Banner for adotravel

adotravel Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zowel tijdens als na de boeking een goede service ontvangen. Maar meest belangrijke is toen wij tijdens de vakantie met ziekte werden geconfronteerd de hulp die wij van de plaatselijke reisleidster Ev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We gaan al meerdere jaren via Adotravel op vakantie. Het boeken verloopt steeds erg vlot. Prijs-kwaliteit zijn zijn enorm goed. Ook het verdere verloop naarheen de reis toe is prima verlopen. Dit jaar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf 18 t/m 25 juni in dit nieuwe hotel geweest met vier volwassenen. Op hotel is niks op aan te merken eten zeer goed service hartstikke goed, alamatie zeer goed echt heel vriendelijk en behulpza... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom gekozen voor ADO travel. Andere keren is dit ook prima gegaan. Ze hebben een overzichtelijke site waarop het makkelijk is prijzen te vergelijken tussen verschillende dagen. Ook deze keer kwa... Ver más

Información sobre la empresa

6. Vacaciones de esquí

Sobre adotravel

Escrito por la empresa

adotravel – dé specialist in betaalbare strandvakanties naar Turkije

Al ruim 21 jaar is adotravel hét adres voor zorgeloze en betaalbare strandvakanties naar Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in de mooiste reizen naar de Turkse Rivièra en de Egeïsche kust.

Of u nu kiest voor een luxe all-inclusive vakantie, een gezellige familievakantie of een romantische reis met z’n tweeën: bij adotravel bent u verzekerd van scherpe prijzen, uitstekende service en een zorgvuldig geselecteerd aanbod van topaccommodaties.

Waarom boeken bij adotravel?

• Laagste prijsgarantie – u betaalt nooit te veel.
  • 4 dagen bedenktijd – extra zekerheid bij het boeken.
  • Slechts 25% aanbetaling – direct boeken zonder hoge kosten vooraf.
  • Veilig en vertrouwd – aangesloten bij het Garantiefonds TGCR.

Persoonlijke aandacht & uitstekende service

Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke service en snelle bereikbaarheid. Heeft u vragen? Stuur ons direct een bericht via WhatsApp Chat.

Eenvoudig online boeken sinds 2004

Van goedkope last minutes tot luxe all-inclusive resorts: bij adotravel vindt u altijd een vakantie die perfect bij uw wensen past.

adotravel – de specialist in strandvakanties naar Turkije sinds 2004.

💰Laagste prijsgarantie

✨ Uw voordeel, onze belofte

✅ Altijd de beste deal Bij Adotravel betaalt u nooit te veel. Dankzij onze laagste prijsgarantie boekt u altijd de scherpste prijs.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 77% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

170 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kort en krachtig, maar wel duidelijkheid

Kort en krachtig, maar wel duidelijk

8 de enero de 2026

Respuesta de adotravel

Thanks voor je review! We hebben ’m geprint, ingelijst en boven de koffieautomaat gehangen. ☕️😄
Blij dat je tevreden bent — daar doen we het voor!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over de service en…

Ik ben zeer tevreden over de service en de klantvriendelijkheid van adotravel en zovel ticketvoordeel. Ik ben heel lang klant bij hun en tot nu toe ben ik goed geholpen. Heel erg bedankt voor al jullie service. De enige echte vertrouw bare firma van nederland.

*****

14 de enero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de adotravel

Dank voor je lieve woorden en je jarenlange vertrouwen! 🧡 We blijven graag voor je klaarstaan, altijd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijn reisbureau, zeer bekwaam en behulpzaam personeel.

Super fijn reisbureau, vriendelijke medewerkers, je wordt ontzettend goed geholpen als je tegen problemen aanloopt, zoeken en helpen mee, denken in oplossingen.

7 de enero de 2026

Respuesta de adotravel

Wat een topcompliment! 😊 We doen ons best om altijd met je mee te denken en problemen om te toveren tot oplossingen. Dankjewel voor je mooie woorden!

De Turkije specialist 👍🏻

Al vaker bij ADO travel geboekt en altijd weer goed geregeld.
Leuke aanbiedingen van de Turkije specialist 👍🏻

4 de enero de 2026

Respuesta de adotravel

Dankjewel! 😊 Geweldig om te horen dat alles steeds weer goed geregeld is. En ja… die Turkije-aanbiedingen blijven we met liefde voor je scoren!

Handige website.

Handige website.
Fijn dat je hotel only kan boeken. Kunnen wij lekker meerdere hotels bezoeken in 1 vakantie.
Dus deze keer WOW inplaats van prima.

2 de enero de 2026

Wat super om te horen!
Fijn dat onze website voor jullie zo handig werkt én dat het hotel-only boeken precies past bij jullie manier van reizen. Ideaal om lekker meerdere hotels te kunnen ontdekken in één vakantie!

En van prima naar WOW… daar worden wij heel blij van!
Dankjewel voor het vertrouwen en graag tot de volgende reis. 🌴✨

Valorada con 3 estrellas sobre 5

te onduidelijk

te onduidelijk

3 de enero de 2026

Respuesta de adotravel

Bedankt voor je feedback!
Jammer om te horen dat je iets als onduidelijk hebt ervaren. We helpen je graag verder — laat ons vooral weten wat je precies niet duidelijk vond, dan kijken we direct met je mee.

We staan klaar om je te helpen! 🌴

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor een fijne onbezorgde vakantie boek bij Adotravel

Al jaren boeken wij onze vakantie bij Adotravel, altijd goede hulp, vriendelijke medewerkers zowel aan telefoon als via de app. Helpen met alles waar je tegenaan loopt en doen echt hun uiterste best voor je. Ook bij je hotel ter plaatste doen ze hun uiterste best als je ergens tegenaan loopt. Twee keer echt hulp nodig gehad en twee keer ook echt super geholpen. Ook niet onbelangrijk, hier boek je je vakantie een stuk voordeliger dan via andere reisaanbieders. Adotravel is een echte aanrader!

9 de enero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de adotravel

Bedankt voor deze fantastische review. Je maakt ons hier erg blij mee. Dank voor jullie vertrouwen in ons team 🙏

We hadden snel contact

We hadden snel contact, via whatsapp tijden het online boeken

9 de enero de 2026

Respuesta de adotravel

Bedankt voor jullie vertrouwen in ons team 🙏

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Adotravel is een aanrader, enkel opletten met betalen…

Adotravel is een specialist voor reizen naar Turkije. We hebben operationeel enkel positieve ervaringen met de boekingen. Misschien een minpunt, als je wenst te betalen via credit card, vragen ze een extra commisie van 3,4%. Dit is echt overdreven en kom je elders niet tegen.....

1 de enero de 2026

Respuesta de adotravel

Bedankt voor uw positieve review en uw vertrouwen in adotravel! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en boekingen naar Turkije.

Wat betreft de transactiekosten: wij werken voor creditcardbetalingen via PayPal, en PayPal brengt deze extra kosten rechtstreeks in rekening. Wij hebben zelf geen rechtstreekse samenwerking met creditcardmaatschappijen en verdienen niets op deze toeslag. Op ons betaaloverzicht tonen we altijd vooraf welke betaalmethoden kosten met zich meebrengen, én bieden we uiteraard kosteloze opties zoals iDeal.

Nogmaals bedankt voor uw feedback — dit helpt ons om onze diensten verder te verbeteren. We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen helpen met een mooie reis!

goede info

ik had wat vragen over een hotel en jullie hebben me helpen beslissen welke het beste voor mij was, jammer dat het wel een paar dagen later was.

30 de diciembre de 2025

Respuesta de adotravel

Bedankt voor uw fijne review en mooie woorden! 🙌
We vinden het geweldig dat we u hebben kunnen helpen bij het kiezen van het juiste hotel — dat is precies waar we blij van worden.

Dat het antwoord een paar dagen op zich liet wachten… daar balen we zelf ook van. We streven ernaar om sneller te reageren, zeker op vragen die helpen bij het maken van een belangrijke keuze. Uw feedback is dus echt goud waard: het helpt ons verbeteren én zorgt ervoor dat de volgende reiziger nóg sneller geholpen wordt.

Geniet van uw gekozen hotel en alvast een fantastische reis gewenst! 🌴✈️
Mocht u nog extra vragen hebben… wij staan klaar (sneller dan vorige keer 😉)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Respuesta de adotravel

Dankjewel voor je mooie woorden! 🙌
“Duidelijk en eenvoudig te boeken” — dát is precies wat we willen horen. We proberen het boeken van een vakantie net zo relaxt te maken als het liggen op de ligbedjes die je straks gaat claimen 😉.

Fijn dat het zo soepel voor je verliep. Mocht je ooit weer op zoek zijn naar een zonnige ontsnapping: wij staan klaar met dezelfde eenvoud en duidelijkheid (en misschien zelfs een paar extra tips 🌞✈️).

Geboekt !

Heel duidelijke website waar je ook voor langere termijn zelf kan boeken en dus onmiddellijk de prijs ziet. Je kan ook aangeven welke kamer je voorkeur heeft . Alleen spijtig dat jullie Delphin de luxe in Alanya niet aanboden maar dat is vermoedelijk geheel buiten jullie wil om . Nu alleen nog hopen dat de vluchten ongewijzigd blijven .

31 de diciembre de 2025

Respuesta de adotravel

Geweldig om te lezen: geboekt! 🎉
Altijd leuk wanneer iemand enthousiast door onze website klikt en meteen vindt wat hij of zij zoekt. We steken veel liefde in het helder tonen van prijzen én het zelf kunnen kiezen van de gewenste kamer—fijn dat dit voor jou perfect werkte!

Dat Delphin De Luxe niet beschikbaar stond, is inderdaad geen kwestie van onwil maar puur afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze partners. Soms lijkt het alsof wij het hotel wíllen aanbieden, maar het hotel zelf “even off-grid” is 😉. We blijven onze aanbodlijst up-to-date houden, zodat we in de toekomst hopelijk nóg meer topresorts kunnen tonen.

En wat betreft de vluchttijden: bij chartervluchten zijn deze altijd onder voorbehoud, en geen enkele reisorganisatie kan deze zelf bepalen of beïnvloeden. Daarom vermelden we dit ook standaard tijdens de prijsberekening, zodat iedereen vooraf weet waar hij aan toe is vóór het boeken. Transparantie first! ✈️

Nu… tijd om te genieten van de voorpret. Hopen dat de tijden niet veranderen; komt ongetwijfeld goed! 🌞

WIL???81FR78

WIL???81FR
Wordt altijd goed geholpen met betrekking tot de reis die je geboekt hebt.altijd zeer vriendelijk aan de telefoon.zeer content met ADO TRAVEL.

20 de diciembre de 2025

Wat een fantastische review om te lezen — dankjewel! 🌟
Het maakt ons oprecht blij dat je je altijd goed geholpen voelt en dat onze telefonische service zo positief opvalt. We geloven heilig in vriendelijk, rustig en duidelijk communiceren… zeker als het om iemands vakantie gaat.

Zeer content met adotravel?
Wij zijn minstens zo content met jou als reiziger! 🙏✈️

We kijken ernaar uit om je ook bij je volgende reis weer net zo goed te helpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Word altijd prima geholpen door Eveline…

Word altijd prima geholpen door Eveline kan haar altijd bellen 👍

25 de diciembre de 2025

Wat een heerlijke review om te lezen — dankjewel! 🌟
Eveline is inderdaad een parel van een reisleidster: bevlogen, behulpzaam en altijd klaar om haar reizigers te woord te staan. We vinden het geweldig dat jij haar inzet en bereikbaarheid zo waardeert.

Dat je haar altijd kunt bellen en altijd prima geholpen wordt, zegt alles over haar betrokkenheid. 🙌
We geven jouw compliment zeker door — daar gaat ze ongetwijfeld van stralen!

Dankjewel voor het vertrouwen in Eveline én team adotravel. ✈️✨

8 consejos para escribir buenas reseñas.