Accu Shop Opiniones

TrustScore: 1 sobre 5

1,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze service. 26 mei een accu besteld en deze werd binnen 2 dagen bij GLS aangemeld. Nu op 26 juni nog steeds geen accu ontvangen. 3 keer een mail gestuurd en dan krijg je een update dat het... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In de advertenties van Accu-shop staat de originele merken accu's vermeld, o.a. Sony, maar je krijgt een 'shit-merk'. Als je vervolgens de accu wil retourneren, dan wil men je de retour kosten laten b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb inkt cartridges besteld voor een printer. De bestelling kwam de volgende dag aan. Een cartridge was defect, niet herkend door de printer en lekte. Ik heb het aangegeven bij de klantenservice. K... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een vervang batterij aangekocht bij Accu Shop, via het net. Bestelling en levering verliepen vlekkeloos, na opladen was de battrij plat na 4 opnames, ik dacht slecht opgeladen en herhaalde... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de baterías

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Goedkope batterijen voor video- en fotocamera, gsm, laptop, PDA en mp3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

prima prijs en snelle levering

Prijs en levering vind ik zeer goed. Over de kwaliteit kan ik nu nog niets zeggen. Meestal valt het mij bij camera-accu's tegen. Ik ben heel benieuwd hoe lang deze meegaan.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tot nu toe niets ontvangen, dus niet tevreden

Wanneer krijg ik bericht, dat de zending er aan komt
Met vr.gr. Pim Kool
Tiros 16 Hoogezand

Logotipo de Accu Shop

Respuesta de Accu Shop

Geachte heer Kool,

Bedankt voor uw reactie.
Wij hebben u op 01-07-2015 onderstaand email naar het door u opgegeven email adres gestuurd. Tot op heden hebben wij helaas niets van u vernomen. Mogelijk is het email adres niet correct.
Mocht u deze gegevens in uw account aangepast hebben, krijgen wij dit niet automatisch te zien, omdat uw bestelling reeds definitief gemaakt is.

1 jul. 2015 10:34:41|Voltooid
Klant is gemaild
Bedankt voor uw bestelling. Wij missen uw huisnummer, kunt u ons dit a.u..b. nog even doorgeven zodat wij uw bestelling snel kunnen opsturen?

Graag horen wij van u.

Vriendelijke groeten,
Dutch Viking group BV
Overbroekerstraat 82-84
6433EM Hoensbroek

Neemt u a.u.b. met ons contact op via : http://www.accu-shop.nl/contact/
zodat wij het probleem snel voor u kunnen oplossen.

E72 Accu

ivm. Terug lopende stand-by tijd eerste originele accu een vervangende accu besteld, niet duur en snel geleverd, afwachten wat stand-by betreft, heeft bij eerste in gebruik neming al gewonnen!

Perfecte service

Van de twee snel geleverde camera accu's wilde er 1 niet laden. Dat kan gebeuren. Na een telefoontje had ik de volgende dag al een nieuwe! Top service.

23 de abril de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snelle verzending en reactie

Accu besteld voor Canon camera. Accu was snel verzonden en ontvangen. Helaas laadde deze niet op in de originele Canon oplader. Na contact met klantenservice meteen dezelfde dag nog reactie en een nieuwe accu verstuurd. Binnen 2 dagen was deze al ontvangen en bleek deze inderdaad gewoon te werken met de Canon oplader. Uitstekende service en snelle reacties.

4 de marzo de 2015

top !!!

alles naar wens!!!!!
, snelheid , verpakking veiligheid, kwaliteit ,
als ik nog een batterij nodig heb ik weet waar ik ze moet kopen!!!!!!!!!!!!!!!

21 de febrero de 2015

Afhandeling prima.

Accu steeds na bijna geheel ontladen weer opgeladen. Gebruik na opladen ongeveer 8 a 10 uur. De oude accu heeft eenzelfde tijd. Maak weinig gebruik van de telefoon. Abonnement is € 7.50 per maand. Dus geen verbetering met de oude accu. Jammer moet in de toekomst misschien een zwaardere accu aanschaffen. Toestel is wel ouder.
Vriendelijke groeten, Hans Roos.

12 de febrero de 2015

Vlekkeloos

Ik kocht een nieuwe batterij voor de Samsumg Galaxy S3 mini.
Bestelling en betaling verliepen vlot. Levering binnen de 3 dagen (België).
Product werkte en is zeer scherp geprijsd.
Enige minpunt: de werkelijke capaciteit van de batterij is lager dan wat de fabrikant vermeld -- maar nog steeds zeer aanvaardbaar! Niet de fout van accushop, en best te verwachten van deze naamloze kopIeën.
Ik ben tevreden.

26 de enero de 2015

Correcte levering, correcte prijs

Ik zocht via het internet naar een speciale lader en batterij voor een digitaal fototoestel.
Accu shop had die in voorraad en binnen de kortste keren werden die thuis bezorgd.
De prijs was goed en de levering correct.

23 de enero de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele goede service, 100% tevreden.

Dit is echt een winkel waar je goed geholpen wordt, volgende dag artikel
in huis (gratis). Bij verkeerde bestelling geen probleem stuur maar terug
volgende dag ander artikel weer gratis in huis en de dag erna stond ook weer het geld van het verkeerde artikel op mijn bankrekening.
(dit was de 2 de keer dat ik er besteld had).

Super winkel ga zo door!!

23 de enero de 2015

Accu-raat en snel

Groot assortiment voorradig, ook voor wat oudere apparatuur en dat is -gezien het enorme aantal types- al een hele kunst!

Prima en snelle service!

Op internet gezocht naar reserveaccu voor mijjn nieuwe camera. Via Google op deze site gekomen. Binnen 5 minuten bestelling afgerond en de volgende dag de accu in huis! Accu doet het goed, ik zie geen verschil met de originele Nikon accu.

Top!

Snel geleverd en goede kwaliteit batterij. Dit is de derde keer dat ik een batterij heb besteld en over alle keren ben ik zeer tevreden.

Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.