Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bezint eer gij begint... wij kunnen er een heel boek over schrijven, maar het komt er op neer dat de service beneden alle niveau is. Personeel vriendelijk en behulpzaam, totdat je betaald hebt.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great assistance by the inhouse colleague. Good furniture with very reasonable price. Yvonne was really helpful and could also speak english so, easy for us to decide what we wanted. Thankyou very muc... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bezoek vandaag 1 maart. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Eerst kijkje genomen, uitstekend en klantvriendelijk behandeld ook toen we verder gingen kijken. Later terug en alsnog zaken gedaan. T... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Audry en Corina, hebben op een zeer professionele manier mij geholpen. Ik was sceptisch in het begin, maar overall is het allemaal goed gekomen. Mijn berichten werden binnen 24uur opgepakt en beantwoo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Sobre Woonenzo

Escrito por la empresa

Woonenzo is dé bestemming voor prachtige meubels tegen verrassend lage prijzen. Met een uitgebreid assortiment aan trendy meubels en accessoires, maakt Woonenzo betaalbaar wonen mogelijk zonder concessies te doen aan stijl. Of je nu op zoek bent naar een eigentijds bankstel, een chic eetkamerensemble of charmante decoratieve accenten, bij Woonenzo vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis te transformeren zonder jouw budget te overschrijden. Wat Woonenzo echt onderscheidt, is hun toewijding aan het bieden van hoogwaardige meubels tegen prijzen die je nergens anders vindt. Met een scala aan moderne ontwerpen en klassieke stijlen, biedt Woonenzo voor elk wat wils, zonder dat je de bank hoeft te breken. Ontdek waarom Woonenzo dé bestemming is geworden voor koopjesjagers die op zoek zijn naar kwalitatieve meubels voor een fractie van de prijs, en maak vandaag nog jouw interieurdromen werkelijkheid.WOONENZO maakt wonen betaalbaar. Shop online of kom langs in één van onze woonwinkels.

3,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 76% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Heel tevreden

Heel tevreden

7 de noviembre de 2025

Respuesta de Woonenzo

Wij zijn ook heel tevreden met deze review.
Dankjewel

Valorada con 1 estrellas sobre 5

buying a table did not seem

buying a table did not seem, what we expected upon delivery
Contacting customer service via telephone (2x),writing an e-mail as was suggested… should wait for an answer,that is now a month ago
Will never return to this company

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Woonenzo

You ordered a mango wood table, while you are convinced that you had purchased a chestnut wood table. On your invoice, it is clearly indicated in the description that it was mango wood, just as it is clearly indicated in the showroom which wood the table is made of. In addition, we have indeed responded to your email. You are correct that the supplier is taking their time, but your case is still being processed.

Mooie producten

Mooie producten, goede service, scherpe prijzen en fijne medewerkers.

3 de noviembre de 2025

Respuesta de Woonenzo

Dat is waar voor staan. Betaalbaar wonen, leuk assortiment en een geweldig team mensen.
Dank voor de mooie review.

Heel fijn geholpen in…

Heel fijn geholpen in de winkel! Het personeel nam de tijd, dacht goed mee en gaf eerlijk advies. We zijn superblij met onze nieuwe bank en stoelenset.

3 de noviembre de 2025

Respuesta de Woonenzo

Wij zijn superblij met deze mooie review. Super bedankt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag zouden wij eindelijk ons nieuwe…

Vandaag zouden wij eindelijk ons nieuwe bed geleverd krijgen. Gisteravond een mail ontvangen met een bezorgtijd en vanmorgen een mail dat de chauffeur pech had en ik daardoor dus ook. Na meerdere telefoontjes waarin niemand mij kan helpen te horen gekregen dat het bed op zn vroegst 7 nov kan komen.dat ik een week later terwijl we al weken zitten te wachten! Ons oude bed word maandag opgehaald dus dan zitten we zonder, maar daar heeft niemand bij wonenenzo moeite mee. Helaas pindakaas.. enige optie dat ik hem eerder in huis kan hebben is door hem zelf op te gaan halen in Tilburg, dit is niet mogelijk vanwege tijd en we hebben ook geen busje oid.. Gevraagd of iemand mij kan bellen die me te woord kan staan en kan helpen met zoeken naar een oplossing maar er gebeurd niks! pech is overmacht, daar kunnen ze niks aan doen, maar een andere oplossing zoeken doen ze dus ook niet!

30 de octubre de 2025

Beste Joni,

Dat dit geen schoonheidsprijs verdient moge duidelijk zijn. Wij nemen dit uiteraard mee als verbeterpunt. Alsnog onze excuses voor dit enorme ongemak.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We zijn goed geholpen door Bengul

We zijn goed geholpen door Bengul, zij geeft ons ideeën etc. Mooie bed, bank, kleding kas bent echt super blij. Top service!

28 de octubre de 2025

Respuesta de Woonenzo

Bengül is een topper! We gaan uw mooie complimenten over brengen aan haar.
Hartelijk dank voor de mooie review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service en klantvriendelijke…

Top service en klantvriendelijke medewerkers, heb gevonden naar wat ik zocht.

27 de octubre de 2025

Respuesta de Woonenzo

Wat goed te horen dat u gevonden hebt wat u zocht. Heel veel plezier met uw aankoop.

Fijne service

Geslaagd voor een mooie bank en fijn geholpen 👍🏻

26 de octubre de 2025

Respuesta de Woonenzo

Hoe fijn is dat! We wensen u mooie gesprekken en fijne avonden op uw bank.

Vriendelijke verkoopster

Vriendelijke verkoopster, goede service.
Ze nam echt de tijd om mij te helpen en bracht me op een nieuw beter idee.

25 de octubre de 2025

Respuesta de Woonenzo

Dat is zoals het hoort, en soms geeft een andere blik een heel nieuw idee. Hoe leuk is dat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, goed geholpen door een lieve medewerker.

23 de octubre de 2025

Respuesta de Woonenzo

Wat een goede review, dankuwel. En veel plezier van uw aankoop.

Salontafel WOW

Na salontafel WOW besteld en betaald te hebben in een filiaal van WOONENZO, werd de tafel geleverd binnen de gestelde levertijd.

De bezorgdienst had het pakket afgegooid bij de voordeur, toen ik de deur open deed zat de chauffeur al bijna in de vrachtwagen: 'is goed zo, sorry druk, geen tijd' werd er nog geroepen.

Eenmaal binnen bij het uitpakken bleek dat een poot was afgebroken. De chauffeur nog gebeld (die was net de straat uit) of hij het product mee terug retour kon nemen. Helaas, dit moest ik via de klantenservice van WOONENZO doen.

Gelijk diezelfde dag nog contact opgenomen, op 17 sept werd toegezegd dat een nieuwe poot besteld zou worden.
Op 8 oktober nogmaals contact opgenomen per mail, of er een indicatie kon worden afgegeven wanneer het onderdeel geleverd zal worden. Als reactie; 'we hebben op dit moment nog geen exacte indicatie'.
Op 17 oktober nogmaals contact opgenomen en voorgesteld een restitutie te doen, zodat ik het product kan laten maken bij een timmerman. Als reactie werd genoemd dat WOONENZO nog niet zolang zaken doet met desbetreffende leverancier en dat ze inmiddels ook al een antwoord hadden verwacht. De afdeling inkoop zou gelijk om een update hebben gevraagd. Zodra er informatie was, zou ik op de hoogte gesteld worden.
Op 20 oktober heb ik een mail geschreven dat ik zsm terugkoppeling wil over een mogelijke levertermijn, dat ik mij anders beroep op mijn consumentenrecht om de koop deels, dan wel volledig te ontbinden. Geen reactie. op 21 oktober telefonisch contact opgenomen, er zou nog een notitie worden gemaakt.

Klantenservice laat zeer ten wensen over, op een vriendelijke mail na worden er geen stappen gezet, dingen geprioriteerd of acties ondernomen. Ik kijk het deze week nog aan, anders breng ik het product terug naar één van de fililalen en onbind ik de koop.

11 de septiembre de 2025

Beste Paul,

Hartelijk dank voor deze duidelijke omschrijving. Intern gaan we mee aan de slag. Want dit is inderdaad niet zoals wij onze service willen verlenen. Nogmaals onze excuses voor deze gang van zaken.

Een ramp!!

Een ramp!!
Op website wordt aangegeven 2-5 dagen in huis, 2 dagen na je bestelling krijg je mail dat je een datum mag kiezen voor bezorgmoment, op zijn vroegst 3 weken later! Wil je bestelling annuleren, hoor je 4 dagen niets, kies je uiteindelijk toch het bezorgmoment, krijg je vervolgens de volgende dag mail dat de bestelling geannuleerd is! Neem je weer contact op krijg je te horen dat de kast niet meer leverbaar is en dat er 15 weken levertijd is, en bij annulering kan je 15 dagen op teruggave van je geld wachten!

Eén grote ramp deze winkel!

Nu inmiddels 8 november... nog altijd mijn geld niet terug ontvangen!!!

Zelfs 1 ster verdien jij niet Corina!

16 de octubre de 2025

Beste Sezgin,

Dat er even een probleem was binnen het bezorgersteam, dat klopte. Er waren er vele geveld door de griep. Dit is naar aanleiding van uw email met u gedeeld, met een excuus. En gelukkig werken wij met echte mensen, die helaas ook ziek kunnen worden. Vervolgens gaf u zelf aan dat u de order dan wilde annuleren, wat geen probleem was. Deze annulering is in gang gezet. Dat houdt in dat de kasten in de voorraad terug worden geboekt, en door iemand besteld konden worden, wat ook is gebeurd.
Nadat uw order was geannuleerd, gaf u aan dat u toch de kasten wilde ontvangen, echter waren ze toen niet meer op voorraad helaas. Het spijt me oprecht dat we niet op tijd konden bezorgen, echter u wilde zelf de order annuleren.

Een ramp lijkt mij van een andere orde.

Super service

Super service, betrouwbaar

18 de octubre de 2025

Respuesta de Woonenzo

dankjewel voor deze mooie review!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beter te woord staan heb 27 september…

Beter te woord staan heb 27 september kast geannuleerd krijg 2 verschillende antwoorden.
Zal 15 dagen op mijn rekeningnummer staan nu 16 oktober nog steeds mijn geld niet terug !!!!
Ria

27 de septiembre de 2025

Beste Ria,

Er was inderdaad enige verwarring ontstaan, omdat u wel de kast had ingepland voor bezorging. Hierover hebben we met u gecommuniceerd.
Met een korte strakke communicatie zoals u met ons e-mailde is het niet altijd even duidelijk.Inmiddels is alles keurig teruggestort en alles afgehandeld.

^CE

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.