Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bezint eer gij begint... wij kunnen er een heel boek over schrijven, maar het komt er op neer dat de service beneden alle niveau is. Personeel vriendelijk en behulpzaam, totdat je betaald hebt.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great assistance by the inhouse colleague. Good furniture with very reasonable price. Yvonne was really helpful and could also speak english so, easy for us to decide what we wanted. Thankyou very muc... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bezoek vandaag 1 maart. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Eerst kijkje genomen, uitstekend en klantvriendelijk behandeld ook toen we verder gingen kijken. Later terug en alsnog zaken gedaan. T... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Audry en Corina, hebben op een zeer professionele manier mij geholpen. Ik was sceptisch in het begin, maar overall is het allemaal goed gekomen. Mijn berichten werden binnen 24uur opgepakt en beantwoo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Sobre Woonenzo

Escrito por la empresa

Woonenzo is dé bestemming voor prachtige meubels tegen verrassend lage prijzen. Met een uitgebreid assortiment aan trendy meubels en accessoires, maakt Woonenzo betaalbaar wonen mogelijk zonder concessies te doen aan stijl. Of je nu op zoek bent naar een eigentijds bankstel, een chic eetkamerensemble of charmante decoratieve accenten, bij Woonenzo vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis te transformeren zonder jouw budget te overschrijden. Wat Woonenzo echt onderscheidt, is hun toewijding aan het bieden van hoogwaardige meubels tegen prijzen die je nergens anders vindt. Met een scala aan moderne ontwerpen en klassieke stijlen, biedt Woonenzo voor elk wat wils, zonder dat je de bank hoeft te breken. Ontdek waarom Woonenzo dé bestemming is geworden voor koopjesjagers die op zoek zijn naar kwalitatieve meubels voor een fractie van de prijs, en maak vandaag nog jouw interieurdromen werkelijkheid.WOONENZO maakt wonen betaalbaar. Shop online of kom langs in één van onze woonwinkels.

3,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 74% de las opiniones negativas

Snel geholpen

Snel geholpen, juiste advies

27 de julio de 2025

Respuesta de Woonenzo

Dat is super fijn te horen!

Goede meubels!

Erg lief en professioneel, met veel leuke meubels en levering opties!

26 de julio de 2025

Respuesta de Woonenzo

Wat een mooie review!! Dankjewel.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het lange wachten tot dat de kast…

Het lange wachten tot dat de kast geleverd werd,Het in elkaar zetten er zitten verschillende fouten in bouw tekening zelfs een ervaren timmerman had er moeite mee ,de verhouding van opzicht van de spiegel en opde foto's

22 de julio de 2025

Beste William,
De levertijd van de kast was ca. 7 weken en het heeft inderdaad 1 week langer geduurd. Dat is ook de reden dat we altijd een geschatte levertijd aanhouden. We horen niet vaak bij deze kast dat het monteren een probleem oplevert, echter zou ik je willen vragen om hierover met onze klantenservice te e-mailen. Als er fouten in een tekening zitten, willen we dat natuurlijk graag oplossen.
We zien de communicatie graag tegemoet.

Never again

Never again. Quality and support is so bad i had to hire a carpenter to fix my broken 3/4 year old couch because woonenzo said it was my fault but the carpenter aknowlegded it was due to the cheap and unprofessionell Manufakturing of the couche. Stay away and by from a Professional store

5 de junio de 2025

Beste Wiel Wijshoff,

Het spijt mij te moeten lezen dat u niet tevreden bent, echter heeft u uw bank al laten maken door een timmerman alvorens in te gaan op ons voorstel. En als u zo zeker bent dat het door onze kwaliteit is gekomen, dan was dat uit het bezoek van een erkend onafhankelijk bedrijf zeker gekomen, hadden wij de kosten op ons genomen. Wij hadden graag tot een oplossing willen komen, maar u heeft zelf de bank laten maken door een extern bedrijf. Ik hoop dat de reparatie helemaal naar uw zin is gegaan en dat u nog lang plezier mag hebben van uw bank.

Goed service betaalbare prijzen

Ik ben heel goed geholpen in Megastores store woonenzo Denhaag door de heer Aron, we hebben een leuke tv unit kast gekocht maar daarnaast ook een salontafel. Een onvergetelijke ervaring in een goede shop!

29 de junio de 2025

Respuesta de Woonenzo

Dat is wat we graag lezen! een positieve onvergetelijke ervaring. Heel veel plezier van jullie aankoop.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed geholpen

Goed geholpen, mooi bank uit kunnen kiezen.

16 de julio de 2025

Dat is fijn!
Veel plezier van uw bank.

Team Woonenzo^
Aj

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is hoe klantvriendelijkheid hoort!

Ik was vandaag in het filiaal in Zaandam (14/07/2025) en heb naderhand een bestelling geplaatst online. Of de bestelling gaat bevallen is nog de vraag, maar ik wil nú alvast 5 sterren uitdelen voor de mevrouw die ons ontzettend goed en lief geholpen heeft. Wat een ontzettende lieve, gezellige en klantvriendelijke vrouw. Mevrouw, ik weet uw naam niet, maar het bedrijf mag in de handen knijpen (en dit jaar aankomen met een extra groot kerstpakket).

14 de julio de 2025

Respuesta de Woonenzo

Die gave tafel gaat vast en zeker bevallen! Ps: eind augustus komt er ook een salontafel van!
Dankjewel voor je mooie review, we gaan HR eens opporren of ze die kerstpakketten beetje groter kunnen maken! ;-)

Team Woonenzo^

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wonderful beds and great service

I came to the shop multiple times looking for a boxspring. I was helped by Bengul all three times. She answered all my questions, helped me move pieces of the bed around to see how it would fit into my apartment and also showed me all the functionalities of a bed.

After comparing multiple beds from various shops I found the perfect fit with loads of space under the bed.

Great service and lovely furniture.

13 de julio de 2025

Respuesta de Woonenzo

Thank you for the great review! We will tell Bengul about your review. I think it give her a great smile.

^Aj

Vriendelijk geholpen in winkel

In de winkel in Utrecht vriendelijk geholpen door Yvonne. Ivm vakantie de levering uit kunnen stellen van de bank, want deze was gewoon op voorraad en gelijk leverbaar 😊

12 de julio de 2025

Respuesta de Woonenzo

Dat is nooit een probleem! # 3 maanden kosteloze opslag.
We hopen dat u een hele fijne vakantie hebt (gehad)

I want my money back

I ordered a wardrobe from Woonenzo on 13 July 2025 and paid a deposit. I was told delivery would take 4 weeks, but it has now been over 10 weeks and I still don’t have my order. The store even shows as permanently closed on Google. This is unacceptable, I paid money and received nothing.

Anyone knows what can I do to get my money back?

13 de julio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.