Vriendelijk, snelle verzending en een erg breed assortiment aan sensorisch speelgoed. Zal hier zeker weer opnieuw bestellen.
snelle feedback op berichten vanuit de winkel. snelle verzending. Helaas liep verzending met GLS niet zo vlot, pakket was geleverd aan andere kant van onze straat, niet handig en niet vermeld door d... Ver más
Al meerdere keren besteld en altijd snel persoonlijk gebracht. (ik woon in dezelfde woonplaats). Dit keer had ik Makotoys dieren besteld, die zijn prachtig! Hier kun je met een gerust hart bestellen.
Mooie website met genoeg keuze in sensorisch en open einde speelgoed. Heb hier de playtray van Inspire My Play voor een mooie prijs gekocht en ook genoeg aanvulling hierop.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij WoeWoe zijn we gepassioneerd over de ontwikkeling van kinderen en geloven we dat creativiteit de sleutel is tot eindeloos plezier en groei. We hebben een uitgebreid assortiment creatief, sensorisch en open einde speelgoed samengesteld, allemaal met één doel voor ogen: de verbeelding van kinderen stimuleren en hun creatieve talenten ontdekken.
Holanda
- info@woewoe.nl
- woewoe.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Aanrader!
Leuke producten die gezellig ingepakt zijn bij levering. Producten worden snel geleverd. De eigenaresse van deze webwinkel is erg vriendelijk en reageert snel op berichtjes.

Respuesta de WoeWoe
Onze kleinkinderen zijn heel blij met…
Onze kleinkinderen zijn heel blij met het kartonnen huis! Ze kunnen het fantasie rijk inkleuren!
Het kartonnen huis werd netjes ingepakt en vrij snel bij ons thuisbezorgd!

WoeWoe Levenscyclus
Snelle levering.
De WoeWoe levenscyclus is echt geweldig! Voor veel doeleinden te gebruiken.

Een aanrader!
Duidelijke beschrijving op de website en snelle service. Het huisje is heel leuk om mee en in te spelen en tegelijk een mooi knutselproject. Een aanrader!

Prima en goede levering
Prima en goede levering. Kinderen beleven een hoop plezier.

Missend onderdeel
En super leuk speelhuis va karton besteld. Deze kwam na bestelling vlot binnen. Had hem even weg gelegd voor een verjaardag. Toen bij het uitpakken we er achter kwamen dat er een deel miste.
Woewoe gemaild. Direct fijn mailcontact. Met als resultaat het onderdeel als nog ontvangen. Heel erg fijn en super goed contact en service.

Respuesta de WoeWoe
Snelle levering, fijne communicatie. Prima product, goeie prijs-kwaliteitverhouding

Respuesta de WoeWoe
Betrouwbaar en goede service!
Volgende dag gelijk bezorgd, product was mooi verpakt!

Mooi product
Ik heb een kartonnen auto voor mijn neefjes gekocht. Werd snel geleverd en product ziet er mooi uit!

Respuesta de WoeWoe
Vind de kwaliteit niet ok
Vind de kwaliteit niet ok , had het karton veel dikker verwacht ,mvg Evi

Respuesta de WoeWoe
Fijne website om voor alle leeftijden…
Fijne website om voor alle leeftijden kids een creatief cadeau te scoren in verschillende prijs categorieën. Heb goed kunnen sintshoppen dit jaat bij woewoe.

Respuesta de WoeWoe
Super snelle levering en helemaal wat…
Super snelle levering en helemaal wat we er van verwacht hadden. Top!