Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God hjemmeside, nemt at bestille. hurtig levering. Desværre var 3 glas gået i stykker, jeg sendte en mail desangående og havde svar 1 time senere at 3 nye glas var på vej. Fantastisk service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et af mine vinglas var gået i stykker ved ankomst - på trods af en utrolig stor indpakning. Glasset blev byttet på stedet efter opkald til kundeservice - en postgang senere havde jeg et nyt smukt g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem og overskuelig webshop. Hurtigt levering der lever op til forventningerne. Produkterne er af en god kvalitet, som overgår pris ift. at pris og kvalitet hænger sammen. Jeg er meget positiv overrask... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg købte 8 orange Raw dækkeservietter for ca. 1 år siden. Har ikke brugt dem særligt meget, kun ved fødselsdage og andre særlige begivenheder. Men nu er de 4 af dem ved at gå op i limningen. Samtidi... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 30% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super service

Var så uheldig, at mine dækkeservietter gik op i limningen. Kontaktede Aida for at få et godt råd om, hvilken lim jeg kunne bruge, til at lime dem sammen med. De tilbød straks at sende nogle nye, som erstatning. Det er en meget fin service. Så stor tak til Aida

13 de septiembre de 2025

Dårlige limning i dækkeservietter

Har købt 8 Raw dækkeservietter. Havde egentligt glemt dem da de hurtigt blev lagt væk, da den ene begyndte at skille. Fandt dem frem igen og nu er alle 8 gået op i limningen selvom de har ligget fladt på en hylde i et skab. Kan ikke anbefale at købe disse. RAW creative dækkeservietter.

Hurtig respons fra Aida hvor de tilbyder at sende nogle nye.
Det er en service der går fra 2 til 5 stjerner

13 de septiembre de 2025

Hurtig levering

Hurtig levering, jeg manglede godt nok 3 krus men de blev eftersendt med fragtmand med express levering (synes jeg 😉)så jeg er fuldt ud tilfreds😀

15 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fine produkter og søde ved reklamationer

Vi har bestilt her mange gange. Altid fine produkter og hvis noget ikke har været som det skulle være eller været gået i stykker i fragten så ombytter de med det samme via deres virkelig venlige kundeservice

8 de agosto de 2025

Raw Creative Concept dækkeservietter

Er ellers glad for mine 8 flotte dækkeservietter fra Raw -men de går desværre op i limningen mellem de to materialer og den øverste del “buler op”.
Har selv prøvet at lime, men med tvivlsomt resultat.

Efter en meget hurtig og konstruktiv mail-korrespondance med Patrick fra Aida har jeg nu modtaget 8 nye dækkeservietter i en rigtig flot og gedigen udførelse.
Tak for rigtig god service! 👍😀

30 de julio de 2025
Logotipo de Aida A/S Denmark

Respuesta de Aida A/S Denmark

Kære Hanne
Dejligt at du er glad for dine dækkeservietter, men det er selvfølgelig ikke meningen, at de skal bule op. Jeg har derfor netop anmodet om dine oplysninger, så vi kan finde en løsning.
De bedste hilsner
Stine, aida

Lækker pakke

Jeg har netop købt en gang spisebestik som man sikkert kan købe mange steder.
Men vil i særdeleshed fremhæve den fremsendte pakke der indeholder returlæbel som ikke skulle kæmpe med det hvis man ønskede at sende varer retur, udover det er der blandt andet et flot takkekort for den handel man har gjort vedlagt i en flot kuvert.
Et firma der lige strækker sig det ekstra i forhold til mange andre.
PS bestikket jeg købte er desuden også rigtig lækkert og i god kvalitet.
Tak herfra Lars Jeppesen

24 de julio de 2025

Service i top

Stor hjælpsomhed og meget fin behandling ved direkte kontakt. Meget tilfreds, her handler vi gerne igen.

24 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.