Et af mine vinglas var gået i stykker ved ankomst - på trods af en utrolig stor indpakning. Glasset blev byttet på stedet efter opkald til kundeservice - en postgang senere havde jeg et nyt smukt g... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Nem og overskuelig webshop. Hurtigt levering der lever op til forventningerne. Produkterne er af en god kvalitet, som overgår pris ift. at pris og kvalitet hænger sammen. Jeg er meget positiv overrask... Ver más
Jeg købte 8 orange Raw dækkeservietter for ca. 1 år siden. Har ikke brugt dem særligt meget, kun ved fødselsdage og andre særlige begivenheder. Men nu er de 4 af dem ved at gå op i limningen. Samtidi... Ver más
Jeg har bestilt porcelæn hos Aida over flere omgange – og som de fleste andre frygter jeg nok allermest, at noget går i stykker under transporten. Desværre skete det også her. Men det var her,... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de suministros de cocina
- Tienda de artículos de porcelana
- Tienda de decoración e interiorismo
- Vidriería
- Tienda de mobiliario para cocina
Escrito por la empresa
aida har dækket det daglige bord i 70 år.
Información de contacto
Langs Skoven 8, 8541, Skødstrup, Dinamarca
- order@aida.dk
- www.aida.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 30% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og hurtig levering...
Jeg har haft guld aida raw bestik som…
Jeg har haft guld aida raw bestik som desværre blev misfarvet - jeg sendte en mail med billeder, som lynhurtigt blev besvaret med at det naturligvis skulle ombyttes. Virkelig god service, det nye kom lynhurtigt og var super fint✔️✔️
Super hurtig levering og altid god…
Super hurtig levering og altid god service.
Super god kvalitet til en god pris 😃
Får pletter i opvaskemaskiner
Får pletter i opvaskemaskiner
Bestikket er flot og godt at bruge. Men du kommer til at pudse og polere på det - eller acceptere at der er pletter på det efter hver eneste tur i opvaskemaskinen.
Overfladebehandlingen egner sig tilsyneladende ikke rigtigt til dagligt brug.
Har prøvet i 3 forskellige maskiner inden jeg skrev denne anmeldelse.

Respuesta de Aida A/S Denmark
Ødelagte tallerkener
Fik leveret en stor levering fra jer. Hvor desværre 4 tallerkener var ødelagt. Her skrev jeg en mail til jer. To dage efter var der svar. Om at i ville sende 4 nye. 2 dage efter var de leveret til min hjemmeadresse. Det var virkelig god service👌🏽
Vildt god service
Vildt god service. De ringede umiddelbart efter, jeg havde bestilt og sagde, at jeg ville få leveret hjemme i stedet for i pakkeshop, da de var bange for,, hvad jeg havde bestilt ville gå i stykker. Pakkeshop var gratis og hjemmelevering kostede ekstra, hvilket jeg ikke kom til at betale for. Vognmanden ringede, da der var snestorm, og også han leverede god service. Varerne var helt som ønsket, og priserne var langt bedre end andre steder. Jeg har tidligere bestilt her og havde også der en god oplevelse.
De er ærlige og reelle hurtig levering…
De er ærlige og reelle hurtig levering og en flot og nem hjemmeside Mvh Lona
Og fantastisk kundeservice kan anbefale at handle der
Flot design
Fantastisk service
Fantastisk service
Er virkelig glad for alt hvad jeg har købt fra Aida. De få gange jeg har oplevet fejl på noget, er det blevet håndteret hurtigt og effektivt til min store tilfredshed. Deres kundeservice er langt udover det sædvanlige.
Meget glad for varen
Meget glad for varen. Nemt at bestille. Hurtig ekspedition og levering. God service ved returnering fordi jeg havde fejlbestilt. Bestilling og levering at den rigtige vare blev ligeså hurtigt ekspederet.
fantastisk produkt & Service
Vi er meget glade for vores nye skåle & tallerkener.
Vi havde desværre fragt skade, men reklamation var intet problem, vi havde nye produkter efter 2 dage.
Kundeservice er meget nemme at få fat på og mails bliver svaret samme dag. Så kan man vidst ikke rigtigt brokke sig over noget.
Stort fem tal herfra
Havde bestilt nogle tallerkener som så…
Havde bestilt nogle tallerkener som så var udgået de fandt en hurtig og god løsning og lige så god og hurtig levering og service
Super service og hurtig levering!
Jeg har bestilt en masse glas og stel…
Jeg har bestilt en masse glas og stel fra Aida, da jeg modtog min pakke, var en af mine vandglas desværre gået i stykker.
Jeg skrev til dem, og to dage efter modtog jeg et nyt glas! Det er simpelthen god og effektiv service!😁
Hurtig levering, og kommunikation med kundeservice som responderer hurtigt ved henvendelse!
Super service - bestilte måske lidt for tæt på jul, men pakken nåede at komme med under træer. Er SÅ glad for mine skåle, der har den perfekte størrelse til at servere dessert i og samtidig er super flotte.
Produkt, pris og levering
Produkt, pris og levering upåklagelig
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering. Hurtig til at svare på henvendelse.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.