Banner for adotravel

adotravel Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zowel tijdens als na de boeking een goede service ontvangen. Maar meest belangrijke is toen wij tijdens de vakantie met ziekte werden geconfronteerd de hulp die wij van de plaatselijke reisleidster Ev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We gaan al meerdere jaren via Adotravel op vakantie. Het boeken verloopt steeds erg vlot. Prijs-kwaliteit zijn zijn enorm goed. Ook het verdere verloop naarheen de reis toe is prima verlopen. Dit jaar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf 18 t/m 25 juni in dit nieuwe hotel geweest met vier volwassenen. Op hotel is niks op aan te merken eten zeer goed service hartstikke goed, alamatie zeer goed echt heel vriendelijk en behulpza... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom gekozen voor ADO travel. Andere keren is dit ook prima gegaan. Ze hebben een overzichtelijke site waarop het makkelijk is prijzen te vergelijken tussen verschillende dagen. Ook deze keer kwa... Ver más

Información sobre la empresa

6. Vacaciones de esquí

Sobre adotravel

Escrito por la empresa

adotravel – dé specialist in betaalbare strandvakanties naar Turkije

Al ruim 21 jaar is adotravel hét adres voor zorgeloze en betaalbare strandvakanties naar Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in de mooiste reizen naar de Turkse Rivièra en de Egeïsche kust.

Of u nu kiest voor een luxe all-inclusive vakantie, een gezellige familievakantie of een romantische reis met z’n tweeën: bij adotravel bent u verzekerd van scherpe prijzen, uitstekende service en een zorgvuldig geselecteerd aanbod van topaccommodaties.

Waarom boeken bij adotravel?

• Laagste prijsgarantie – u betaalt nooit te veel.
  • 4 dagen bedenktijd – extra zekerheid bij het boeken.
  • Slechts 25% aanbetaling – direct boeken zonder hoge kosten vooraf.
  • Veilig en vertrouwd – aangesloten bij het Garantiefonds TGCR.

Persoonlijke aandacht & uitstekende service

Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke service en snelle bereikbaarheid. Heeft u vragen? Stuur ons direct een bericht via WhatsApp Chat.

Eenvoudig online boeken sinds 2004

Van goedkope last minutes tot luxe all-inclusive resorts: bij adotravel vindt u altijd een vakantie die perfect bij uw wensen past.

adotravel – de specialist in strandvakanties naar Turkije sinds 2004.

💰Laagste prijsgarantie

✨ Uw voordeel, onze belofte

✅ Altijd de beste deal Bij Adotravel betaalt u nooit te veel. Dankzij onze laagste prijsgarantie boekt u altijd de scherpste prijs.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

352 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 77% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

170 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Reis Turkije

Ik heb een zeer zeer vriendelijk persoon van adotravel via wattsapp mogen kennen waarin ik mijn reis voor augustus 2026 heb kunnen boeken..er waren langs mijn kant een paar puntjes dat ik dacht dat die niet zouden kunnen worden opgelost..
De persoon zelf stond continu met mij via wattsapp in contact en heeft mij inorm prachtig geholpen waarvoor oprechte dank. Wij gaan nu reeds voor de twee keer op rij naar Turkije (dream water world) een belevenis op zich voor de kinderen..wij kunnen met een gerust hart in augustus richting Turkije vertrekken..
Adotravel nogmaals dankjewel 🌹🌹🌹

4 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de adotravel

Wat een bijzonder mooie review. We hebben jullie met plezier geholpen en willen jullie ook bedanken voor jullie leuke boekingen 🙏

Perfect

Makkelijke site die goed in te vullen is.
Na boeking gelijk persoonlijk contact

3 de diciembre de 2025

Respuesta de adotravel

Dank voor je feedback en je vertrouwen in ons team 🙏

Behulpzaam en betrouwbaar

Fijne organisatie. Snel antwoord. Heb zonder problemen reis kunnen omboeken. Erg behulpzaam en betrouwbaar

2 de diciembre de 2025

Respuesta de adotravel

Dank voor deze prachtige review en je vertrouwen in ons team 🙏

lekker man vakantie

gewoon simpel en makkelijk te bekijken
alleen het voorschot betalen is niet erg makkelijk

29 de noviembre de 2025

Respuesta de adotravel

Bedankt voor je mooie review en waardevolle feedback. We zetten uw feedback door naar de desbetreffende afdeling.

Top reisbureau

Top reisbureau, je wordt altijd goed geholpen. Ook altijd bereikbaar.

28 de noviembre de 2025

Respuesta de adotravel

Dank voor deze mooie review en je vertrouwen in ons team 🙏

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik moet effe wennen aan de vernieuwde…

Ik moet effe wennen aan de vernieuwde website. Maar ben altijd super tevreden met Adotravel. Veel keus en mooie aanbiedingen.

20 de noviembre de 2025

Respuesta de adotravel

Dank voor je review en feedback. We stellen je vertrouwen in ons bedrijf erg op prijs 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede prijzen en makkelijk te bereiken…

Goede prijzen en makkelijk te bereiken als er nog vragen zijn.

12 de noviembre de 2025

Respuesta de adotravel

Beste Ivonne, dank voor deze mooie review en compliment. We stellen je vertrouwen in ons team erg op prijs 🙏

Adotravellers.

Adotravellers.
Wij hebben al meerdere malen een booking gedaan en tot op heden nog steeds alle lof voor adotravel. Ga zo door. Gr.

10 de noviembre de 2025

Respuesta de adotravel

Dank voor je prachtige review en je vertrouwen in ons team 🙏

Zeer tevreden

Zeer tevreden, boeken al heel wat jaren bij ADO travel . Altijd alles netjes geregeld, 👌👍🏻. Aanrader

6 de noviembre de 2025

Dank voor je mooie review en je vertrouwen in ons team 🙏

Super

Super, goede service op de app.

11 de noviembre de 2025

Dank voor je mooie review en je vertrouwen in ons team 🙏

Beste prijs

Meer dan een maand aant zoeken geweest, en ado had gewoon de beste prijs 👍

31 de octubre de 2025

Respuesta de adotravel

Wat super om te horen! Soms moet je even zoeken… maar uiteindelijk wint adotravel altijd 😉✨ Dankjewel voor je vertrouwen!”

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een fijn reisbureau met veel ervaring

Een fijn reisbureau met veel ervaring in Turkije. Ook fijne reisleidster, Eveline. Helaas bij onze laatste vakantie andere reisleiding, die wij helaas niet gezien en gesproken hebben. Wij boeken nu al 4 jaar bij hun en elke keer alles top geregeld, op dat ene minpuntje van de laatste keer na.

27 de octubre de 2025

Respuesta de adotravel

Dank voor je leuke review. Spijtig om te vernemen dat jullie de andere reisleider niet hebben kunnen aantreffen. In de reisbescheiden die we uitsturen staan mobiele nummers vermeld van al onze reisleiders. Bij vragen kunt u ze ook altijd via Whatsapp benaderen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.