordt perfect ondersteund, het kussen blijft koel én behoudt z’n vorm – zelfs na weken gebruik. Het comfort is ongeëvenaard; ik word uitgerust en zonder stijve spieren wakker, iets wat ik zelden heb ervaren.

Ook de levering verdient een pluim: netjes op tijd, keurig verpakt en met oog voor detail. Je merkt aan alles dat Willsleep kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft.

Ik heb veel merken geprobeerd, maar geen enkele komt ook maar in de buurt van wat Willsleep biedt. Een aanrader voor iedereen die serieus wil investeren in een betere nachtrust.

23 de mayo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling deels geleverd

Een actiecombi besteld van dekbedovertrek en kussen. Samen voor een bedrag van €89,95.
Het hoodkussen ad €18,95 heb ik ontvangen, prima, maar het dekbedovertrek werd in eerste instantie niet geleverd!
Verschillende pogingen gedaan om contact te leggen via messenger, email, contactformulier… niets.
Reacties op facebookpagina werden verwijderd, zo ook die van mij. Ik ontving hierop alleen een automatisch gegenereerd bericht maar er volgde geen actie.
Inmiddels ben ik gebeld door het bedrijf en is het overtrek direct nagezonden met inbegrip van een extra (gratis) kussen. coulant!

Top kussen

Goed kussen, traagschuim doet wat er van gezegd werd. Heel comfortabel. Ik kan terug doorslapen zonder nekpijn. Top !

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.