Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb eerder een review geschreven omdat de levering en het contact moeizaam verliep. Aangezien ik daarna nog prettig contact heb gehad heb ik wederom bestellingen geplaatst. Dit bedrijf verdiende ee... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Every bottle I’ve purchased smells absolutely amazing! When it comes to fragrances, you can truly buy with your eyes closed. The talc textile spray is comforting and lasts beautifully. My only wish is... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De beschrijving op de website klopt niet met wat wij opgestuurd hadden gekregen: wij zouden flesjes krijgen maar kregen sachets. Wij hebben juist 4 euro extra betaald voor die flesjes. Dat geld kregen... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had de wasparfum al vaker gekocht en kwam per ongeluk op deze site. Het was aanzienlijk goedkoper. Bestelling geplaatst, via Klarna betaald, wat ik een eerste keer altijd prettig vind, het werd sne... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de fragancias, aromas y saborizantes
  2. Lavandería
  3. Perfumería
  4. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

World of Scents is een gerenommeerd bedrijf dat zich toelegt op het leveren van verfijnde geurartikelen voor in huis. Met een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten heeft het bedrijf een prominente positie veroverd in de wereld van huiselijke geurbeleving. World of Scents onderscheidt zich door een diverse reeks merken aan te bieden, waaronder Horomia, Parfumello, Profumel, en Tochi, elk met zijn eigen unieke karakter en geurprofielen. Een van de kenmerkende producten van World of Scents is het authentiek Italiaanse wasparfum van Horomia, dat bekend staat om zijn langdurige en verfijnde geuren die een vleugje Italiaanse elegantie aan kleding en linnengoed toevoegen. Daarnaast biedt het assortiment van Parfumello een breed scala aan geurartikelen, variërend van geurverspreiders tot geurkaarsen, die diverse smaken aanspreken. De presentatie van producten bij World of Scents getuigt van luxe en elegantie, wat bijdraagt aan de algehele ervaring van het gebruik van geurartikelen. Met een focus op klanttevredenheid blijft World of Scents een favoriete bestemming voor liefhebbers van hoogwaardige geuren, die streven naar een verrijkende en betoverende ambiance in hun leefruimte. Het bedrijf blijft zich positioneren als een toonaangevende speler in de wereld van geurbeleving, waarbij het voortdurend streeft naar innovatie en excellentie in zijn assortiment.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

4,2

Todas las opiniones

28 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We h ebben he t snel en in goede orde…

We h ebben he t snel en in goede orde ontvangen. Tevens is deze lucht erg lekker.

24 de noviembre de 2022

Beste Wilma,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat u uw bestelling snel en in goede staat hebt ontvangen. Ook is het geweldig om te weten dat u de geur erg lekker vindt.

Bij World of Scents streven we ernaar om een efficiënte service te bieden en producten van hoge kwaliteit aan onze klanten te leveren. Als u in de toekomst meer van onze producten wilt ontdekken of als er iets is waarmee we u kunnen assisteren, staan we graag voor u klaar.

Nogmaals bedankt voor uw positieve ervaring en uw vertrouwen in World of Scents!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De geuren ruiken heerlijk en goede en…

De geuren ruiken heerlijk en goede en snelle afhandeling.

23 de noviembre de 2022

Beste Naomy,

Dank u wel voor uw enthousiaste feedback! We zijn verheugd te horen dat u de geuren als heerlijk ervaart en dat u tevreden bent met de goede en snelle afhandeling.

Bij World of Scents streven we ernaar om hoogwaardige producten te bieden en een efficiënte service te leveren aan onze gewaardeerde klanten. Als u in de toekomst meer van onze producten wilt ontdekken of als er iets is waarmee we u kunnen assisteren, staan we graag voor u klaar.

Snel geleverd.

Snel en netjes geleverd.

17 de noviembre de 2022

Beste Claudia,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de snelle en nette levering van uw bestelling.

Bij World of Scents streven we ernaar om een efficiënte service te bieden en uw bestelling met zorg af te handelen. Als u in de toekomst meer van onze producten wilt ontdekken of als er iets is waarmee we u kunnen assisteren, staan we graag voor u klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is een super wasparfum

Het is een super wasparfum! Erg lekker en had het snel thuis bezorgd.
Kreeg er ook nog een ander zakje met geurtje bij om uit te proberen, helemaal leuk! Bedankt!

15 de noviembre de 2022

Beste Liekie,

Wat geweldig om te horen dat u onze wasparfum als super ervaart! We zijn blij dat u niet alleen tevreden bent met het product, maar ook met de snelle thuisbezorging. Het doet ons goed dat u het extra zakje met geurtje om uit te proberen waardeert.

Bij World of Scents streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te bieden, maar ook een positieve ervaring voor onze klanten. Als u in de toekomst meer van onze producten wilt ontdekken of als er iets is waarmee we u kunnen assisteren, staan we graag voor u klaar.

Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback en uw vertrouwen in World of Scents!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke geuren me gordijnen gewassen…

Heerlijke geuren me gordijnen gewassen en het hele huis ruikt naar de wasparfum.

10 de noviembre de 2022

Beste Jolanda,

Wat geweldig om te horen dat u geniet van de heerlijke geuren nadat u uw gordijnen heeft gewassen met onze wasparfum! Het is altijd fantastisch als de geur zich door het hele huis verspreidt.

Bij World of Scents streven we ernaar om producten te bieden die niet alleen effectief zijn, maar ook een aangename en langdurige ervaring creëren. Als u in de toekomst meer van onze producten wilt ontdekken of als er iets is waarmee we u kunnen assisteren, staan we graag voor u klaar.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

review komt eerder dan produkt

review komt eerder dan produkt. Dan wordt het produkt niet afgeleverd en opnieuw door jullie verzonden.
Nu nog niet gebruikt.

9 de noviembre de 2022

Beste Miranda,

Onze oprechte excuses voor de vertraging in de levering van uw product. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en bieden onze excuses aan voor het ongemak dat het heeft veroorzaakt.

Het is zeker niet onze bedoeling om u teleur te stellen, en we nemen dit serieus.

Als het product eenmaal bij u is gearriveerd en u het heeft gebruikt, horen we graag van u over uw ervaring. Mocht er iets zijn waarmee we u kunnen assisteren of als u verdere vragen heeft, staan we graag voor u klaar.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en dank u wel voor uw begrip.

Voor het eerst besteld

Voor het eerst besteld, super service snelle levering.
En heerlijke geuren voor een leuke prijs.👍

3 de noviembre de 2022

Beste Yolanda,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat uw eerste bestelling bij ons is bevallen en dat u tevreden bent met onze super service en snelle levering. Het is geweldig dat u ook de heerlijke geuren voor een leuke prijs waardeert!

Bij World of Scents streven we ernaar om een positieve ervaring te bieden aan al onze klanten, en het doet ons goed te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Als u in de toekomst meer van onze producten wilt ontdekken of als er iets is waarmee we u kunnen assisteren, staan we graag voor u klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service en product!

Super snelle en goede service!
Daarnaast blijft deze Horomia wasparfum aanzienlijk langer in mijn wasgoed hangen dan andere wasparfums.
En als klap op de vuurpijl zat er ook nog een klein presentje bij.

31 de octubre de 2022
Opinión espontánea

Beste Kenzo,

Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent met zowel onze service als het product! We waarderen uw positieve feedback.

Het is fantastisch dat de Horomia wasparfum aanzienlijk langer in uw wasgoed blijft hangen en dat u de kleine extra attentie waardeert. Bij World of Scents streven we ernaar om onze klanten niet alleen hoogwaardige producten te bieden, maar ook een geweldige ervaring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

kan niet anders zeggen heerlijk.

kan niet anders zeggen heerlijk.
wat een beleving

27 de octubre de 2022

Beste Toke,

Dank u wel voor uw enthousiaste reactie! We zijn verheugd te horen dat u onze producten als heerlijk ervaart en dat het voor u een ware beleving is.

Bij World of Scents streven we ernaar om producten te bieden die een positieve en zintuiglijke ervaring creëren. Als u in de toekomst meer van onze producten wilt ontdekken of als er iets is waarmee we u kunnen assisteren, staan we graag voor u klaar.

Perfect verlopen !

7 de octubre de 2022

Beste Leo,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat uw ervaring perfect is verlopen.

Bij World of Scents streven we ernaar om een soepele en aangename ervaring te bieden aan al onze klanten. Als u in de toekomst meer van onze producten wilt ontdekken of als er iets is waarmee we u kunnen assisteren, staan we graag voor u klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben zeer tevreden met dit geweldig…

Ben zeer tevreden met dit geweldig product

10 de septiembre de 2022

Beste Schriks,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat u zeer tevreden bent met ons geweldige product.

Bij World of Scents streven we ernaar om producten van hoge kwaliteit te bieden die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Als u in de toekomst meer van onze producten wilt ontdekken of als er iets is waarmee we u kunnen assisteren, staan we graag voor u klaar.

Blij met de parfum.

Blij met de parfum ruikt heerlijk en je hebt er weinig van nodig.
Snelle verzending en goed verpakt.
Leuk dat er een proefje van een andere geur bijgedaan wordt. Zo kan je ook andere geuren proberen zonder dat je een geur koopt die je niet lekker vindt.
Top

8 de septiembre de 2022

Beste Angela,

Wat fantastisch om te horen dat u blij bent met onze parfum en de ervaring die u ermee heeft gehad! We waarderen uw positieve feedback, met name de opmerkingen over de heerlijke geur, de efficiënte verzending en de toevoeging van een proefje van een andere geur.

Bij World of Scents streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te bieden, maar ook een service die aan de wensen van onze klanten voldoet. Het is fijn te weten dat u de mogelijkheid om andere geuren uit te proberen waardeert.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima heerlijke wasparfum : snel in huis mooi verpakt en…

Prima snel in huis mooi verpakt en attentie erbij. Kortom zeer tevreden en super heerlijke parfum.

26 de agosto de 2022

Beste L DR.,

Wat geweldig om te horen dat u blij bent met onze parfum en de ervaring die u ermee heeft gehad! We zijn blij dat u de geur als heerlijk ervaart en dat de verzending snel en goed verpakt was.

Bij World of Scents streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te bieden, maar ook een service die aan de wensen van onze klanten voldoet. Het is fijn te weten dat u de toevoeging van een proefje waardeert, waardoor u andere geuren kunt uitproberen.

Super snel geleverd!

1 de septiembre de 2022

Beste Karin,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de supersnelle levering.

Bij World of Scents streven we ernaar om een efficiënte service te bieden en uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Als u in de toekomst meer van onze producten wilt ontdekken of als er iets is waarmee we u kunnen assisteren, staan we graag voor u klaar.

Klantenservice Team World of Scents

8 consejos para escribir buenas reseñas.