WODEN A/S Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft mange gode oplevelser med køb fra Woden - gode sneakers hurtigt leveret! Denne gang måtte jeg returnere, da modellen ikke helt passede mig. Også dette forr er gik hurtigt og problemfrit👍

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Plejer at elske Woden, har købt deres sneakers adskillige gange. I efteråret købte jeg så et par gummistøvler - de er desværre revnet synkront på begge støvler. Jeg har henvendt mig en del gange over... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service! Jeg har efterhånden købt en del fodtøj fra Woden, både i butikker som i Wodens netbutik - altid til min fulde tilfredshed. Ved min sidste bestilling var jeg lidt for hurtig og... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg købte gummistøvler i mocca og oplevede at de flækkede på indersiden ved storetåen og tværs over på begge fødder efter 1 måned. Jeg fik dem erstattet med et par nye, men oplevede desværre det samm... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Escrito por la empresa

WODEN er et skandinavisk sneaker brand med fokus på de skandinaviske designværdier, naturlige kvalitetsmaterialer og stor værdi for pengene. Vi tror på produkter og mennesker, hvorfor vores sko er omhyggeligt designet og produceret af passionerede og dygtige mennesker. Mode, funktionalitet og anatomi er essentielle elementer i WODEN DNA’et, der sikrer sneakers omhyggeligt designet til det urbane liv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

50 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Jeg ELSKER WODEN

Jeg ELSKER WODEN!
fik et Crush på mærket da jeg købte sandaler og blev hovedløst forelsket da jeg købte gummistøvler. Man går fantastisk i de sko og så er de jo bare vildt fede. Jeg har nu købt et par Luna støvler som jeg venter på og har en ide om at jeg, med tiden, kommer til at skifte alle mine sko ud med WODEN.

31 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ikke modtaget min ordre endnu

25 de agosto de 2026

Hej Karin

Tak for din besked.

Vi kan se, at du har lagt 3 ordrer hos os i august.

Den første ordre blev hentet, men efterfølgende sendt retur, og du er selvfølgelig blevet refunderet for den.

Den anden ordre blev leveret rettidigt til pakkeshoppen, men blev desværre aldrig hentet. Derfor er den også kommet retur til vores lager, og du er ligeledes blevet refunderet for denne ordre.

Vi kan samtidig se, at du lagde en ny ordre i tirsdags, og den er leveret i dag. 😊 Vi håber derfor, at du får hentet den med det samme, og at du bliver rigtig glad for dine varer.

Vi er selvfølgelig kede af, hvis din oplevelse har været frustrerende, men håber, at din nye ordre giver dig en god oplevelse.

Du kan til en anden gang også altid kontakte os direkte på mail og få en opdatering på, hvor din pakke befinder sig.

Customer Care

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fin sandal, men med

Fin sandal at gå i, men lim og stof i bunden af den ene sandal er gået i stykker lidt ærgeligt

13 de julio de 2026

Hej Ninna

Tak for din feedback.

Det er vi rigtig kede af at høre – det skal selvfølgelig ikke ske. Vi vil meget gerne se nærmere på det og finde en løsning for dig.

Du må derfor meget gerne sende en besked til customerservice@woden.com med dit ordrenummer, så vender vi tilbage med det videre forløb.

Vi beklager ulejligheden og håber, vi hurtigt kan hjælpe dig videre.

WODEN Customer Care

Super

Super! Hurtig levering og så fine og behagelige sandaler. Kan klart anbefales :)

13 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fed sko, skuffende kvalitet - og en endnu mere skuffende kundeservice

For lidt over et år siden købte jeg mit første par WODEN-sko. Jeg havde kigget på dem i en periode, fordi jeg synes, de havde en rigtig fed stil. Desværre fik jeg dem ikke brugt særlig meget, og da jeg for nylig ville tage dem på igen, opdagede jeg, at sålen havde løsnet sig fra skoen. Det overraskede mig, eftersom skoene kun havde været brugt meget begrænset.

Herefter rakte jeg ud til WODENs kundeservice - og det er den oplevelse, der for alvor ærgrer mig. For det var egentlig en rigtig god sko, og det ærgrer mig på WODENs vegne, at kvaliteten, i hvert fald for denne model, har været ret dårlig. Men det ærgrer mig endnu mere, at jeg ender med at sidde og skrive denne anmeldelse - simpelthen fordi det ikke bliver anerkendt, at når limen løsner sig fra sålen på en sko, der stort set ikke er slidt, så skyldes det dårlig kvalitet.

I stedet bliver jeg mødt med en undskyldning om, at brugen ikke kan dokumenteres - til trods for at jeg gentagne gange tilbød at sende billeder af den stort set ubrugte sko. Den dokumentation blev aldrig taget med i vurderingen. Oven i det tog det næsten 14 dage at få svar på min opfølgning, og da svaret endelig kom, blev sagen blot "betragtet som afsluttet" uden reel dialog.

Så konklusionen fra min side: en fed sko, desværre af dårlig kvalitet - og endnu værre, en dårlig oplevelse, når man rækker ud til kundeservice, fordi produktet ikke holder. Det kan jeg desværre ikke anbefale. 1 stjerne.

25 de junio de 2026

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er naturligvis kede af, at du ikke har haft den forventede oplevelse med dine WODEN-støvler. Vi har gennemgået sagen og de fremsendte billeder, og vores vurdering blev foretaget ud fra produktets alder, den dokumenterede stand af støvlerne samt karakteren af skaden.

Vi forstår, at det er frustrerende, når en reklamation ikke ender med det ønskede resultat, og vi tager din feedback omkring både produktoplevelsen og vores kommunikation med videre.

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse med WODEN i fremtiden.

WODEN

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Woden sko er det bedste jeg nogensinde…

Woden sko er det bedste jeg nogensinde har prøvet. Men deres reklamation er vild dårlig har købt et par Leo sneakers. De er ikke et år gamle. Butikken har sendt dem ind og jeg har fået afslag på reklamation. De har kostet 1000 kr og knap brugt. De er gået op begge 2 inden i skoen. Svar retur fra dem er at det må forventes ved brugt på 4-5 mdr. så er det fanme også dårligt hvis de ikke holder længere. Mine sko kan man vende om og se de ihvertfald ikke har været brugt så længe men kvittering siger 11 mdr. køber aldrig det mærke igen selvom de er super gode.

23 de junio de 2026

Hej Lone

Tak for din besked og for at dele din oplevelse.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du er skuffet over udfaldet af din reklamation, især når du ellers har været glad for vores sko.

Din reklamation er blevet vurderet af vores reklamationsteam ud fra de fremsendte billeder, købstidspunktet samt skoenes generelle stand. På baggrund af denne vurdering har teamet konkluderet, at skaden ikke skyldes en produktionsfejl, men derimod almindelig slitage, og derfor ikke kan godkendes som en reklamation.

Vi forstår naturligvis, at det er frustrerende, når et par sko ikke lever op til de forventninger, man har til holdbarheden, og vi tager altid kundernes feedback med videre i vores løbende arbejde med kvalitet og produkter.

Vi håber, at du fortsat får glæde af dine øvrige WODEN-produkter.

WODEN Customer Care

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.