Adidas har falsk markedsføring på deres hjemmeside. Jeg forudbestilte et produkt, som stod til levering mellem den 25. og 31. august, men jeg har stadig ikke modtaget den. I dag d. 2. september chatte... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg ønsker at sende nogle leggins retur. Man skal skrive til dem for at finde ud af hvordan. Eller ringe til England. Jeg bad om en QR kode og de sendte en der ikke duede. Efter at skrive med chatt... Ver más
Fantastik god kundeservice. Butikschefen i Adidas i Købmagergade, Jakob Larsen, ser til at kundeoplevelsen er udover det, man kan forvente. Han så til at en returneringsproces kom tilbage på skinnerne... Ver más
Køb ikke fra adidas Danmark har købt et par mtb sko til 1500 kr og jeg ka ikke passe dem men forde jeg har personlighed gjort dem ka de ikke byttes selv ikke vist størelse. Ikke passer men når man bes... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de ropa deportiva
- también en la categoría
- Tienda de ropa
- Tienda de ropa de calle
- Tienda de vestimenta deportiva
- Zapatería
Información proporcionada por diversas fuentes externas
See the latest adidas for running, basketball, soccer and more.
Información de contacto
Center Boulevard 5, 2300, København S
- www.adidas.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
★☆☆☆☆
★☆☆☆☆ – Vildledende rabat og håbløs kundeservice
Adidas reklamerer med 10 % rabat og fri fragt på første ordre, hvis man melder sig ind i deres kundeklub. Jeg gjorde præcis dét – men rabatten blev aldrig trukket fra.
Efter ubesvarede mails, 20 minutter i telefonkø og kontakt til deres WhatsApp-support får jeg at vide, at jeg ikke kan få rabatten, fordi jeg ikke har modtaget en bestemt velkomstmail. Screenshots af, at jeg er logget ind og har et kundenummer, tæller åbenbart ikke.
Løsningen?
At jeg skal returnere ordren, vente 48+ timer på en voucher og bestille igen – hvis voucheren overhovedet kommer.
Det er vildledende markedsføring og ekstremt dårlig kundeservice. Adidas lever tydeligvis ikke op til deres egne løfter.
Meget skuffende oplevelse. Øv, Adidas.
Online Shop!
Bedst som jeg følger jer og nu vil jeg købe et sko, kommer frem til betaling, der oplyses mit kontokort Nr og derefter skal det godkendes via MitID som I ikke automatisk viderestiller til så man skal selv manuelt godkende, og derefter swiper man tilbage til jer, siden hvor betalingen er..
Men I sletter bestillingen og igen forfra igen, samme måde, og det går galt efter man har godkendt sin MitID så jeres side m et sur smiley og ingen bestilling gennemført!
Jeg måtte så via 24rs sko online bestille og der gik det fint!
Har skrevet til jeres kundeservice og intet svar så må jeg herigennem lade min skuffelse komme ud 🤔🙄
Jeg har fået en trøje med lynlås og…
Jeg har fået en trøje med lynlås og skulle vaske den første gang på 30 grader. Kraven som er hvid blev lyserød samt ved håndleddet. Striberne er stadig hvide.
App. Hvor man skal lave indsigelse virker ikke da man ikke kan søge sin ordre frem. Da det er den eneste måde at lave indsigelser på er det umuligt at gøre noget. Lad vær med at køb via Adidas dansmark. Køb via en anden dansk hjemmeside hvor man nemt lave lave reklamation hvis noget er galt.
Lynhurtig problemfri levering
I mængden af sure anmeldelser må jeg desværre ødelægge idyllen med en positiv.
Adidas anmelder bevidst salgsopslag på…
Adidas anmelder bevidst salgsopslag på marketplace, og forhindre en i at sælge deres originale produkter billigt. Det er misbrug af deres markedsposition og virkelig dårlig stil. I skulle skamme jer.
Det sker hver eneste gang man peøver at sælge ungernes aflagte Adidas sko. Intet problem med Nike eller andre. Men Adidas anmelder opslag og får dem fjernet for at bryde deres rettigheder. Føj.
3 x fejllevering og ingen rigtig
Jeg bestilte en fodboldtrøje i november. Jeg modtog hurtigt pakken, men der var et par shorts i den. DK kundeservice foregår på Engelsk. Operatøren beklager fejlen og sender et link med en ny ordre og en returlabel. Pakke 2 kommer lige så hurtigt og indeholder også et par shorts. Jeg beder operatøren sikre at fejlen bliver rettet på deres lager, hvilket han forsikrer og jeg får et nyt link og returlabel. 3. pakke indeholder også shorts. Denne gang skriver jeg til DK kundeservice. De beklager fejlen og kan sender et link til en ny ordre men ingen returlabel, da de kan se at jeg har fået to. Denne gang undlod jeg at bestille igen og har returneret de 3 par shorts i samme pakke. Nu håber jeg at jeg får pengene tilbage. Det er ufatteligt at et firma med sådan et brand agerer på dette niveau. Jeg fraråder på det kraftigste enhver at handle på Adidas.dk
Returnering…
Ikke muligt at returnere et par bukser som ikke passer. Når jeg søger på ordrenummer er der ikke nogen vare at returnere. Det ser ikke ud til at pakken er leveret men det er den. Prøvet at ringe til kundeservice, fik en meget dårligt engelsktalende medarbejder. Hun lagde bare røret på. Simpelthen for dårlig service af et anerkendt mærkevare firma. Aldrig mere Adidas hos mig
Adidas er nogen snyder
Fik aldrig min pakke jeg havde bestilt den i sommerferien og jeg har stadig ikke fået min pakke🤬 så ikke købe for den hjemmeside med mindre I vil blive snydt
Forkert vare !
Bestilte en fodboldtrøje sidst i november, modtager hurtig pakken, gemmer den væk (uden at kigge i den - min egen fejl). Vil så pakke den ind 5/12 så åbner pakken og har så modtaget babystrømper i stedet ! Ringer med det samme til kundeservice der beklager og beder mig sende retur, det gør jeg 6/12. Han lover at min pakke kommer frem før jul (tænker de har god tid fra 6/12). Ringer igen 15/12 fordi jeg har fået mail om at de har modtaget en vare der ikke passer med følgesedlen der ligger i kassen. Han lover igen at jeg modtager inden jul ! Nu har jeg lige ringet igen den 22/12 og må næsten diskuterer med personen i den anden ende om de har modtaget min retur eller ej ! Jeg har en mail der siger de har og hun siger de ikke har ! Det ender med at hun “investigator” og lige pludselig kan se at de har modtaget den alligevel ! Tænker ikke den når frem til jul ! Og alt foregår på engelsk ! Ingen dansk kundeservice👎🏼
Refunderer ikke pengene
Jeg bestilte et par sko, der desværre ikke svarede til den normale størrelse, som de skrev på nettet. Fik endelig sendt skoene retur, efter meget bøvl med print osv.
Nu har jeg været i telefonisk kontakt med deres der indiske telefonpiger x 2 og de lover de ser på sagen og jeg vil få en mail med det samme og pengene refunderet. Stadig ingen mail eller penge for skoene retur.
Uklar ordrestatus, tilbudsvare og dårlig undskyldning
Jeg købte en vare omkring Black Friday (søndag efter) på tilbud, men modtog aldrig nogen besked om levering. Da jeg selv kontaktede kundeservice, fik jeg at vide, at varen “pudsigt nok” var blevet returneret dagen før, og at den derfor ikke kunne gensendes. Til gengæld kunne jeg købe den igen – til fuld pris.
På min ordre i min profil står der stadig kun “ordre modtaget” og ingen yderligere status, hvilket ikke ligefrem giver overblik eller tryghed som kunde.
Medarbejderen var ikke til meget hjælp i forhold til at finde en løsning. Prøvede også at inddrage PostNord i fejlen.
Samlet set en meget utilfredsstillende oplevelse. Vær forsigtig med at handle her – især når det gælder tilbudsvarer. Min oplevelse giver indtryk af, at varerne ikke nødvendigvis er på lager, men bruges til at tiltrække kunder og finder på en dårlig undskyldning for ikke at levere.
SENDER DE FORKERTE VARE 2 GANGE
SENDER FORKERTE VARE 2 GANGE !!!
Jeg har bestilt Manchester United hjemmetrøje 2 gange, og de har sendt mig shorts begge gange.
Selvom jeg har snakket med kundeservice, flere gange hvad dag, som alle fortæller noget andet hver gang.
Jeg har brugt 2 timer, min egen bil og benzin, og i ønsker ikke at kompencere mig på nogen, selvom i har lavet fejlen begge gange.
Nu koster T-sthirten 549kr, selvom jeg har købt på siden 2 gange. ALDRIG OM JEG VIL ANBEFALDE JER TIL ANDRE !
Dårlig oplevelse
Hvis jeg kunne give mindre end 1 stjerne gjorde jeg det. Har nu to gange bestilt en julegave, og begge gang er ordren blevet annulleret efterfølgende. Det er for useriøst.
Ikke eksisterende kundeservice
Jeg har d. 24/11/25 bestilt et adidas denimsæt til børn, som er på tilbud. Jeg hører ikke noget i 14 dage, men modtager så d. 08/12/25 en mail om at min ordre er annulleret da varen ved en fejl er udsolgt. Men I samme mail, kan jeg trykke på et link, hvor der står "bestil igen" og når jeg trykker der kommer det præcis samme produkt simpelthen i min kurv igen. Den eneste forskel er produktet nu er blevet 200 kr. dyrere og Adidas vil ikke matche denne pris. Jeg synes simpelthen det er under alt kritik.
Skeptisk men positivt overrasket!
Jeg var meget skeptisk ved at bestille, men tog chancen. Alt gik godt - fik mails om ordren var modtaget, tracking nummer og leveret til døren. Oplevede ingen problemer som mange andre skriver om herinde 🙏🏼
Dårlig service
Jeg har prøvet at få byttet et par sko grundet skade i snart en måneds tid og de bliver ved med at snakke om det samme og jeg skal kunne give mere info, samt at de bliver ved med at sende en mail om, at hvis jeg vil have mere snak i min sag, så følg lige op på denne nye email, det er sgu virkeligt lavt niveau af service.
Hvis 0 stjerner var en mulighed havde…
Hvis 0 stjerner var en mulighed havde adidas fået det.
Kundeservice er en joke, og har ingen intention om at hjælpe. Skal du handle med adidas så håb på dine varer ikke har fejl.
Jeg har kæmpet i tre måneder på at få omnyttet et par dyre løbesko, der har en produktionsfejl. Adidas tager intet ansvar og peger udelukkende på butikken, der til gengæld peger på adidas som producent.
Helt til grin, og helt ufatteligt et så stort brand ikke vil løses kundens problem.
Ualmindelig dårlig kundeservice
Jeg bestilte et par varer via Adidas' app. Efter et par dage fik jeg besked om, at pakken var kommet frem. Men jeg havde ikke fået noget tracking nummer tilsendt, så jeg kunne ikke få pakken udleveret. Da jeg ringede til deres kundeservice og forklarede problematikken, fik jeg en ualmindelig uhøftlig betjening på dårligt engelsk, hvor jeg blev mødt med "here we go again", da jeg blev ved med at insistere på at finde en løsning. Til sidst lagde medarbejderen bare røret på uden at sige farvel eller have hjulpet mig med at løse problemet.
Jeg bestilte et par Campus sko fredag…
Jeg bestilte et par Campus sko fredag og fik allerede dem mandag. Super hurtig levering og skoene passede fint uden nogle defekter, som det ellers ser ud til at andre har haft herinde. Jeg læste først trustpilot efter jeg havde bestilt, så jeg var meget nervøs for om mine sko var i orden.
Jeg har absolut ingen ting at sætte en finger på, så kan varmt anbefale at købe herfra. Dog vil jeg stadigvæk anbefale at læse de dårlige anmeldelser inden man bestiller, så man er klar over at der kan være problemer med returnering af hvad det ser ud til.
Sportstasker
Købte to sportstasker den 24 november og fik dem den 27. november.
La experiencia Trustpilot