Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bezint eer gij begint... wij kunnen er een heel boek over schrijven, maar het komt er op neer dat de service beneden alle niveau is. Personeel vriendelijk en behulpzaam, totdat je betaald hebt.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great assistance by the inhouse colleague. Good furniture with very reasonable price. Yvonne was really helpful and could also speak english so, easy for us to decide what we wanted. Thankyou very muc... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bezoek vandaag 1 maart. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Eerst kijkje genomen, uitstekend en klantvriendelijk behandeld ook toen we verder gingen kijken. Later terug en alsnog zaken gedaan. T... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Audry en Corina, hebben op een zeer professionele manier mij geholpen. Ik was sceptisch in het begin, maar overall is het allemaal goed gekomen. Mijn berichten werden binnen 24uur opgepakt en beantwoo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Sobre Woonenzo

Escrito por la empresa

Woonenzo is dé bestemming voor prachtige meubels tegen verrassend lage prijzen. Met een uitgebreid assortiment aan trendy meubels en accessoires, maakt Woonenzo betaalbaar wonen mogelijk zonder concessies te doen aan stijl. Of je nu op zoek bent naar een eigentijds bankstel, een chic eetkamerensemble of charmante decoratieve accenten, bij Woonenzo vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis te transformeren zonder jouw budget te overschrijden. Wat Woonenzo echt onderscheidt, is hun toewijding aan het bieden van hoogwaardige meubels tegen prijzen die je nergens anders vindt. Met een scala aan moderne ontwerpen en klassieke stijlen, biedt Woonenzo voor elk wat wils, zonder dat je de bank hoeft te breken. Ontdek waarom Woonenzo dé bestemming is geworden voor koopjesjagers die op zoek zijn naar kwalitatieve meubels voor een fractie van de prijs, en maak vandaag nog jouw interieurdromen werkelijkheid.WOONENZO maakt wonen betaalbaar. Shop online of kom langs in één van onze woonwinkels.

3,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 76% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Fantastisch winkel ervaring

Fantastisch winkel ervaring. Hulpzaam verkoopster Ivonne!! Goede uitleg over mij aankoop!!

1 de marzo de 2026

Respuesta de Woonenzo

Fantastisch! We laten het Yvonne weten.

Klantenservice waardeloos

In augustus de kast Gazello besteld. Helaas ontbraken er een hoop onderdelen. Kast stond hierdoor niet goed in elkaar.
Woonenzo gaf aan dat het een fabrieksfout was en dat ze het gingen oplossen. In de afgelopen 7 maanden heb ik ruim 20x gebeld met Woonenzo en daarnaast had ik ook nog mailcontact. Helaas werd ik steeds niet verder geholpen en van het kastje naar de muur gestuurd. Ook werden beloftes niet nagekomen. Ik kreeg geen geld terug en ook niet een nieuwe kast.

Na 7 maanden is de kast uiteindelijk gemaakt door (een hele vriendelijke) monteur.

Ik vind 7 maanden wachten op reparatie voor een kast van ruim 600 euro echt absurd. Ik zal door deze ervaring in de toekomst niks meer kopen bij Woonenzo want de klantenservice is echt waardeloos.

26 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Woon ENZO......gisteren langs geweest…

Woon ENZO......gisteren langs geweest in Filiaal Amsterdam. Ene Sander mag niks, kan niks, doet niks. Schrijft alleen je nummer op want hij gaat zn collega's die allemaal vrij zijn niet bellen.

Hebben 1000 euro aanbetaling aangenomen. Zeggen het op voorraad te hebben, maar nu ineens weten ze helemaal niks meer van de bank. Sterker nog volgens mij is ie online ook weg van de site.

Verzocht voor geld terug. Je raadt het al.....Sander mag niks doet niks en kan niks...weigert 1000 euro terug te pinnen.

Noteert mijn nummer. Morgen wordt u terug gebeld door de leiding.
Hele dag gewacht tot 14.30 uur. Wederom niet gebeld.
Als.je terug belt met je nummer weergave nemen ze niet op. Nr weergave uit en druk je een 3 omdat je een nieuwe bestelling wil doen.........tromgeroffel......ZE NEMEN OP! En wie? JAJAJA Sander!!! Nou!!
Met de mededeling de collega moet nu met spoed weg.
Die kan niet in de auto ff bellen om mensen in een vervelende situatie te helpen.

WOON-ENZO ZE BESODEMIETEREN JE BIJ HET LEVEN!!!

KOOP DAAR NIKS!!

13 de febrero de 2026

Beste meneer Sander,

Zoals u inmiddels ook weet is het allemaal totaal opgelost. Daarbij hebben wij zaken gedaan met uw ex-vrouw en niet met u. De totale order is geleverd zelfs eerder dan beloofd. De manier waarop u communiceert met bedreigingen kom je niet veel verder mee.

Ik ga ervan uit dat uw Ex-vrouw blij is met haar nieuwe meubels.

Belachelijke beredenering betreft leveren

In de winkel bij Pascal super geholpen! Alles netjes geregeld.

De bank word geleverd, officieel tot over de eerste drempel. Meneer van de bezorger kiest er zelf voor om de bank in de woonkamer te zetten. Echter paste de bank niet goed door de gang. Hier was het bij het grote deel veel trekken en duwen. Dit heeft beschadigingen op geleverd. Mijn hal was namelijk onlangs geverfd! Echter word door woonenzo na enig mail verkeer, gezegt dat ik zelf niet goed heb opgelet en dit dus niet door de koerier komt. Ik word eigenlijk weg gezet , en krijg ook geen reactie meer! Alles behalve fatsoen!! Ben dan ook echt niet te spreken over het hoofd kantoor van wonenenzo.

Ma Pascal uit de winkel, die heeft een dikke 10 te pakken!

5 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I ordered sofa (in the shop) 5 months…

I ordered sofa (in the shop) 5 months ago and delivery time supposed to be 10-12 weeks. It's been 20 weeks, I spoke with employees 7 times on the phone and still I have nothing!!!! I am extremely dissatisfied and I'll do my best to spread a 'word' about this shop.

Update: 1.5 months of calling WOONENZO every single week and while their Customer Service is super sweet, the only person who actually took responsibility and pushed it through was Malik. I finally received my sofa, exactly after 5 months waiting.

12 de febrero de 2026

Beste Daria,

Ik kijk heel graag even mee waar het mis gaat met uw order. echter kan ik met de gegevens uit de review niet uw order achterhalen.
Wilt u zo vriendelijk zijn om een email te sturen naar klantenservice@woonenzo.nl met uw ordernummer? Dan kunnen we uw klacht in behandeling nemen,

^YE

Valorada con 1 estrellas sobre 5

NOOIT iets kopen bij deze winkel

NOOIT iets kopen bij deze winkel.
Als je online iets koopt kun je 100 dagen annuleren, doe je het in de winkel maar je bedenkt je kost het je 25% omdat een medewerker de bestelling voor je plaatst!

Wat een oplichterij!

4 de febrero de 2026

Respuesta de Woonenzo

Beste Judith, Er is een wettelijke regel dat op moment dat je iets online aankoopt, omdat je het alleen op een afbeelding ziet mag annuleren, de zg. herroepingswet. Zodra je een aankoop in de winkel doet, gaan we ervan uit dat je dit besluit weloverwogen neemt. Wij gaan dan ook direct met uw order aan de slag en hebben onherroepelijk al kosten gemaakt. Dat is het verschil in Online aankoop en fysieke winkelaankoop. Dat heeft helemaal niets met oplichting te maken.

Mooie zaak

We zijn erg vriendelijk en snel geholpen. Overzichtelijke zaak met goede prijzen. Levering in 1/2 weken dus dat is erg snel!

1 de febrero de 2026

Respuesta de Woonenzo

Wat super om te horen! Dankjewel!

Team Woonenze

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Plaatsen is niet in elkaar zetten

Heb onlangs kast gekocht en dat is allemaal prima verlopen, melding en aflevering op de afgesproken dag. Echter bij mijn aankoop keuze had ik naast thuisbezorging (a 50 euro, wat overigens een schappelijk bedrag is) ook aan geklikt : Twee bezorgers leveren op verdieping en plaatsen in één ruimte a 50 euro.

Ik dacht : ze zetten het pakket boven en zetten de kast in elkaar. Want dat is voor mij wat plaatsen inhoud.

Als je alleen maar het pakkket boven brengt kan het stukje tekst mbt plaatsen wel weggelaten worden. Want nu is de tekst dus we brengen het boven en leggen het keurig voor je neer, dat is toch niet iets wat je erbij hoeft te melden.

Kortom ik heb de kast zelf in elkaar gezet en ben tevreden met de kast maar niet met de misleidende tekst die me 50 euro kostte en de bezorgers 1 minuut van hun tijd.

6 de enero de 2026

Beste Ard,

Hartelijk dank voor deze feedback. We gaan dit intern zeker meenemen. Ik ben blij te horen dat de rest allemaal prima is verlopen en u verder tevreden bent,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aardige medewerkers alle vragen worden…

Aardige medewerkers alle vragen worden duidelijk beantwoord. Erg blij met de service. Dikke aanrader!

22 de enero de 2026

Beste Meryem,

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wij doen altijd ons best om tot een passende oplossing te komen. En denken graag met u mee. Heel veel plezier van de bank met de juiste hoek. ;-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deze bedrijf verdiend niet eens een…

Deze bedrijf verdiend niet eens een ster wij hebben alles hier gekocht zoals bankstel,boxspring, kleding kast en stoelen. Letterlijk alles is kapot stoelen na paar manden kapot gegaan kelding kast zelfde bankstel gezakt ben al maanden bezig geen goeie service ze houden je gewoon aan de lijn ik raad niemand aan om hier wat te kopen het kan wel betaalbaar zijn maar goedkoop is altijd duurkoop! We zijn na een jaar alles weer aan het nieuwe aanschaffen!!! Vind erg zonde ...

20 de enero de 2026

Beste Semra,

Het is inderdaad heel vervelend als er iets mis is met u bank. Wij willen u graag helpen, echter hebben wij beeldmateriaal nodig en deze stuurt u niet toe omdat u het te vermoeiend vind geeft u aan. Op het moment dat u ons het gevraagde beeldmateriaal toestuurt, zullen we uw case in behandeling nemen. Wij zien daarom u foto's en/of filmpje graag tegemoet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zo handelt Woonenzo officiële klachten af (of juist niet)

Mijn ervaring met Woonenzo was vanaf het begin zeer teleurstellend en frustrerend. Vanaf levering bleek dat dit bedrijf geen verantwoordelijkheid neemt en amper aandacht heeft voor klantgerichtheid.

Op 22 september 2025 werd de bank geleverd met een duidelijke fabricagefout, bevestigd door het reparatiebedrijf. Op 30 oktober 2025 is geprobeerd de bank te repareren, maar de afwijkingen bleven zichtbaar. Op 14 november 2025 werd een tweede bank geleverd, opnieuw met zichtbare afwijkingen: hoogteverschil van 2 tot 3cm tussen zitdelen, slechte aansluiting van naden en een scheve rugleuning. Deze bank leek totaal niet op wat in de showroom werd gepresenteerd. Gedurende dit traject heb ik meerdere dagdelen vrij moeten nemen.

Woonenzo bood twee opties: de bank retourneren met volledige terugbetaling, of een financiële compensatie van €90 (eerst €75). Op 3 december 2025 stuurde ik een ingebrekestelling om binnen 14 dagen een redelijke oplossing te bieden. Na mijn ingebrekestelling bleef Woonenzo bij hun standpunt en aangeboden opties. Omdat retourneren voor mij geen reële optie was, ben ik op 10 december 2025 onder protest akkoord gegaan met de compensatie. Deels ook om het dossier op een praktische manier af te sluiten.

Op 12 december 2025 bevestigde Woonenzo dat de compensatie binnen 10–15 werkdagen zou worden overgemaakt. Een maand later ontving ik nog steeds niets; op 8 en 12 januari 2026 kreeg ik enkel een vrijblijvende en vage toezegging dat het z.s.m. zou worden teruggestort.

Op 12 januari 2026 diende ik een officiële klacht in. Zowel mijn ingebrekestelling als mijn officiële klacht werden afgehandeld door dezelfde klantenservice medewerker die mijn volledige dossier behandelde, ondanks mijn expliciete verzoek om een onafhankelijke behandeling. Dit geeft geen vertrouwen in een zorgvuldige afhandeling.

Juridisch: Woonenzo stelt dat zij juridisch correct hebben gehandeld door enkel retour of een beperkte compensatie aan te bieden. Ik deel deze mening niet: twee banken waren ondeugdelijk, herstel faalde en ik vind de compensatie noch proportioneel, noch redelijk, noch adequaat. Daarnaast kan retour niet worden afgedwongen. Hiermee voldoet Woonenzo naar mijn mening niet aan haar wettelijke verplichtingen. (art. 7:17 en 7:21 BW).

Volgens de wet moet een product voldoen aan de overeenkomst en aan redelijke verwachtingen. Bij gebreken moet de verkoper herstel of vervanging bieden. Een financiële compensatie is alleen toegestaan als herstel of vervanging onmogelijk of onredelijk is en moet proportioneel en redelijk zijn.

Het traject is tijdrovend en frustrerend. De winkelmedewerker was vriendelijk en de leveringen prima geregeld, maar de afhandeling van gebreken en klachten laat volledig te wensen over.

Al met al laat Woonenzo een uiterst slechte service zien en kan ik dit bedrijf absoluut niet aanbevelen.

12 de enero de 2026

Respuesta de Woonenzo

Wat ontzettend vervelend dat u deze ervaring heeft. Echter de oplossingen die wij u hebben willen bieden ging u niet mee akkoord. Wij hebben echt geprobeerd om u ter wille te zijn.

^YE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heelll klant vriendelijke turkse man…

Heelll klant vriendelijke turkse man heeft ons erg goed geholpen met het kiezen van meubels

8 de enero de 2026

Respuesta de Woonenzo

Dat is super om te lezen. Wij wensen u veel plezier van u aankopen.

Kledingkasten

Twee kledingkasten besteld. Bij het in elkaar zetten van de eerste kast kwam ik er al snel achter dat er beslag miste, dat op sommige punten de handleiding niet klopte (die in het Pools/Russisch was) en dat er beschadigingen waren waardoor de spaanplaat zichtbaar was. Tot overmaat van ramp stortte de kast in elkaar toen ik hem volgens de handleiding had opgezet. Eerst gebeld met het algemene nummer en kreeg een medewerker van een filiaal aan de lijn. Die had begrip voor de situatie en gaf aan dat er vast en zeker iets geregeld kon worden en dat ik het op de mail mocht zetten. Gemaild met de klantenservice dat de kast slechte kwaliteit was en dat ik de andere kast wilde retourneren. Helaas is de medewerker die de klantenservice afhandelt totaal niet meedenkend of klantgericht. Er werd mij verteld dat het probleem niet aan de kwaliteit van de kast lag en dat ik de andere kast zelf terug mag brengen naar Tilburg, dat is 250 km verderop. Nu zit ik met 2 kasten waarvan 1 kapot, ruim €700 euro lichter en kan nog steeds mijn kleding niet ophangen. Ik zal hier echt nooit meer iets bestellen en zal iedereen afraden om dit te doen.

6 de enero de 2026

Buitengewoon negatieve ervaring!

Buitengewoon negatieve ervaringen met WoonEnzo. Koop hier niet! WoonEnzo levert een kast in de kleur (licht)grijs, terwijl op de website productfoto's staan met een kast die nagenoeg zwart is. Dit betreft non-conformiteit in de levering volgens het recht. WoonEnzo komt hiermee de eigen voorwaarden niet na. WoonEnzo wil niet meedenken aan een oplossing. De klant is 'koning' tot er betaald is, daarna is alles jouw probleem. Koop hier niet!

5 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij hebben een bank gekocht bij…

Wij hebben een bank gekocht bij Woonenzo, die blijkbaar binnen een jaar doorgezakt is. Na de "reparatie " van Oranje Furniture Care is de bank nog verder vernield, dat wil zeggen veel te veel polypres onder de banden van het zitgedeelte. De tweede reparateur gaf ons 100% gelijk, de bank was na "reparatie " onherroepelijk verkloot. Nu wil dit bedrijf ons geen geld terug doen of een andere bank uit laten zoeken...Deze twee bedrijven spelen onder één hoedje en de klant kan afdruipen...wat vreselijk laag en gemeen. Mijn man en ik hebben vreselijke rugklachten en ook bezoek kan niet normaal zitten op deze bank...Fondi XL...wij moeten maar naar de geschillencommissie

30 de diciembre de 2025

Top winkel

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij deze winkel. Ik ging op zoek naar een salon tafel en een eettafel, en ik werd van begin tot eind uiterst vriendelijk en professioneel geholpen. Het personeel Bengul nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren, gaf deskundig advies en dacht mee over de juiste keuzes voor mijn interieur.
De bestellingsprocedure verliep vlot en overzichtelijk, en alle informatie werd duidelijk uitgelegd. Ik voelde me geen moment onder druk gezet, maar juist op mijn gemak gesteld.
Zeer aan te raden!
Topservice, een fijne winkelervaring ( vestiging Den Haag) en prachtige tafels om naar uit te kijken. Ik kom zeker terug!

24 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer teleurstellende service en…

Zeer teleurstellende service en onbeschofte klantenservice.

Wij hebben 6 eetkamerstoelen besteld die vorige week bezorgd zouden worden. Speciaal hiervoor heb ik vrij genomen van mijn werk en was ik samen met een klusser de hele dag thuis. We hebben geen bel gehoord, terwijl de bezorger later wel een foto van onze voordeur had gemaakt.

Na telefonisch contact werd ons verteld dat we €30,- moesten betalen voor een nieuwe bezorgpoging. Hier gingen wij niet mee akkoord. We hebben toen duidelijk aangegeven dat we in dat geval liever de bestelling zouden annuleren en deze later opnieuw zouden plaatsen, omdat er wordt geadverteerd met gratis verzending en wij niet bereid zijn extra verzendkosten te betalen voor iets wat niet onze fout is.

Na dit gesprek ontvingen we een e-mail met een nieuwe bezorgdatum voor de week erna (deze maandag), zonder dat er sprake was van extra kosten.

Tot onze verbazing stond gisteren de koerier alsnog voor de deur en moesten we opnieuw €30,- betalen. Uiteraard gingen wij hier niet mee akkoord. De koerier belde daarop met de klantenservice en ik heb zelden zo’n asociale en onbeleefde medewerker gesproken. Met een dreigende toon werd gezegd dat we moesten betalen, anders zou de bestelling direct weer worden meegenomen. Er was totaal geen begrip en de manier van communiceren was ronduit respectloos.

We hebben toen aangegeven dat de bestelling dan maar retour kon, omdat we van deze service niet gediend zijn. De bezorger (die overigens wél erg vriendelijk was) gaf aan dat de klantenservice het erg druk had en daarom gestrest was. Dat kan gebeuren, maar dat is absoluut geen excuus om klanten zo te behandelen.

Na het gesprek met de bezorger hebben we uiteindelijk besloten de €30,- alsnog te betalen, maar één ding is zeker: wij bestellen hier nooit meer iets. Als de klantenservice de drukte niet aankan, neem dan extra personeel aan in plaats van klanten op een dreigende en respectloze manier te woord te staan.

Zeer slechte ervaring. 👎

22 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.