Køb af barbermaskine som gave til modtager tæt på Amager, grundet mulighed for besøg/evt. bytte i fysisk butik; også f.s.v. evt garanti tilfælde. Fandt virksomheden via Pricerunner, Hjemmesiden vi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg bestilte en køkkenmaskine og et grydesæt fra Amager Isenkram fordi de havde gode priser. Desværre gik det galt fra starten. Køkkenmaskinen kom med en revne i skålen, og da jeg kontaktede dem for a... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg formåede på fornemste vis at glemme og hente pakken hos pakkeshoppen og opdagede det først da den var gået retur til Amager isenkram ☹️😢 Jeg ringer i nærmest vild panik mandag morgen og får... Ver más
Modtog pande hurtigt. Der var nogle hak i den, men de svarede hurtigt og forsikrede mig, at hvis der skulle opstå nogle problemer med belægningen, at jeg bare skulle sige til. De svarede også rigti... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de suministros de cocina
- Tienda de cuberterías
- Tienda de accesorios de hardware
- Ferretería
- Tienda de artículos para el hogar
- Tienda de iluminación
Escrito por la empresa
Du kan finde os i Amager Centeret hvor vi har to butikker. Den ene med gaveartikler, porcelæn, køkkenudstyr, el-apparater m.m. og den anden med et bredt udvalg af lamper, værktøj, badeværelsesudstyr, udstyr til haven og meget, meget mere. Vi er en del af en landsdækkende kæde, så bytning af varer eller lign er intet problem.
Información de contacto
Blokken 27A, 3460, Birkerød, Dinamarca
- info@amagerisenkram.dk
- www.amagerisenkram.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lynhurtig levering
Holder på mit produkt uden forklaring – ingen dokumentation, ingen tilbagebetaling
Jeg har købt en Braun-barbermaskine hos Amager Isenkram, som viste sig ikke at fungere som den skulle – selv efter flere forsøg. Jeg kontaktede dem med en detaljeret beskrivelse og dokumentation. De bad mig sende produktet retur, hvilket jeg gjorde.
Efterfølgende afviser de reklamationen med den intetsigende bemærkning, at “produktet er testet og der er ingen fejl” – uden at dokumentere hvordan det overhovedet er blevet undersøgt, hvilke metoder der er brugt, eller hvem der har foretaget vurderingen. Trods gentagne henvendelser nægter de at svare på disse helt rimelige spørgsmål.
Mit produkt bliver nu tilbageholdt uden saglig begrundelse, og jeg har hverken fået pengene retur eller apparatet tilbage.
Det er fuldstændig uacceptabelt og giver indtryk af enten manglende kompetence eller direkte vildledning. Jeg står tilbage uden hverken produkt eller kompensation.
Jeg har nu været nødt til at involvere både Trustpilot, MobilePay og overvejer næste skridt via Forbrugerklagenævnet og politiet, da det i praksis fremstår som uberettiget tilbageholdelse af min ejendom.
Hold jer langt væk – og køb hos en forhandler, der tager kundeservice og reklamationsret alvorligt

Respuesta de Amagerisenkram
Hurtig forsendelse og vare var som…
Hurtig forsendelse og vare var som forventet.
Denne gang følte jeg mig ikke velkommen
Denne gang følte jeg mig ikke velkommen. Det er sgu' da' ikke min skyld at Bodums termokrus er noget bras.
Jeg ville for anden gang bytte et Bodum termokrus.
Første gang var den indre plastbeholder krakeleret, fordi den åbenbart ikke kan tåle varme og kulde...
Anden gang kunne låget ikke lukke ordentligt. De ville ikke give mig et nyt, kun pengene tilbage, så nu må jeg finde et andet sted at købe termokrus.
Apropos Bodum: Jeg har tidligere haft et Bodum "termokrus" af metal, som ikke rigtig havde nogen termoeffekt overhovedet...
Klar anbefaling
Let bestilling, god og informativ proces. Og gode priser på et stort og varieret udvalg. Jeg kommer tilbage igen :)
(Ordre nr. 136087)
Dårlig retur forhold
For dårligt at betale for at returnere en vare som ikke virker. Jeg har købt et sæt salt og peber fra rosendahl til 100kr, som ikke kan bruges da hullerne er for små, jeg har endda kværnet fint salt, men der kommer næsten ingenting ud. For at returnere dem koster det 40kr, hvilket det ikke kan betale sig. Jeg ved godt at fejlen er fra rosendahl, for dårligt at det koster så meget for returnere noget

Utroværdige
Utroværdige
Vi købte 8 teak havestole som skulle være “Top Kvalitet - Golden Teak”, men som viste sig at være Grade C teak, dvs. delvis med splintved, der ikke indeholder naturligt teakolie som kerneved, og derfor er uegnet til havestole. Vi måtte betale kr. 350 for retur.

Respuesta de Amagerisenkram
Sjældent har vi modtaget en pakke så…
Sjældent har vi modtaget en pakke så hurtigt😃 efter 27 timer var den i Frederikshavn fra københavn. Det er alså bare super godt.
Tak til Amager Isenkram og GLS.
Falsk reklame
Jeg købte flere forskellige produkter.
Det ene var et sæt snapseglas, som jeg modtog og udover at være elendig kvalitet var de virkelig fedtede og beskidte, som havde de stået i stegeos i et år. Jeg kontaktede virksomheden, der gav mig ret og jeg fik at vide at jeg kunne putte dem i opvaskemaskine.
Senere opdagede jeg at et sæt kopper jeg havde købt var helt anderledes og markant dårligere kvalitet end billedet både på hjemmesiden og på produktets kasse (forskel i tykkelse, størrelse, form, overflade, og form, størrelse og farve på hank). Jeg ville uploade billede af det her, for det er virkelig tydeligt at det er ligesom en kopivare, men trustpilot siger jeg ikke kan, fordi Amager Isenkram valgt at der ikke må uploades billeder i anmeldelserne her. Jeg kontaktede igen butikken og fik svaret: "Det er selvfølgelig ærgerligt". (der er tale om moscow mule kobber kopper hvis nogen vil undgå dem)
Det undrer mig at butikken end ikke tager afstand fra at de har solgt en vare med falske billeder eller nogen form for undskyldning eller forklaring herpå, hvis det ikke er en bevidst taktik.
Jeg endte med at få pengene igen for begge produkter, så derfor bliver det to stjerner i stedet for én.

Godt sted at handle
Utrolig god service, lynhurtigt svar ved henvendelse og ingen problemer overhovedet. En varm anbefaling her fra!
Retur ikke ok
Besværlig retur system, og de mener kanden var gået i stykke under retur fragten, så jeg får ikke mine penge tilbage.

Respuesta de Amagerisenkram
Stor tak til Mathias for hurtig svar på…
Stor tak til Mathias for hurtig svar på min utålmodighed. Købte en kaffekværn og fik den ikke til at virke, skrev til Mathias og fik hurtigt svar. Gode produkter og hurtigt levering. Køber helt sikkert der igen.
Mange 1000 tak Mathias
Jeg ringer i nærmest vild panik mandag morgen og får fat i Mathias som desværre skal lægge øre til mine dumme undskyldninger og søforklaringer i 3 minutter hvorefter han blot stille siger : Det skal du ikke være ked af , jeg finder din pakke og sender den bare igen .. fejl kan ske og jeg hjælper dig gerne …
I dag onsdag har jeg så lige hentet pakken fra jer og det med helt særlig tanke på den venlighed du udviste i mandags …. 1000 tak for hjælpen Mathias ☺️
Glædelig jul til alle jer fra Amager Isenkram 🎅🧑🎄🎄
Anbefales !
Nem hjemmeside.
Gode priser.
Hurtig handel.
Hurtig levering.
God oplevelse
Fin side. Nem bestilling. Fine priser og hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Handler der gerne igen.
Super god service
Jeg købte 3 sæt vinglas, 34 stk i alt. Ét enkelt rødvinsglas nåede ikke frem i hel stand. Skrev til kundeservice og fik super hurtigt svar. Jeg fik tilsendt et nyt glas dagen efter, og fik i øvrigt lov til at købe et salt og peber sæt med i pakken. Glasset var pakket mega godt ind. Virkelig god service.
Efter at have afgivet en ordre modtog…
Efter at have afgivet en ordre modtog jeg ikke mit produkt fuldt ud, hvorefter jeg skrev til support og ikke fik noget svar, telefonerne svarer heller ikke. Jeg kan desværre ikke anbefale denne butik. ordrenummer 115397 dateret 16.7.24
SUPER ...
SUPER .... SUPER GODT STED AT
HANDLE ... MIN ANBEFALING ... 5 STARS ...
La experiencia Trustpilot