Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bra och prisvärd saker men leveransen tar ca 2 veckor tyvärr. Undanflykter på undanflykter vart paketen befinner sig. Trist.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har gennem flere år handlet vores patroner hos All Office. Virksomheder der ikke retter op på egne fejl selvom man gentagende gange er blevet gjort opmærksom på fejl lev./faktureringer, det er fo... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

fået vejledning el rettere vildledning af SÆLGER fra printdanmark til køb af printer som vi ikke kunne bruge- kunne ikke håndtere vores system som sælgeren ellers lovede. De vil du ikke refundere de 9... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan helt klart anbefale All Office! Virksomheden gør udskiftning af både Print og IT gennemsigtigt og nemt at forstå. All Office besidder nogle virkelig kompetente medarbejdere, som altid har... Ver más

Información sobre la empresa

1. Impresora comercial

Escrito por la empresa

Vores mål er at gøre jeres hverdag nemmere… For mindre og mellemstore virksomheder betyder det, at vi kan hjælpe med al infrastruktur på kontoret, og være jeres vej til den rigtige løsning og de rigtige produkter, tilpasset jeres virksomhed. For Danmarks helt store virksomheder er vi nogle af de dygtigste inden for printinfrastruktur, FollowMe, scanning mm., og kan skræddersy en løsning, der lever op til de helt særlige behov, som I har.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk service!

Fantastisk service fra Emil! Super skarp, har virkelig styr på tingene og behagelig at tale med

Hej Mads
Fantastisk :)
Dejligt du er glad for den service vi hver dag arbejder hårdt på at give vores kunder.
Emil får sendt roserne fra dig.

Virkelig god service af Emil

Virkelig god service af Emil! Han havde styr på mine spørgsmål og efterspørgsel! Så sød!

Hej Masi
Det bliver Emil glad for at høre, og dejligt at du får den hjælp du har brug for.

Virkelig god service

Virkelig god service. I et job som mit hvor der tit er travlt så kommer ting som papir og printer i sidste prioritering. Derfor er det bare mega rart at Lasse altid lige holder styr på hvor vi er og hvad vi mangler, så når han ringer er det tit bare at sige ja tak. Han prøver aldrig at oversælge, men han har en reel føling med, hvad vi mangler. Tingene kommer hurtigt og servicen er i top. Det er også dejligt at det er samme person så man ikke altid skal forklare sig flere gange. Dejligt samarbejde.

Hej Anja
Jamen det passer jo meget godt med at vi er her for at gøre vores kunders hverdag nemmere. Så kan du bruge din tid på at tænke på det der er vigtigt, og vi på det der er vigtigt for os, nemlig at give dig en nemmere hverdag.
Lasse får fluks din roser.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet hos All Office nogle…

Jeg har handlet hos All Office nogle gange nu og servicen er ikke til at tage fejl af.

Hurtig eksekvering, hurtig levering, altid klar til at undersøge tingene til bunds for mig, så jeg kan have en nemmere hverdag!

Kan kun sende Emil, og hans hold 5*

Respuesta de All Office A/S

Tak for anmeldelsen Jeppe.

Det er altid dejligt når I som kunde kan mærke den forskel vi prøver at gøre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Emil Thomsen er en fantastisk…

Emil Thomsen er en fantastisk konsulent, han levere altid varen og altid til tiden. Det er en fornøjelse

Hej Mikkel
Er vi og ikke mindst Emil glade for at høre.
Det er præcis det vi er her for, at levere varen til den aftalte tid så din hverdag bliver nemmere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er superglad for min konsulent Emil

Er superglad for min konsulent Emil, altid styr på tingene.

Hej Jeanette
Dejligt at høre. Ved at Emil vil blive glad for din anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersælgeren Frederik har fortjent 5…

Supersælgeren Frederik har fortjent 5 stjerner for sit gode humør og god service

Hilsen
Dentist.dk
Lene

Hej Lene
Vi sender fluks dine stjerner videre til Frederik.
Tak for dem.

FANTASTISK kundeservice !

Det er sjældent, jeg skriver noget herinde på Trustpilot, men når jeg oplever en så dedikeret kundeservice, som jeg netop gjorde idag hos All Office, så kan jeg ikke dy mig for at smide en bemærkning af herinde.
En banal forespørgsel, med meget lille indtjeningspotentiale for All Office, fik mig til pludselig at føle mig som verdens vigtigste person. Flere hos All Office stod "på hovedet" og det efterspurgte produkt blev leveret med både smil og selvfølgelighed. Jeg vil til enhver tid anbefale All Office til hele mit gode netværk. Prima service - og stor tak til både Ludvig og Benjamin ! Mvh Michael Jensen

Hej Michael
Så føler vi os da særligt beæret over din fine anmeldelse.
Vi er meget glade for at kunne hjælpe, især set i lyset af at det er det vi hver dag arbejder på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Frederik fra All Office regerer!

Jeg har gennem længere tid benyttet All Office til alle mine indkøb af kontorartikler m.v. Frederik sørger altid for at jeg modtager de bedste tilbud og skaffer varer som måske ikke er i deres almindelige sortiment. En fantastisk samarbejdspartner!

Hej Kim

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt når alt går op i en højere enhed. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder en nemmere hverdag, så skønt at det lykkes.
Frederik får fluks dine roser.

Hurtigt, venligt og effektivt

Det er altid en fornøjelse at handle hos All Office, de er gode til at prismatche andre i deres branche og så lige gøre det lidt billigere. Altid imødekommende og venlige. Vi har Mads Pfeiffer tilknyttet som kontaktperson til virksomheden og han er flink til lige at give et kald, hvis han kan se, der er et godt tilbud på det vi plejer at bestille. Tak til Mads

Hej Charlotte
Dejligt med ros og at Mads altid står klar til at hjælpe. Det er præcis det vi hver dag arbejder på, så vores kunder føler de får en nemmere hverdag ved at handle hos os.
Jeg giver roserne videre til Mads.

Mange gode kontorartikler

Mange gode kontorartikler. Vi har Mads P. som vores faste kontakt. Han gør alt for at give en gode priser, og undersøge om der er ting han kan skaffe, hvis de ikke har dem.. Altid god oplevelse at handle både på tlf og i deres webshop.

3 de marzo de 2021

Hej Lisbeth
Sikke dejlig ros. Vi gør hver dag vores bedste for at vores kunder får en god oplevelse og den hjælp de har brug for. Jeg giver straks Mads P dine roser.

Tak for god service

Hejsa
Jeg har gennem en tid handlet kontorartikler gennem jer.
Vores Konsulent Mads P er altid imødekommende, god til vejledning. Hvis noget skal undersøges vender han altid tilbage med svar inden for kort tid.
Tak for god service.
Hilsen Lene

2 de marzo de 2021

Hej Lene
Det var da en dejlig besked og ros at få :) Du kan tro vi gør vores bedste hver eneste dag og din besked og ros kommer fluks videre til Mads P.
God dag

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstrem dårlig service bedrager…

Ekstrem dårlig service bedrager kunderne snyder vender aldrig tilbage

22 de febrero de 2021

Hej Dorthe
Det er vi kede af at høre. Det er lidt svært for os at hjælpe dig eller kigge ind i sagen uden at vide hvilken virksomhed du er ansat i?
Så hvis du kunne skrive dette, vil vi kigge ind i sagen og vende retur til dig.

Mvh Mikkel // All Office

Dårlig ansættelse metode

Jeg bliver kontaktet af dem, de vil gerne have mig ansat spørg om jeg kan anbefale nogle får afvide det ikke påvirker min ansættelse.
Jeg anbefaler en jeg kender og arbejder godt sammen med.
Angående at vi fik styr på min kontrakt den blev udskudt hele tiden over 2 mdr.
JA det ender med at ham jeg anbefaler bliver ansat og ikke mig
Dette er bare en meget dårlig stil især Når det er et firma der går op i at man behandler mennesker ordentligt

29 de enero de 2021

Hej Gitte
Beklager du føler at vores måde at håndtere dette på ikke levede op til dine forventninger. Jeg ved du har snakket lidt med den pågældende leder og håber I fik afklaret denne misforståelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Morten Kjeldskov Jensen er en nyttig…

Morten Kjeldskov Jensen er en nyttig livline mht. min printer. Flere gange har han løst mine printerproblemer hurtigt og professionelt. En stor hjælp at kende den mands tlf.nummer og mail-adresse:-)

27 de octubre de 2020

Hej Birthe
Tak for din fine anmeldelse. Morten har fået direkte besked.
Vi håber at se dig tilbage snart igen.
Mvh
Mikkel Guldfeldt
All Office

Arbejder for en lægepraksis

Arbejder for en lægepraksis. Er klar over, at der i denne tid er efterspørgsel på sprit, men en ekstra pris på 1000% procent er jo absurd! Rent snydefirma!

4 de abril de 2020

Hej Sebastian
Du skriver det selv, efterspørgslen på sprit var abnorm sidste år i april måned, hvorfor vores indkøbspriser også var derefter. Vi er enige i at det virker tosset, men kan også fortælle at priserne siden har udlignet sig, da man igen kan få sprit alle vegne.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, snyder kunden. Fik en rykker på noget, som først skulle betales en uge efter.

4 de abril de 2020

Hej Jonathan

Vi havde en fejl i rykkersystemet i uge 14 så en masse fik rykkere ved en fejl. Vi sendte nedenstående ud til alle og beklager selvfølgelig hvis du ikke har fået denne.

'Til rette vedkommende

Vi tilbagekalder hermed den af os udstedte rykker, der er fremsendt til Dem grundet en fejl i vores system.

Vi undskylder mange gange og beklager dybt fejlen.'

Mvh
Mikkel Guldfeldt
All Office

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Morten fra All Office var meget…

Morten fra All Office var meget tålmodig og dygtig til sit arbejde og hver gik jeg har ringet har han løst mit problem. Jeg vil helt klart anbefale ham. Han giver god service :)

31 de marzo de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fik pludselig en inkasso opkrævning…

Jeg fik pludselig en inkasso opkrævning på ialt 4 184,54 kr for en regning som var blevet sendt og faktureret i 2019. Desværre er den gået forbi min næse formodentligt pga omstrukturering i min virksomhed (jeg håndterer ca. 1500 fakturerer årligt og har gjort det i ca. 20 år). Den oprindelig regning på kuglepenne med videre var på 2921,04 kr.
Jeg kan ikke finde rykkere på mail og undre mig over, at de ikke har ringet. Jeg kan blive kontaktet med al mulig jeg skal købe og så kan man ikke gøre sig den umage at kontakte mig vedr. en ikke betalt regning, men sende et inkasso. Det er ikke i orden

19 de marzo de 2020

Hej Bettina
Nu er det jo ved at være noget tid siden, og vi beklager selvfølgelig denne situation. Vi havde desværre nogle faktureringsproblemer sidste år på daværende tidspunkt, hvorfor du desværre er blevet ramt. Det beklager vi.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har lavede en aftale med Alloffice

Jeg har lavede en aftale med Alloffice, som jeg nu ønsker at opsige, jeg sendte opsigelsen første gang for 3 måneder siden, har skrevet igen og igen har ringet utallige gange. Jeg hører ikke fra dem, jeg kan ikke opsige min aftale?? Undgå dem hvis du vil ungå problemer !!!!

25 de septiembre de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.