Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bijna nooit iemand te bereiken en totaal geen steun

Ik tracht verschillende malen iemand te bereiken voor het maken van een afspraak i.v.m. met mijn pensioenrechten, maar bijna nooit iemand te bereiken. Als er een keertje iemand oppakt, dan vragen ze om terug te bellen, want de betrokken collega is er niet of met vakantie. Ook langs het kantoor in Turnhout geweest, maar die is meer dicht dan open.
Ook een e-mail gestuurd, maar daar wordt niet op geantwoord.
De ondersteuning die je van het ACV krijgt is gewoon waardeloos en daar betaal ik maandelijks 22,52 euro voor en dat al jaren lang.
Ik heb daarom mijn lidmaatschap opgezet via een invulformulier op hun site, waarop ik een automatische bevestiging kreeg dat ze het bericht hebben ontvangen en zo snel mogelijk daar op zouden antwoorden. Echter na 2 maanden nog geen antwoord ontvangen en ze gaan vrolijk door met het afschrijven van lidmaatschapgelden van mijn rekening.

23 de marzo de 2026

Niet klantvriendelijk

Deze maand weer niet mijn SWT ontvangen. Na enkele keren een vruchteloze poging gedaan om telefonisch contact op te nemen, een telefonisch contact ingepland. Niemand van ACV heeft er tijdens dat uur gebeld. Dan maar terug zelf gebeld. Twee keer er af gegooid. Na een uur eindelijk verbinding met een dame die alles eruit ratelde en mij geen kans gaf om een vraag te stellen. Haar dan toch kunnen onderbreken waardoor haar toon minachtend werd Mij niet laten doen en een collega gevraagd. De tweede dame was wel heel rustig en vriendelijk en heeft zou het probleem opgelost hebben waardoor de betaling niet automatisch verloopt. Dat valt dus nog af te wachten. Maar die eerste dame zou daar niet mogen werken.

9 de abril de 2026

hopeloos

wat is me dat maanden bezig om een dossier in orde te krijgen om uit te betalen en je wordt gewoonweg afgeblaft aan de telefoon terwijl de rva zegt dat de dossier in orde en toch maar niet zijn werkloosheid door storten

25 de marzo de 2026

Zeer slechte dienstverlening

Ik heb mijn vraag meerdere keren via de website ingevuld, maar telkens wanneer ik ze wilde doorsturen, kreeg ik een foutmelding dat de aanvraag niet was verzonden. Ik heb dit herhaaldelijk geprobeerd, ook via een andere internetbrowser, maar zonder resultaat.

Daarna heb ik geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Na een halfuur wachten kreeg ik uiteindelijk iemand aan de lijn die bijzonder onvriendelijk was en totaal geen moeite deed om te helpen. Na enkele minuten werd beweerd dat men mij niet meer kon horen, waarna het gesprek werd beëindigd met de belofte om mij terug te bellen. Ik heb daarna niets meer vernomen.

Zeer teleurstellende en onprofessionele dienstverlening.

24 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Acv speel een spelletje met mij telkens…

Acv speel een spelletje met mij telkens ik bel om mijn volledige werkloosheid komen ze af over velopige werkloos en dat is al van januari ten einde ik ben in februari volledig werkloos en de papieren en dossier volledig in orde gemaakt op 3 maart hebben ze men dossier pas na 2weken dus de 17de pas naar rva gestuurd ik ben nu in financieel probleem door dat ze blijven wachten ik ben 3de keer terug naar acv gebeld en weer begint het over tijdelijk werkloos terwijl dat in 30 januari einde verlopige werkloos is en via digitaal nog steeds op verlopig staat tot eind maart dan vraag ik hoe dat kan dat er niks aangepast is luisteren doen ze niet en dan verschiet ze dat ik bozer wordt op hun fouten nu moet ik tot eind april wachten op men dop van februari dat nog steeds ni inorde is
Acv moet dringens hun beter doen het lijkt daar allemaal kleuters te zijn die hun job niet goed doen mijn vertrouwen is erg beschadig en zal ni beter worden denk ik

17 de marzo de 2026

Ik werd "geblokkeerd"???

Al twee keer moeten bellen over een werkloosheidsuitkering waar niks fout mee is. De uitkering werd geblokkeerd, maar waarom wist men niet.
Deze maand opnieuw.
Na ongeveer een kwartier aan de telefoon te hangen krijg ik antwoord van iemand die mij "onmiddellijk" terug doorverbindt.
Na nog eens enkele minuten, dus, krijg ik een mevrouw aan de lijn. Zij vertelt mij zonder schroom dat wanneer je je elektronische kaart doorgeeft op een van de laatste twee dagen, je wel eens geblokkeerd kan geraken.

Deze keer was de eerst toegelaten datum om in te sturen de 27ste, een vrijdag. Ik had er niet op gelet. Ik heb zaterdag mijn kaart verstuurd.

Ik werd geblokkeerd. Het advies dat ik kreeg was om mijn kaart op tijd in te dienen(!) en toch maar eens te bellen "als ge zo ziet dat er de 4de of de 5de nog niks op uw rekening staat"!
Dan kunnen ze dat blijkbaar "ontblokkeren".
Schandalig!

4 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lamlendigheid en bureaucratie ten top

18minuten aan de telefoon hangen voordat je iemand aan de lijn krijgt. Aardige meneer uit Brussel die dan doorverbindt naar desbetreffende afdeling in Roeselare. Die denken daar dat ze alle wijsheid in pacht hebben. 1 ding moeten ze daar weten.....betaalt niemand meer lidgeld dan zullen ze t ook niet "druk" hebben en onbeikbaar zijn, geen emails beantwoorden of geen tijd hebben voor leden. En zal niemand meer met een dikke nek van arrogantie daar rondlopen.
3 jaren wachten op een vonnis van een very easy case!!!! Waar zelfs een collega advocaat zijn wenkbrauwen voor fronst van belachelijkeid zijdens ACV en ik als "leek" precies weet waar alles knelt........geen tijd en geen prioriteit geven aan de simpele cases. Maar wordt zeker vervolgt in de hoogste versnelling........

27 de febrero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Heel moeilijk te bereiken via telefoon

Heel moeilijk te bereiken via telefoon. Verschrikkelijk frustrerend. Via mail wordt er ook laat geantwoord maar vaak wel duidelijk en behulpzaam. Vandaag had ik een gesprek met Kathleen van ACV Turnhout en ze was super vriendelijk en behulpzaam. Vandaar toch de 3 sterren. Anders was het een 1 of 2 geweest...

17 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte dienstverlening in…

Zeer slechte dienstverlening in Merelbeke nooit open en als ze open zijn moet je een afspraak maken. Voor iemand die werkt is dat niet gemakkelijk! En als je ze belt helpen ze u niet verder is ondertussen al van september dat ik wacht en nog niet in orde en ze geven dan ook toe dat ze een fout hebben gemaakt maar ze lossen het niet op!!!

26 de enero de 2026

Wat een klantenservice

Wat een klantenservice, gewoon NIHIL. Vorig jaar had ik al mijn documenten in de brievenbus te Rillaar gestoken, ook mijn document van 13de maand. Gevolg: documenten verloren, ik heb meer uren aan het bellen en mailen geweest, tot iemand dan toch het lef had om mij terug te bellen en te zeggen dat alles verloren was. Dit jaar, had ik een dringende vraag, dus weer uren gebeld, alvorens iemand aan de lijn te krijgen, na een paar dagen geeft iemand mij een afspraak.... je raad het nooit, op een STAKINGSDAG!!! Nu eind december mijn stempelkaart elektronisch opgestuurd, ondertussen al 6 MAILS gestuurd en tigelijke keren gebeld, om te vragen wanneer dit wordt uitgekeerd, geen antwoord, ik weet niet of ik nog iets van documenten moet binnen brengen, gewoon niks. Ik heb dan maar een mail met een klacht naar hun ombudsman gestuurd, maar daar krijg je ook geen antwoord op. Ik ben van vorig jaar mij. Liggeld aan het stopzetten, maar ze blijven het van mijn rekening afhouden. Ik heb hier zo veel met mee gemaakt, wat hierboven staat is nog maar een fractie wat in neerzet. Maar goed, ondertussen zijn we 24 januari en heb ik nog steeds geen geld ontvangen, en geen antwoord gekregen!! Een goede raad: SLUIT U NOOIT BOJ HET ACV AAN!!! Je kan beter naar de hulpkas gaan, daar moet je ook alles zelf doen, maar daar krijg je wel antwoord en wordt je stempelgeld betaald.

24 de enero de 2026

Kafka en geen hulp

Dit is nu al meerdere keren dat ze OF de telefoon slecht 1x laten rinkelen als ze ons bellen OF het weekend duurt voor gewone aanvragen uit te voeren.
Eerst vul formulier in... duurt lang voor antwoord maar dat het OK is.. om seconden later een afspraak uitnodiging te krijgen welke weer weken duurt om dan weervnaar af te gaan en zo zit ik weken al zonder inkomen dank zij dit absurdistan gedrag.

8 de enero de 2026

Ik moest 1 ster aanduiden

Ik moest 1 ster aanduiden. Verdient EIGENLIJK GEEN! elke maand al 30 jaar betaal ik lidgeld. Geraak niet aan fysieke, telefonische afspraak! Ben nochtans heel flexibel. 15 dagen geleden dan maar vraag per mail gesteld. Behalve een automatisch antwoord, dat ze mijn vraag zullen beantwoorden, kreeg ik nog steeds geen reactie!? Zal voor volgend jaar zijn waarschijnlijk. Het is nochtans heel dringend

19 de diciembre de 2025

Niet telefonisch beschikbaar…

Niet telefonisch beschikbaar na een feestdag en een brugdag. Ze nemen niet op en de verbinding wordt constant verbroken. Dit wil zeggen dat ik al 3 dagen met een probleem zit waarmee ik niet geholpen kan worden. Ik kan met mijn werkuren ook niet de hele dag aan de lijn blijven, ik heb ook nog andere dingen te doen...

12 de noviembre de 2025

Enorm slechte service!

Enorm slechte service! Als je belt dan geraak je er meestal niet binnen. Gans de dag bellen in de hoop dat het is gaat lukken. Ondertussen mailen, maar duurt eeuwigheid voor ze antwoorden. Afspraak maken dan moet men weken en weken wachten. Er zijn vaak zaken waar men direct antwoord moet op hebben omdat het vaak gaat om het werkloosheidsdossier in orde te brengen. Schandalig hoe ze hun leden in de steek laten. Ik overweeg sterk om naar de Liberalen te gaan en daar zouden ze nog wel moeite doen voor hun leden.

4 de noviembre de 2025

Absoluut schandalig

Absoluut schandalig. Ik betaal voor een vakbond maar wanneer er schending is van mijn werkovereenkomst weigeren ze adequate hulp of of advies. Als ze al geen klop willen doen bij schending van een contract denk ik niet dat ze ooit iets gaan doen.

4 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tevergeefs maanden wachten op uitkering

Mijn zoon zit al een paar maanden te wachten op een uitkering...rekeningen blijven doorlopen...bijna elke dag volgt hij het op...belt hij...en krijgt telkens te horen dat zijn dossier nog niet aan de beurt is en bla bla...ze staan achter...ze zouden beter terug meer centra openen en mensen aannemen die willen werken en verstand hebben om de mensen echt vooruit te helpen of hebben de mensen van het acv die eigenlijk dan toch al niet veel weten als je vragen stelt( van het kastje naar de muur sturen) ...schrik voor een burn out als ze wat sneller zouden moeten werken?? Als dit de toekomst is, ziet het er niet rooskleurig uit...arm België

7 de octubre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.