Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et af mine vinglas var gået i stykker ved ankomst - på trods af en utrolig stor indpakning. Glasset blev byttet på stedet efter opkald til kundeservice - en postgang senere havde jeg et nyt smukt g... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt porcelæn hos Aida over flere omgange – og som de fleste andre frygter jeg nok allermest, at noget går i stykker under transporten. Desværre skete det også her. Men det var her,... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 30% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super god service

Varen var på lager og jeg modtog varerne da jeg ønskede det.
Jeg havde bedt om at få leveret til posthus, men pga antal pakker tilbød I at sende dem direkte til mig.
Der var super service fra kundeservice.

25 de abril de 2026

Nem og overskuelig webshop

Nem og overskuelig webshop. Hurtigt levering der lever op til forventningerne. Produkterne er af en god kvalitet, som overgår pris ift. at pris og kvalitet hænger sammen. Jeg er meget positiv overrasket og handler helt sikkert hos Aida A/S igen.

29 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et af mine vinglas var gået i stykker…

Glasset blev byttet på stedet efter opkald til kundeservice - en postgang senere havde jeg et nyt smukt glas. KLASSSE kundeservice

12 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Raw dækkeservietter

Jeg købte 8 orange Raw dækkeservietter for ca. 1 år siden. Har ikke brugt dem særligt meget, kun ved fødselsdage og andre særlige begivenheder. Men nu er de 4 af dem ved at gå op i limningen. Samtidig med købet af de orange, købte jeg også 8 grønne Raw dækkeservietter, som er blevet brugt til daglig, og ikke en eneste af dem er gået op i limningen.
Venlig hilsen Anne Marie Rasmussen

21 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt porcelæn hos Aida over…

Men det var her, Aida virkelig trådte i karakter. Jeg blev mødt med stor forståelse og en imponerende hurtig og effektiv service. De beskadigede varer blev erstattet med det samme – helt uden bøvl.

Derudover skulle jeg returnere nogle varer, jeg selv havde bestilt forkert, og allerede to dage efter returpakken var sendt, stod pengene tilbage på min konto.

Serviceniveauet hos Aida er i særklasse og fortjener mine allerbedste anbefalinger. Stærkt gået!

29 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Download reklamer

Smart. Hvis du har købt varer ved dem, og gerne vil vide hvor langt de er kommet skal du først downloade deres shop app. Så har de tilladelse til at sende dig en masse irriterende reklamer eller nyhedsbreve eller hvad de nu kalder dem.
NEJ TIL JERES REKLAMER.

8 de abril de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.