Bra och prisvärd saker men leveransen tar ca 2 veckor tyvärr. Undanflykter på undanflykter vart paketen befinner sig. Trist.
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har gennem flere år handlet vores patroner hos All Office. Virksomheder der ikke retter op på egne fejl selvom man gentagende gange er blevet gjort opmærksom på fejl lev./faktureringer, det er fo... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Jeg kan helt klart anbefale All Office! Virksomheden gør udskiftning af både Print og IT gennemsigtigt og nemt at forstå. All Office besidder nogle virkelig kompetente medarbejdere, som altid har... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vores mål er at gøre jeres hverdag nemmere… For mindre og mellemstore virksomheder betyder det, at vi kan hjælpe med al infrastruktur på kontoret, og være jeres vej til den rigtige løsning og de rigtige produkter, tilpasset jeres virksomhed. For Danmarks helt store virksomheder er vi nogle af de dygtigste inden for printinfrastruktur, FollowMe, scanning mm., og kan skræddersy en løsning, der lever op til de helt særlige behov, som I har.
Información de contacto
Fjeldhammervej 19C, 1. sal, 2610, Rødovre, Dinamarca
- adm@alloffice.dk
- www.alloffice.dk
La gente también ha visto
Jeg skulle have trykt en folder
Jeg skulle have trykt en folder, og oplevede en rigtig god service og sparring - selv om det bare var en lille ordre. Der kom hele tiden tilbagemeldinger og mine ønsker og ændringer blev efterlevet perfekt! Kan kun anbefale dem!
Ole Bødtcher, Direktør MaxMee

Hurtigt - Effektivt -Professionelt
Vi, hos Strömberg Distribution, har valgt Print Danmark som leverandør til vores emballage.
Vi har været meget tilfredse med den hurtige, seriøse, effektive og ikke mindst professionelle behandling og vejledning vi har fået af Christian (!).
Christian har været dygtig til at følge op på vores produkter og sikret sig at alt er som det skal være.
Derudover er Print Danmark konkurrencedygtig på prisen. Vi skiftede fra Antalis til Print Danmark, og det fortryder vi slet ikke.
Stor ros til Print Danmark og ikke mindst KÆMPE ros til Christian.
Vi fortsætter samarbejdet herfra :-)
Mvh.
Mathias Traulsen
Strömberg Distribution A/S

Rigtig god service
Rigtig god service, hurtig levering og altid hjælpsomme søde sælgere.

Til punkt og prikke
Jeg har handlet hos Print Danmark nogle gange nu og er fuldt ud tilfreds.
Servicen er altid helt i top og stemningen via telefonen er meget behagelig.
Der bliver leveret en sikker og hurtig løsning! Det er super nemt og jeg er altid blevet mødt af en hjælpsom stemme, der kan guide mig igennem de forskellige produkter, der passer til min maskiner.
Jeg giver Emil & Co. fra Print Danmark 5 store stjerner.

100% succes
Har handlet med Print Danmark i et års tid nu. Bliver altid mødt med et smil og en service som er i verdensklasse. Kan klart anbefale alle at handle med dem.

Respuesta de All Office A/S
God service og rimelig god …
God service og rimelig god ordrehandling, konkurrence gode priser.
Karsten K. Jensen
Hotel Hans Egede A/S
Nuuk
Grønland

Varm anbefaling
Print Danmark er vores fortrukne leverandør af kontorartikler og tryksager. De levere altid god service og er meget professionelle. Deres sælger Philip tilbyder altid den bedste pris på markedet.
Mvh Jennipher, Capital Events

Professionel service
Hos Nordlid benytter vi Print Danmark til håndtering af print og kopi.
Der er altid en venlig person i den anden ende af telefonen som gør alt for at besvare alle spørgsmål.
Vi er meget tilfredse.
Mvh. Henrik

Altid god service...
Vi handler tit hos Print Danmark grundet deres store udvalg af kontorartikler og tryksager.
Det er altid nemt og altid super god betjening.
Når jeg har fået et konkret tilbud på en printer, har Print Danmark ofte matchet prisen og ovenikøbet give top service :-)
Winnie, Increase

Respuesta de All Office A/S
Vi handler altid hos Print Danmark og …
Vi handler altid hos Print Danmark og er meget glad for det. Det kan varmt anbefales.
Det er rart at det altid er den samme salgskonsulent man taler med. F.eks. ved Jimi lige med det samme jeg ringer op hvem jeg er, hvilke printere jeg har og at vores virksomhed er Svanemærket. Det spare mig for en masse tid at jeg ikke skal sætte en ny konsulent ind i det hver gang jeg ringer op.
At vores virksomhed er Svanemærket betyder også at det ikke altid er ting som er i Print Danmarks katalog vi skal bruge. Men Jimi tager sig altid god tid og finder netop de produkter vi skal bruge til meget konkurrencedygtige priser. Jeg tjekker af og til priserne hos konkurrenterne men det er altid Print Danmark som har haft de bedste priser.
Hurtig levering. Vi har enda haft eksempler på ting vi har haft glemt at bestille som vi skal bruge samme dag. Også det har Print Danmark klaret.

Fantastik service
Fantastik service, gode varer og hurtig levering. Vil helt sikkert bruge Print Danmark igen og jeg anbefaler andre at gøre det samme.

Respuesta de All Office A/S
elendig vejledning og leveret prnter der ikke kan bruges
fået vejledning el rettere vildledning af SÆLGER fra printdanmark til køb af printer som vi ikke kunne bruge- kunne ikke håndtere vores system som sælgeren ellers lovede. De vil du ikke refundere de 9.050 kr som vi har betalt. Hold jer fra dem

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.