Consulta las opiniones de los clientes
Utrolig forfærdelig ringe plæneklipper. Ville aldrig gætte mit liv skulle være så meget mere besværligt med en Landroid m700 plus i den nyeste udgave. Sidder fast 17 forskellige steder på en lille 150... Ver más
Jeg har meget svært ved at genkende alle de dårlige anmeldelser herinde. Har jeg haft bøvl med min m700 Landroid? - Ja da, men de to slidtage problemer på hver motor gearboks, er bleve... Ver más
Ikke eksisterende kundeservice
Ikke eksisterende kundeservice. De reagerer ikke på tlf. eller mail.
hav tålmodighed med app'en
hav tålmodighed med app'en, for det tager en halv times tid, før verifikationsmailen kommer i din indbakke. Men plæneklipperen og opladningen fungerer fint
WORX non riconosce garanzia
Premetto che ho acquistato tagliaerba, robottino tagliaprato, decespugliaTORE E DIVERSE BATTERIE TUTTO WORX. Proprio il robottino mi ha dato problemi con l'acqua che è entrata all'interno. Non mi hanno voluto riconoscere la garanzia e ho dovuto pagare 160,00 euro per riavere la macchina sulla quale hanno cambiato display e la scheda rovinate dall'acqua. Il malfunzionamento dipende dalla protezione che evidentemente è fatta male, per cui doveva essere restituito riparato in garanzia cosa che non è avvenuta.
A proposito anche il tagliaerba a filo è leggero e poco funzionale si rompe troppo spesso il filo originale e bisogna stare sempre a tirarlo fuori, uno spreco di tempo e soldi
A éviter
À éviter
Cela fait 2 ans que j'ai ce robot tondeuse. Il est tombé en panne trois fois et a fonctionné que 4 mois en tout pour un prix de plus de 950 €.
Donc de panne par an et toujours quand on en a besoin car ça fonctionne l'été.
Au bout des 2 ans et 1 mois, il est retombé en panne. Ils n'ont pas voulu faire de geste commercial et m'ont demandé 160 € d'acheminement aller-retour et 300 € de réparation.
Inadmissible.
aldrig mere Worx Landroid robot plæneklipper
Aldrig mere Worx Landroid robot plæneklipper.
Jeg har en Landroid WR141 købt 290722 med 3 års garanti. Den 8. juni 2025 kontakter jeg Landroid support fordi robotten bliver ved med at sende beskeder op til 100 om at den er uden for afgrænsningskablet, hvilket ikke passer da den står i oplade stationen. Selv efter afprøvning i en ny testloop, foreslået af support, sender den masser af samme beskeder.
I de forløbne måneder har jeg haft kontakt med bl.a. Ida, Laura, Liva, Joachim og Aviani, sidstnævnte i hele oktober og siden har jeg ikke hørt fra Worx Landroid på trods af mange rykkere, derfor denne anmeldelse.
Nu har support jo talt sig uden for min garanti.
Køb aldring en Wors Landroid robot plæneklipper fordi support servicen er lig med et stort NUL.
Hilsen Palle Søjborg
Ingen garanti
Robotten er fin, men det er tydeligt at de ikke ønsker at hjælpe en med reparation af en garantisag.
Fuld tilfreds med M700 Plæneklipper
Jeg har meget svært ved at genkende alle de dårlige anmeldelser herinde.
Har jeg haft bøvl med min m700 Landroid?
- Ja da, men de to slidtage problemer på hver motor gearboks, er blevet løst inden for garanti og jeg fik den rimelig hurtigt tilbage.
Burde de ha lavet alle tandhjul i metal og ikke plastik?
- Helt afgjort.
Sætter den sig fast?
- Ja da, men det kan ikke undgås, når jeg har 120 meter hæk jeg ikke får klippet i tide og buske der er alt for store, fordi jeg ikke gider beskære.
Jeg kom fra en anden robot plæneklipper og denne Worx er af langt bedre kvalitet.
Ja, der har været udskiftning og indkøb af reservedele, men der er osse følsom elektronik tilstede her - det er ikke en ringe energi udnyttende (33%), larmende, overdimensioneret benzinslugende motor uden gearboks, der bliver manuelt skubbet rundt.
Det er selvkørende elektronik med afstandssensor, skal tage hensyn til børn og dyr uden tilsyn, der står ude i vind og vejr hele året; samtidigt skal det være billigt og ikke veje for meget. Det er ikke en nem udfordring.
Håbløs support i garantiperioden.
Håbløs support i garantiperioden.
Den købte skruemaskine stoppede med at virke efter 1 uge men det er umuligt at få support eller benytte garanti da Worx er umuligt at få i tale. Amazon hvor den er købt yder heller ikke support - de henviser bare til Worx.
Worx beholder bare vores robot, der er sendt til reparation for mange mdr. siden!…
Da vi tog vores Landroid frem i foråret virkede den ikke - kunne ikke oplade. Vi købte nyt originalt batteri - hjalp ikke.
Så sendte vi den - efter aftale med Worx - til deres værksted. VI HAR IKKE SET DEN SIDEN!!!!!
Hele sommeren og lige til nu har vi rykket og rykket og rykker - nok 30 - 40 gange både telefonisk og pr. mail (både til Worx og værkstedet, der har robotten).
Enten svarer de slet ikke eller også lover de, at NU sker der noget. Så vi har ikke kunne bruge robotten i hele 2025 sæsonen, og nu er vi der, hvor de har beholdt den så længe, at de de facto har stjålet vores robot, som vi har købt i dyre domme.
Vi er ikke utilfredse med selve robotten, men kan pga. deres groteske manglende kundeservice ABSOLUT IKKE ANBEFALE at I derude køber en Worx Robot - hold jer væk!
WORX WG779E Lawmower - badly designed and underpowered
When my trusty lawnmower came to the end of its useful life, I decided to replace it with a WORX WG779E model and benefit from the power share batteries as I already have four WORX power tools. However, unlike all the other WORX tools I own, this lawnmower is underpowered and has a design fault. The grass box fails to collect much grass before the connecting chamber to the blades gets blocked, necessitating frequent manual clearing of the chamber. Furthermore, despite the promotional information saying that it can cut up to 230sq.m. of lawn, I find the batteries run out in less than half of that area. A very regrettable purchase!
Worx har lavet om på APP hvorfra jeg…
Worx har lavet om på APP hvorfra jeg styrer min vorrxlandroid
det er dog det rene idioti
Køb ikke Worx produkter/ robot græsklipper
Den 16.06. 2023 købte jeg er Worx Landroid Vision AI M800 WR208E I Bilka til 13.538kr (Robot Græsslåmaskine)
Det er det værste møg den har aldrig virket. Jeg købte denne dyre maskine, da jeg har gigt og knogleskørhed. Har mange smerter, men det sker så tit at jeg skal ud og finde den og derefter må jeg bære den 16 kilo uhandy tunge maskine.
Jeg har med kundeservice mange mange gange. De fleste gange er svaret, den skal bare opdateres. Hvilket jeg gør men intet sker. Igen måtte jeg selv køre den til Bilka, mange uger uden græsslåmaskine. Sidste gang, den slår i regnvejr, kører ikke hjem når det er mørkt, kører ind i trær og roser og knækker grene. Hente i papirne retur fra værkstedet står der, den er brugt og har skader( ja det har den, da den kører ind i alt og står og banker ind i tingen/ træet igen og igen. Kører ting over, min ledning til hækklippere, et par gange. Jeg er meget nervøs for pinsvin og mine små børnebørn . Der stod; den havde kørt på deres bane uden problemer, fejler intet. Den var bare blevet opdateret.
Hvilket den lige var blevet hjemme fra, uden at det hjalp.
Nu hjemme igen og den har lige siden kørt selv om det er mørkt og kører til der ik er mere strøm. Idag påkørteden mig, da jeg stod med ryggen til den og klippede kanter.
Jeg har sagt jeg vil ha pengene retur, da den jo ik virker. Men de er ligeglade. Sender den billeder hver dag, når den er gået i stå et sted. Nu beder de igen igen om logoplysninger.
Det er den dårligste maskine, KØB IKKE.
Deres kundeservice, ingen garenti selv om Vi har to års i danmark. Samt et år ekstra, ved at registrer den på nettet. Jeg kører nu på 3. år og lige om list, skal græsset ik slåes i mange måneder, hvilket betyder at, nå der skal slås græs igen, er der ik langt til garantien tilbage.
Kan se der er så mange problemer her i danmark og UK
Vi har købt en landroid vision 700.
Vi har købt en landroid vision 700.
Har mange problemer.
Slår græs i regnvejr! Efter kontakt med support, blev den opdateret, dette hjælp.
Løber tør for strøm, inden den når hjem! Dette kan ikke løses. Den skal bæres tilbage, den er tung og kan derfor være et problem for nogle at få hjem.
Den kører over den medfølgende magnetstrimmel! Som kan bruges til afgrænsning. Dette er blevet afløst af et bræt med stolper, da det samtidig er ud over en dyb kant.
Den klipper ikke ud til kant! Dette kan ikke løses, skal selv klippe græsset i kanten.
Den kan ikke køre mellem 2 zoner! Trods de medfølgende RFID. Den prøver at køre en meter ved siden af, hvor der ikke er plads. Løsning var vi købte en robotplæneklipper mere i et andet mærke for 2600.- der bare virker til den anden zone.
Den kan ikke styres helt fra hverken app eller på maskinen! Heller ingen løsning her.
Den afsøger græsplænen igen og igen! Hvor den bare kører rundt langs kanten, indtil den kører tør for strøm.
I forhold til pris, omtale og anbefalinger fra sælger, er den meget skuffende og lever ikke op til noget som helst.
Hvis worx havde respekt for god kundeservice, så burde de bytte de dem alle.
Dumpekarakter til WORX
I april 2025 købte jeg hos Davidsen.dk en WORX robotplæneklipper model Landroid Vision 800m2 WR
208E. Udstyret med et dybt trænet neutralt netværk AI, kamera der identificerer græs og andre forhindringer, installation samt vedligeholdelse unødvendig, kort sagt nul besværligheder, var konklusionen, at sådan en svend måtte jeg have.
Nu efter 4 mdr. må jeg desværre sande jeg har smidt DKK 15.000 ud af vinduet. Opsætning/installation blev foretaget af en professionel virksomhed med zoneopdeling etc. Efter 14 dage opførte den sig som en groggy bokser totalt omtumlet, kørte efter opladning ikke selv ud for at klippe og efter løftning af krabaten på 52 kg. ud på plænen for at klippe forsatte den uden hensyntagen til indstillet regn censor. Robotten ignorerer de afgivne arealkoordinater og smutter ofte udenfor plænen eller er på vej ind til naboen, sidder så fast og fræser plænen op med det tredje hjul, overskrider opsatte magnetbånd, går i stå og må så igen, igen løftes til ladestationen.
Ofte går den også i stå midt på plænen eller kører ind i hussoklen, jeg har opsat betonbarriere som robotten prøver at forcerer, går i stå og må så atter løftes til ladestationen ligesom den har en svaghed med at drøne ind i granitfuglebadet, tungt.
Opsætteren har placeret RFID-tags ud for bedre navigering mellem zonerne hvilket heller ikke respekteres. Så det højtbesvungne kamera og AI virker aldeles slet ikke.
Med andre ord skal jeg være tilstede når WORX er aktiv, da kommandoen " manuel assistance påkrævet " i tide, og oftest i utide, popper op på telefonens display. Appén er mindre begavet, slet ikke informativ og jeg kan desuden ikke starte robotten via denne. Så dette med at robotten ordner plænen mens du er på ferie, er en overdrivelse af dimensioner: Den skal være under supervision non-stop.
Har klaget til Davidsen.dk, WORX support var en telefon i Tyskland med en uforståelig medarbejder, så det opgav jeg, og bad om en ophævelse af handelen da produktet absolut ikke levede op til de lovede kvaliteter samt mine forventninger. Dette kunne ikke lade sig gøre, altså penge retur. Robotten har nu lige været, på Davidsens.dk foranstaltning, på afprøvning hos Service Center Gruppen i 3 uger. Testtiden forløb sig i.h.t. historikken til i alt 22 timer med testresultat " Ingen fejl konstateret " så hvorfor robotten skulle være hos testcenter i 3 uger undrer mig. Ydermere blev robotten fejlafleveret på forkert adresse med yderligere 4 dages forsinkelse, ak ja, så brugsværdien for mit vedkommende af robotten må siges at være yderst behersket. Virksomheden der oprindeligt opsatte robotten har ved test skriftligt vurderet til en ombytning.
Jeg føler mig groft snydt af WORX og Davidsen.dk,
der har en afdeling ikke langt fra min bopæl og de burde have sendt en medarbejder som ved selvsyn kunne have foretaget en besigtigelse af uregelmæssighederne på robotten.
GÅ EN STOR BUE UDENOM WORX
Landroid Vision M..
Landroid Vision M..
KØB IKKE.. KØB IKKE.
Hvis du vil have robot plæneklipper uden kant tråd, som der virker og er AI.. SKAL DU IKKE KØBE LANDROID VISION.
Du kommer til at bruge mere tid på at redde den ud af alle mulige situationer, som den ikke kan finde ud af.. den lærer ingen ting… lave de fejl hele tiden..SO NO AI PLÆNEKLIPPER
KØB IKKE KØB IKKE
Det skal siges at de har god kundeservice og prøver at hjælpe men det virker ikke
HOLD JER LANGT VÆK FRA WORX PRODUKTER
HOLD JER LANGT VÆK FRA WORX PRODUKTER. Hvis jeg kunne give 0 stjerner fik de det. Fik en hækkeklipper i maj 23. (WG284E). Købt fordi den skulle være ekstra kraftfuld. Mere kraft og driftstid. Arbejdshest til krævende opgaver (uddrag fra hjemmesiden). Jeg har brugt den 3 gange (23-24-25). Nu er den død. Support siger ærgerligt - garantien er lige udløbet - 10 timers brug må være det du kan forvente……
Det er en And!!
Apparatet sidder fast hele tiden, selv på fuldstændig pandekage-flade steder.
Den kan ikke finde hjem i tide, når den er ved at gå tom for batteri. Den farer vildt og bliver ved med at sidde fast de samme steder, som den ikke er klog nok til at undgå af tidligere erfaring (den er jo udstyret med AI og kamera, som firmaet selv praler af).
Derudover, så bevæger den sig over i områder, man har fortalt den at den ikke skal gøre. (man skal gå rundt med sin telefon i forbindelse med installering, for at angive sin plæne og forventer at den bliver inde for de koordinationer den selv har efterspurgt via sin GPS).
Regn- og tids indstillingerne er heller ikke optimale: Den bevæger sig ud i tusmørke og stopper forudsigeligt nok kort efter, fordi der pludselig ikke er tilstrækkelig lys!!
Det er svært at tro, at den er udstyret med AI, det virker mere som om den lider af kraftig Alzheimer eller er virkelig dum!!
Den klipper rigtig pænt, men er fuldstændig utilregnelig og kan ikke efterlades alene, da den hele tiden går i stå eller sidder fast og må bæres hjem til sin lade station på daglig basis.
Appen er dum og fortæller ikke hvad der er galt, udover at melde fejl når den stopper, hvilket du må forvente, at den gør dagligt.
Du kan ikke genstarte via appen.
Du kan med andre ord ikke tage på en uges ferie og være tryg på, at din plæne står som et suttet bolsje når du kommer hjem.
Man kan ikke genstarte apparatet, når den er gået i stå, fra den position apparatet befinder sig i og det meget tunge apparat skal bæres hjem til sin lade station.
Hver gang apparatet sidder fast, så skal du selv bære den hjem og indtaste kode på ny. Apparatet er mega tungt og u-handy at gå med.
Jeg er skuffet og føler mig fuldstændig til grin over at have brugt så mange penge på noget der kun virker i et begrænset omfang.
Worx vision WR206E
Købte en Worx vision WR206E. Den kan ikke altid finde hjem til basen, den løber tør for strøm før den når hjem og den kører over magnet strimler som den ellers skulle stoppe ved. Den blev sendt til reparation, men den fejlede ikke noget sagde de. Så konklusionen må være en meget dårlig maskine man skal holde sig fra.
Jeg har købt en Works vision m600
Jeg har købt en Works vision m600, kunne ligesågodt smide de 11000kr ud ad vinduet, det er den dårligste investering jeg nogensinde har gjort, den kører ikke en hel cyklus uden at køre af sporet eller sidde fast et eller andet sted, den er sådanset forkert designet, med to forhjul og et baghjul, for når den støder på en forhindring, drejer den rundt om sin egen akse, som jo så bliver lige mellem de to forhjul, med det resultat at baghjulet svinger ud over kanten på forhindringen, eks. en bedkant, kan den så ikke trække hjulet op af hullet, så prøver den at bakke ud, med det resultat at et af hjulene også kører ud over kanten, og så sidder man rigtig fast og laver dybe hjulspor inden den simpelthen går ud, den svinger også så hårdt rundt med bagvognen at den ødelægger planter, den har endda væltet en nyplantet hækplante, myrdet min kones troldhassel og tre roser, man skal lave så mange afgrænsninger så man alligevel skal slå græs ved siden af, og man kan ikke tage væk i to dage og forvente at der hverken er slået græs eller maskinen er i sin lader, support siger bare du skal opdatere software, dette er gjort 7 gange, uden nogen forskel.jeg kan på det skarpeste anbefale IKKE at købe dette produkt, det virker simpelthen ikke
Mega dårlig support på Worx vision m600
Jeg køber en Worx vision m600. Jeg kan ikke få den til at forbinde med min app og finder ud af med supporten efter lang tid at maskinen har været forbundet med en tidligere kunde som har returneret den til Johannes Fog. Johannes Fog er meget hjælpsomme og ringer til Worx og forklarer og beviser at jeg har købt den. Men Worx kan ikke finde ud at fjerne den anden bruger så jeg kan bruge den. Jeg har købt plæneklipperen for 3 uger siden og den står bare stadig i haven og virker ikke.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.