Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne man, deed niet moeilijk. Onze june combi oven had bliksem binnenin. Probleem was snel en goed onder garantie opgelost. Man was heel aardig en behulpzaam en had duidelijk veel versta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het probleem was snel gevonden. Blijkbaar zit de hele omkasting los door slechte montage. De roest binnenin is ook niet normaal en moet vervangen worden Dit geeft een hels lawaai. Maar alle stukken mo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ruim een half jaar geleden werkte mijn magnetron niet meer. Er zijn meerdere afspraken gemaakt waarbij de goede materialen niet mee waren, ze het niet konden vinden en 1 waarbij niemand op kwam dagen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik belde omdat ik een boretti onderdeel had gekocht en zelf had vervangen. Ze hebben me geholpen en het laatste probleem opgelost. Ze snappen de ovens precies en zijn enorm behulpzaam. Wanneer een mon... Ver más

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,0

Todas las opiniones

67 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer slechte klantvriendelijkheid

Zeer slechte klantvriendelijkheid. Lange wachttijd op reacties. Uiteindelijk geen oplossing gevonden voor roestvorming probleem wat veroorzaakt is door hoe de vaatwasser is gemaakt en werkt en hoe de adviezen ook zijn gegeven. Zeer slechte zaak.

26 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet laten komen je betaald voor slecht service

Ik ben bij deze witgoed specialist gekomen door de zaak waar ik mij keuken heb gekocht, daar had ze gezegd dat ze me konden help niet dus.

Ze sturen iemand die niks wist van de wijnklimaatkoelkast die ik heb ik moest deze persoon ook nog eens helpen vervolgens wilde hij eigenlijk de wijnklimaatkoelkast niet terug plaatsen omdat hij vond dat ik de vloer eerst gelijk moest smeren met mij pvc vloer, hier heb ik op gezegd dat hij hem moest terug plaatsen hij heeft met veel moeite gedaan om de volgende dag er achter te komen wat hij heeft gedaan nog steeds niet heeft geholpen maar ik heb wel een factuur gehad van 250.01euro of ik die even binnen 2 weken zou willen betalen, na contact met de keukenzaak waar ik mij keuken had gekocht weer on contact met deze specialist waar ik nu van te horen krijg dat ze me helemaal niet kunnen helpen

25 de junio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prettige monteur, zaak goed afgehandeld

Hoewel de eerste monteur niet het juiste materiaal bij zich had, werd er makkelijk een tweede afspraak gemaakt. Dat was een bijzonder vriendelijke, prettige en kundige monteur. De reparatie is naar volle tevredenheid verricht.

5 de junio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Direct met het juiste komen

Direct met het juiste komen en vernieuwen.
Wat wij vreemd vinden (kan monteur niets aandoen) is dat er bij de nwe glasplaat geen nieuw los tussenplaat wordt geleverd ( plaat wat boven de afzuiging zit).
Nu is de glasplaat bling bling en tussenplaat niet....

18 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Uiteindelijk goed opgelost, maar communicatie kan beter

Uiteindelijk is het probleem met onze defecte combinatiemagnetron goed opgelost. We zijn tevreden met de geboden eindoplossing.
Het proces ernaartoe duurde vrij lang. Door onduidelijke communicatie hebben wij dit traject als minder prettig ervaren, wat zorgde voor enige frustratie. Omdat witgoed vaak afhankelijk is van de fabrikant, begrijpen we dat dit invloed kan hebben op de doorlooptijd.
Al met al waarderen we de uiteindelijke afhandeling, maar zien we zeker ruimte voor verbetering in de communicatie en snelheid van het proces.

4 de mayo de 2026

Reparatie Stoves Fornuis

Wij hadden problemen met ons nieuwe Stoves fornuis, de zekeringen in de meterkast vlogen er bij een bepaalde temperatuur van de grilloven uit. Door de deskundigheid van de monteur is dit uiteindelijk met een simpele handeling opgelost.
En tevens ook een toffe en aardige kerel.
Dus mocht je nog een keer problemen hebben met je keukenapparatuur dan is Witgoedreparaties zeker aan te bevelen.

24 de abril de 2026

Een ramp

Er waren drie interventies nodig om een probleem op te lossen dat eigenlijk enkel bestond uit het vervangen van een kookplaat. De technicus slaagde er de tweede keer niet in om deze te programmeren. Daarna moest een nieuwe afspraak worden gemaakt met vaste dagen, wat de klant verplichtte om zelf regelingen te treffen en flexibel te zijn. De technicus kwam te laat en was weinig vriendelijk. Kortom: een rampzalige, totaal niet klantgerichte service. Onaanvaardbaar voor Kuppersbusch om zo’n ondermaatse dienst na verkoop te hebben.

15 de abril de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.