Waardeloze service. 26 mei een accu besteld en deze werd binnen 2 dagen bij GLS aangemeld. Nu op 26 juni nog steeds geen accu ontvangen. 3 keer een mail gestuurd en dan krijg je een update dat het... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
In de advertenties van Accu-shop staat de originele merken accu's vermeld, o.a. Sony, maar je krijgt een 'shit-merk'. Als je vervolgens de accu wil retourneren, dan wil men je de retour kosten laten b... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb inkt cartridges besteld voor een printer. De bestelling kwam de volgende dag aan. Een cartridge was defect, niet herkend door de printer en lekte. Ik heb het aangegeven bij de klantenservice. K... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb een vervang batterij aangekocht bij Accu Shop, via het net. Bestelling en levering verliepen vlekkeloos, na opladen was de battrij plat na 4 opnames, ik dacht slecht opgeladen en herhaalde... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Goedkope batterijen voor video- en fotocamera, gsm, laptop, PDA en mp3
Información de contacto
Holanda
- www.accu-shop.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Snelle en correcte levering
Ik heb een reserve accu besteld voor mijn digitale camera. Op de website was de juiste accu snel gevonden en evenzo snel besteld. Levering volgde de volgende dag dus dat was lekker snel. De accu functioneert naar behoren. Goede service!
Heel erg goed
Ik had de accu die ik besteld had de volgende dag nodig en hij werd perfect op tijd geleverd!
snelle service
u heeft een hele snelle service en een uiterst correcte behandeling van klanten die u blijkbaar hoog in het vaandel heeft staan
Bestelling 410022367 is geheel naar wens verlopen, waarvoor nog hartelijk dank.
Bestelling 410022367 is geheel naar wens verlopen, Accu-Shop.nl staat in mijn lijst met contactpersonen.
perfect
De accu's voor mijn camera zijn perfect op tijd en goed afgeleverd.
Service +++
Een batterij besteld voor mijn camera. Deze kon niet geladen worden. Ik kreeg een andere toegezonden en deze werkte wel. Men vroeg om de oude batterij terug te sturen. Bij navraag bij de post kan dit niet gratis retour.(blijkbaar kan dit wel in Nederland).Heb de batterij terug gestuurd 3.51€ porto. Na melding daarvan heeft accu-shop deze kosten terugbetaald. Zeer correcte manier van handelen en snelle reactie op e-mails.
Perfecte verwerking en aflevering van onze bestelling.
Perfecte verwerking en aflevering van onze bestelling. Enige verwarring ivm de bestelling via internet werd door de telefoniste op de meest vriendelijke manier verholpen. Lof en dank.
de ACCU-SHOP is TOP
Was in afwachting van terugstorting retourzending (zojuist geld retour gehad), was mijn vertrouwen niet ongegrond.
De nieuwe levering heb ik na een goed advies van de ACCU-SHOP na een dag al weer binnen. Hier kun niet voor gaan winkelen, want dan moet je veel meer inspanning, loop- en zoek werk verrichten.
Nu niet en alles wordt aan de deur afgeleverd. Super, Top, ga zo door.
Gemak.............10
eenvoudig bestellen als je eenmaal weet wat je moet hebben Heb de eerste keer een verkeerde bestelling geplaatst voor accu's HTC. Retour zenden en na advies van accu-shop de juiste bestellen. Fantastisch
Service...........10
hele goede en zeer snelle service, antwoord op vragen en advies die je verder help, Geweldig. Zeer snelle levering via post in goed verpakking. Retour zenden is ook goed gegaan, dus ook dit is goed geregeld en afgehandeld zonder gezeur, wat bij ander leveranciers nogal eens problemen oplevert is hier super geregeld.
Assortiment.......10
Zoveel keus dat je eigenlijk eerst advies moet vragen welke accu je nu het beste moet/kan nemen. dit advies wordt ook zonder problemen gegeven, waardoor ik nu de juiste accu's in huis heb
Aanbeveling.......10
Gezien de service, snel levering en het advies bij niet weten wat je het beste kan doen zal ik accu-shop zeker adviseren bij familie, vrienden en kennissen
Geweldig en zonder problemen.
Ik heb Accu Shop al aan vrienden en collega's doorgegeven.
Zij zullen hiervan ook gebruik gaan maken werd mij medegedeeld.
Accu Shop een keurige shop
Een accu besteld bij Accu Shop. Bestelling eenvoudig te plaatsen en de betaling gaat op een veilige manier. Dus heb je bijv.een accu nodig ga naar Accu Shop.
Perfecte service!
Vanwege de aftersales een aanrader. Producten worden snel (dag na de bestelling) geleverd. Door waarschijnlijk een fout van "de post" was mijn laatste bestelling niet aangekomen. Ik heb dit via de mail gemeld bij accu-shop.nl. zonder morren werd de bestelling nogmaals verstuurd welke ik de volgende dag binnen had. Top!!!
Snelle levering, en goed aftersales
Ik heb 2 accu's besteld voor mijn oudere video camera om mee te nemen op vakantie. Was een van de goedkoopste aanbieders.
Deze heb ik binnen 3 dagen ontvangen.
Tijdens de vakantie was 1 van de 2 niet oplaadbaar. Na mijn vakantie een mailtje gestuurd. Ik kreeg dezelde dag het verzoek om de accu retour te sturen. 2 dagen later had ik de nieuwe accu al binnen.
Jammer is dat de verzendkosten voor de retour zending voor eigen rekening komen, is toch al snel weer 5 Euro. Waardoor het voordeel van hier bestellen weer verdwenen is.
Vlotte en goedkope service
Bij Accu Shop heb ik de gepaste batterijen gevonden voor mijn camera aan een lage prijs en vlot geleverd gekregen. Alleen spijtig dat ze geen batterijtjes hebben voor mijn hoorapparaten, anders kon ik die daar ook mee bestellen.
Nette prijzen en goede service
Via internet opgezocht, de website was zeer duidelijk en makkelijk in gebruik, snelheid van leveren was prima.
Uitstekende service!
Accu Shop is aan te raden voor een snelle en voordelige levering van de gewenste accu. Een besliste aanrader om hier uw accu's te bestellen
prima service
mijn eerste bestelling verliep supergoed .
Ik had een fout gemaakt met de betaling , maar de bestelling was geregistreerd. Na een mailtje werd het rechtgezet en kreeg ik mijn bestelling mooi op tijd geleverd.
Lieve Watzeels , Vrasene
Snelle service
Dit is een perfecte service goedkoop snel en het werkt/ past in mijn camera!
Batterij doet wat er van verwacht wordt!
De batterij werd uitgebreid getest en voldoet aan de verwachtingen!
Alvast bedankt !