Zowel tijdens als na de boeking een goede service ontvangen. Maar meest belangrijke is toen wij tijdens de vakantie met ziekte werden geconfronteerd de hulp die wij van de plaatselijke reisleidster Ev... Ver más

We gaan al meerdere jaren via Adotravel op vakantie. Het boeken verloopt steeds erg vlot. Prijs-kwaliteit zijn zijn enorm goed. Ook het verdere verloop naarheen de reis toe is prima verlopen. Dit jaar... Ver más
La empresa ha respondido
Vanaf 18 t/m 25 juni in dit nieuwe hotel geweest met vier volwassenen. Op hotel is niks op aan te merken eten zeer goed service hartstikke goed, alamatie zeer goed echt heel vriendelijk en behulpza... Ver más
La empresa ha respondido
Wederom gekozen voor ADO travel. Andere keren is dit ook prima gegaan. Ze hebben een overzichtelijke site waarop het makkelijk is prijzen te vergelijken tussen verschillende dagen. Ook deze keer kwa... Ver más
Información sobre la empresa
- Operador de excursiones
- Centro vacacional de playa
- Tienda de ropa
- Recinto para eventos
- Tienda de ropa para hombres
- Vacaciones de esquí
Sobre adotravel
Escrito por la empresa
adotravel – dé specialist in betaalbare strandvakanties naar Turkije
Al ruim 21 jaar is adotravel hét adres voor zorgeloze en betaalbare strandvakanties naar Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in de mooiste reizen naar de Turkse Rivièra en de Egeïsche kust.
Of u nu kiest voor een luxe all-inclusive vakantie, een gezellige familievakantie of een romantische reis met z’n tweeën: bij adotravel bent u verzekerd van scherpe prijzen, uitstekende service en een zorgvuldig geselecteerd aanbod van topaccommodaties.
Waarom boeken bij adotravel?
- Laagste prijsgarantie – u betaalt nooit te veel.
- 4 dagen bedenktijd – extra zekerheid bij het boeken.
- Slechts 25% aanbetaling – direct boeken zonder hoge kosten vooraf.
- Veilig en vertrouwd – aangesloten bij het Garantiefonds TGCR.
Persoonlijke aandacht & uitstekende service
Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke service en snelle bereikbaarheid. Heeft u vragen? Stuur ons direct een bericht via WhatsApp Chat.
Eenvoudig online boeken sinds 2004
Van goedkope last minutes tot luxe all-inclusive resorts: bij adotravel vindt u altijd een vakantie die perfect bij uw wensen past.
adotravel – de specialist in strandvakanties naar Turkije sinds 2004.
💰Laagste prijsgarantie
✨ Uw voordeel, onze belofte
Laan van Oversteen, 2289 cx, RIJSWIJK ZH, Holanda
- 070-4452744
- info@adotravel.nl
- www.adotravel.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 77% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Prima organisatie
De derde boeking die wij hebben gedaan bij ADO travel. Het is een prima organisatie. Voor de laatste boeking werden wij bij de laatste stap van de boeking geconfronteerd met extra bagage-kosten. Erg jammer dat dit niet vroeger in het proces wordt vermeld.

Miscommunicatie
In de eerste instantie ging er een hoop mis qua communicatie. Maar hoe het 24 uur later behandeld is, was prima.

Gewoon boeken , bij adotravel
Heb je toch problemen met boeken.
Je wordt goed geholpen telefonisch.
Ik ben goed geholpen door Sarah, dankjewel Sarah!
Boek ondertussen al 10 jaar bij Adotravel, goede aanbiedingen en veel nieuwe hotels.

Respuesta de adotravel
Boeken al jaren bij adotravel
Boeken al jaren bij adotravel. Complimenten voor jullie, altijd alles top geregeld.
Speciale dank aan Eveline van Adotravel op locatie, zij doet zich echt heel veel moeite klanten te helpen.

Goede prijzen veel keuze
Goede prijzen veel keuze. Er zou alleen nog iets worden uitgezocht maar daar geen terugkoppeling van gehad

Zeer goede ervaring!
Al 2x bij Adotravel geboekt voor een vliegvakantie naar Turkije. Ze hebben steeds de laagste prijs tussen alle andere websites. Zeer fijn dat je meteen via de Whatsapp geholpen wordt. Bedankt, wij boeken zeker opnieuw bij jullie!

Super vriendelijk personeel
Super vriendelijk personeel. Ruim aanbod tegen scherpe prijzen.

Respuesta de adotravel
Persoonlijke service en betrouwbaar…
Persoonlijke service en betrouwbaar gevoel
Mijn ervaring met Adotravel was echt heel positief. Wat mij vooral opviel, was de persoonlijke benadering. Vanaf het begin voelde het contact prettig en betrouwbaar. Er werd goed meegedacht en ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen.
Alles wat was afgesproken, werd ook netjes nagekomen. Dat gaf mij rust en vertrouwen, zeker omdat reizen soms toch wat stress kan opleveren. Dankzij Adotravel verliep alles soepel en zonder verrassingen.
Ik ben erg tevreden over de service en zou Adotravel zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en betrokken reispartner.

Respuesta de adotravel
Eveline heeft ons heel goed geholpen…
Eveline heeft ons heel goed geholpen met het boeken .

Respuesta de adotravel
Hele fijne organisatie omboeken ging…
Hele fijne organisatie omboeken ging probleemloos.

Respuesta de adotravel
Ik ben goed te woord gestaan en heb de juiste antwoorden gekregen.
Ik ben goed te woord gestaan en heb de juiste antwoorden gekregen. Geen 5 sterren omdat ik deze informatie zelf moest halen terwijl mij toegezegd is deze informatie te krijgen.