Adidas har falsk markedsføring på deres hjemmeside. Jeg forudbestilte et produkt, som stod til levering mellem den 25. og 31. august, men jeg har stadig ikke modtaget den. I dag d. 2. september chatte... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg ønsker at sende nogle leggins retur. Man skal skrive til dem for at finde ud af hvordan. Eller ringe til England. Jeg bad om en QR kode og de sendte en der ikke duede. Efter at skrive med chatt... Ver más
Fantastik god kundeservice. Butikschefen i Adidas i Købmagergade, Jakob Larsen, ser til at kundeoplevelsen er udover det, man kan forvente. Han så til at en returneringsproces kom tilbage på skinnerne... Ver más
Køb ikke fra adidas Danmark har købt et par mtb sko til 1500 kr og jeg ka ikke passe dem men forde jeg har personlighed gjort dem ka de ikke byttes selv ikke vist størelse. Ikke passer men når man bes... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de ropa deportiva
- también en la categoría
- Tienda de ropa
- Tienda de ropa de calle
- Tienda de vestimenta deportiva
- Zapatería
Información proporcionada por diversas fuentes externas
See the latest adidas for running, basketball, soccer and more.
Información de contacto
Center Boulevard 5, 2300, København S
- www.adidas.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En rigtig slem oplevelse
En rigtig slem oplevelse. Kæmper med at returnere et par sko der har pletter og tydelige produktionsfejl.
Møder en inkompetent kundeservice som ingen hjælp kan levere.
Skod firma
Den værste hjemmeside jeg nogensinde har oplevet, intet fungerer, ingen kundeservice overhovedet kun på engelsk og tysk. Mit bedste råd er at handle et andet sted ,hvilket meget ofte er billigere.
I am furious.
I am furious.
Never in my life have I encountered such disgraceful customer service. I returned a pair of boxing shoes over 6 months ago, and I still haven’t received my refund. I’ve called 35 times – yes, thirty-five – and every time I get the same nonsense: empty promises, hold music hell, or “we’ll get back to you”… which never happens.
This isn’t just incompetence – this feels like deliberate fraud. Adidas has taken my money and washed their hands of all responsibility. When a billion-dollar company refuses to refund a single loyal customer, something is deeply broken.
I’ve filed a complaint with the consumer ombudsman and will pursue legal action if this is not resolved within days.
👉🏼 Never order directly from Adidas' online store. It’s risky, unreliable, and apparently void of basic consumer rights.
I feel cheated, ignored, and utterly disrespected.
Shame on you, Adidas.
Ringeste service jeg længe har oplevet
Ringeste service jeg længe har oplevet. Sidder og venter på svar fra en returnering fra 11 februar.
Det er simpelthen for ringe, og jeg kommer aldrig til at handle der igen, eller købe det mærke igen!!
Føj
Ingen refundering
Returnerede en vare, men fik aldrig penge tilbage, og Adidas ignorerer mine henvendelser.
Very complicated to return goods bought…
Very complicated to return goods bought here, ensure you buy the right size!!
LALLENDE IDIOTER
LALLENDE IDIOTER
Utroligt at man er nødt til at give en stjerne.
Opfordring til alle:
UNDGÅ DETTE FORETAGENDE
Stadig ingen sko!
Jeg bestilte et par sko den 27. april, som skulle blive leveret mellem d. 6.-12. maj. Dagene går og mine sko er stadig ikke kommet, i dag d. 20. maj modtager jeg så en mail om at min ordre er blevet annulleret. Det er simpelthen for dårligt at jeg 8 dage efter mine sko skulle være kommet, og næsten en måned efter de blev bestilt, først får denne mail. For at rette op på deres fejl får jeg 74 kr. i rabat på min næste ordre, hvilket jeg mener er for dårligt.
Deres chatGPT kan intet fortælle mig
Bestilte nogle produkter til levering i butik da de skrev det gik hurtigst og jeg kunne hente det 4 dage senere.
nu er der gået 8 dage, jeg får ingen information, skal selv have fat i deres kundeservice som drives ' tror jeg af nogle tyskere der bruger dansk oversættelse'
med indbygget chatGPT.
De kan intet fortælle mig, ingenting, her er et konkret eksempel på et af de svar deres support giver mig.
"Vi forstår din bekymring og er her for dig i din svære situation over den manglende ordre, så derfor kan jeg også med glæde fortælle dig at du på et tidspunkt vil modtage din ordre"
Det er svært at fortså det er et menneske man taler med, og de kan som sagt intet fortælle mig, om der går 2 dage eller 200.
Update: Det er nu d. 23 maj og flere uger siden jeg bestilte mine varer.
Deres chat GPT kan stadig intet fortælle mig og jeg har nu annulleret min ordre.
Jeg kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne
Hvis jeg kunne give mindre end 1 stjerne havde jeg gjort det. Det kørte nogenlunde da jeg skulle bestille, men da jeg skulle reklamere over et par sko som klaskede helt sammen i hælen ved normal brug, var det fuldstændig umuligt at finde ud af hvor, og hvordan man skulle reklamere. når man så endelig finder en at komme i kontakt med. bliver der ikke vendt tilbage. Jeg har skrevet med vel 5-6 forskellige. Kundeservicen minder mest om det største scam firma man kan støde ind i, som så prøver at køre en træt.
Det er heller ikke muligt at få et tlf nr eller mail på en leder der kan tage ansvar. så jeg smider nu mine sko ud, som er af så ringe kvalitet at jeg aldrig har prøvet noget ringere i hele min levealder.
Jeg tænker faktisk kopi adidas fra Tyrkiet er bedre kvalitet. Så jeg vil på det kraftigste fraråde at handle hos Adidas. hold da kæft de trænger til en opstramning.!!!!
Undgå ordrer på adidas.dk
Digital kundeservice når det er allerværst ! Betalte og modtog ordren. Returnerede relevante produkter, fejl i ordre-retur registrering hos Adidas og dermed for lidt retur betaling. Kundeservice kan ikke refundere jeg skal sammen med min bank udfylde et "claimsheet" og fremsende mine bankoplysninger, håbløst unødvendigt. Hold jer fra denne online retailer !
Var nervøs da jeg læste anmeldelserne
Var nervøs da jeg læste anmeldelserne, men tog chancen, pga et par sko jeg rigtig gerne ville have. Jeg bestilte her i påsken i helligdagene og der fik jeg allerede en besked fra post nord om at pakken var på vej. Har modtaget super hurtigt og er SÅ glad for mine nye sko :-) Kan kun anbefale
Hurtig levering, skoene er fine
Blev noget nervøs over alle de dårlige anmeldelser. Men skulle ikke gøre brug af kundeservice
Manglende levering
Købte varer i januar. Penge trukket på konto straks. Varerne aldrig ankommet. Har henvendt mig til kundeservice 4 gange, laaaang ventetid på at komme igennnem til kundeservice, og de kan ikke hjælpe med/svare på noget, men lover at vende tilbage, hvad de ikke gør.
Handler der ikke igen
Pakken kom hurtigt og skoene passede…
Pakken kom hurtigt og skoene passede perfekt
Hvis jeg kunne give 0 stjerner var det…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner var det gjort
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med at bestille fra Adidas’ officielle hjemmeside. Deres kundeservice er elendig, og de lyver gentagne gange om leveringstiden.
Flere gange fik jeg besked om, at min pakke var pakket og ville blive sendt samme dag – men dagen før den burde være leveret, var den stadig i deres varetægt. Det er fuldstændig uacceptabelt at vildlede kunder på den måde.
Desuden var der ingen mulighed for at annullere ordren, selvom den ikke var afsendt, og de valgte at reservere beløbet alligevel. Det virker som en måde at låse kunderne fast, selv når de ikke lever op til deres egne løfter.
Jeg vil bestemt ikke anbefale at handle hos Adidas, hvis du forventer pålidelig levering og ærlig kundeservice.
Jeg bestilte en 125 års jubilæums…
Jeg bestilte en 125 års jubilæums spillertrøje fra bayern münchen d 03.03.25 den kunne først leveres mellem d. 18-24.03, jeg får så en mail d. 25.03 at ordren ikke kan leveres og nu er den udsolgt i hele verden i min str. Så sender de en rabatkode på 74kr.som kan bruges, hvis jeg køber for over 223kr...SVINERI..
Og de har reserveret beløbet for trøjen på min konto til d. 05.04.2025...
JEG handler aldrig ved adidas. Dk... Aldrig
Forfærdelig kundeservice
Forfærdelig kundeservice. Fik forkerte sko, byttet til igen forkerte sko. Prøver forgæves at forklare Adidas det men ingen kan svare på noget, får robot svar lige meget hvor jeg skriver! Under al kritik!
Købte et par adilette
Købte et par adilette , kvalitet ok, hurtig levering, har handlet der mange gange og kan gudskelov ikke genkende de her dårlige anmeldelser
Adidas lever ned til sine dårlige anmeldelser…
Adidas lever ned til sine anmeldelser på Trustpilot. De leverer til click & collect i den forkerte del af landet, selvom man bestiller varerne korrekt til hjemmelevering. De leverer også kun dele af ordren og resten af ordren udebliver, fordi den efter 14 dage slet ikke er blevet behandlet. Utroligt at et brand som Adidas er så elendigt. Man bliver træt af internethandel med firmaer som Adidas. Her er ingen tysk grundighed at finde :-(
La experiencia Trustpilot