La empresa ha respondido
Jeg fik fat i Kenan Vatric som hjalp mig med at se ny muligheder hos alka da min gamle forsikring steg. Han var super god til at forklare og vi fik rykket alle 3 forsikringer. Meget kundemindet og vir... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg fik et opkald fra Alka igår vedr et forsikringstjek. Det viste sig, at jeg kunne spare et pænt beløb årligt ved at tilpasse mine forsikringer. Jeg har kun godt at sige om Alka. Er altid blevet god... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har haft en rigtig god gennemgang af vores forsikringer hos Alka sammen med Anders Stærke. Han var grundig, professionel og tog sig tid til at forklare, hvordan vores forsikringer fungerer, og h... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

Der kan være mange penge at spare

Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Dinamarca
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg kan på ingen måde anbefale Alka Forsikring. Efter en prisstigning og en flytning valgte jeg at gøre brug af min fortrydelsesret og opsige min forsikring. Men det er tæt på umuligt at få lov til at forlade dem.
Jeg har ringet gentagne gange og talt med både Sofie, Mette og Jasin i kundeservice. Hver gang lover de at vende tilbage med en skriftlig bekræftelse på min opsigelse, men der sker absolut intet. Jeg modtager hverken opkald eller mails som lovet.
Det virker som en bevidst strategi for at trække tiden ud, når man forsøger at opsige inden for de 14 dages fortrydelsesret. Det er ekstremt frustrerende at skulle bruge så meget tid på at rykke for noget, de har lovet at fikse med det samme.
Min opfordring: Hold jer langt væk. Hvis de er så svære at danse med, når man bare skal opsige, tør jeg slet ikke tænke på, hvordan de er, hvis man rent faktisk får brug for hjælp til en skade!

Respuesta de Alka
Meldte en afbestilling. Måtte vente 5 uger på svar, hvor den så blev godkendt start sidste uge med udbetaling indenfor 3 hverdage. Har stadigvæk ikke modtaget dem, når man ringer, så ved de ingenting. De fortæller blot, at de vil "prikke den rigtige på skulderen". Der står ret specifik skrevet i mailen, hvornår de vil udbetale, hvilket ikke bliver overholdt. Meget frustrerende, at man ikke kan få hjælp.
Sags nr: DK2500736388

Respuesta de Alka
Nu har jeg ventet over 1 time og 20 min på at snakke med en medarbejder , jeg er nummer 1 . Er der kun en medarbejder i selskabet . Syntes det er dårligt ,at i lader folk vente så længe , I kan ikke have undskyldninger for det. Hvis andre arbejdede så langsomt på et arbejde , vil man blive opsagt meget hurtig .
Det blev jeg ikke spurgt om

Respuesta de Alka
Fra jeg anmeldt min tandskade, gik der kun få dage, så var der overført til nem konto. Super service

Dårlig kundeservice.
Jeg kontakter et andet forsikringsselskab.

Respuesta de Alka
Jeg vil rose jer for jeres positive tilgang under vores sag hvor i har gjort det let for os at komme videre takfor det.

Respuesta de Alka
Jeg havde bedt om et opkald, fordi jeg ville have en dialog om hvordan der kunne skrues og justeres på vores forsikringer (vi har alle hos jer), da jeg gerne vil have mine udgifter nedjusteret på den front. Ligeså snart, jeg fik fortalt medarbejderen at jeg gerne ville snakke om hvor jeg kunne spare, blev der lagt på, og der blev ikke ringet op igen. Så det kan næppe have været en fejl .. her ville jeg have en dialog, for at jeg fortsat kunne forblive kunde hos jer, men det var i vist ikke interesseret i .. Det viser mig bare, at jeg netop skal kigge ind i hvem der ellers vil have alle mine 5+ forsinkringer.

Respuesta de Alka
Jeg er bare godt tilfreds med min forsikring
De ringer ind imellem så det er fint

God og kompetent person.
Hurtig afslutning på dagen.
Karsten

Respuesta de Alka
Normalt er sælgere meget anmassende, men det var medarbejderen ikke fra Alka. Rar og imødekommende med mine behov for øje. Jeg kan kun anbefale Alka til andre.

Respuesta de Alka
Første gang vi har brug for vores forsikring, bliver vi mødt af medarbejdere, som er totalt blottet for sund fornuft og realitetssans. Jeg har i løbet af 3 uger talt med en ny medarbejder, hver gang jeg har rettet henvendelse. Og vi har været for “søde”. Vi har fået ødelagt en varer som var som ny, og vi får hvad der svarer til under halvdelen af prisen.
Så fald ikke for deres smilende indgangsvinkel. Det vender så snart det ikke er sælgeren, der skal skaffe kunder!!!!!

Respuesta de Alka
jeg talte med en mand ,der snakkede så hurtigt at ,.jeg havde svært ved at høre hvad han sagde. Han sagde at jeg ville få en mail, men jeg har ikke hørt noget siden.

Respuesta de Alka
Más información sobre otros tipos de reseñas.