Angelica er simpelthen så dygtigt. Jeg har rendt fra læge til akupunktur m.m. uden det løste mit problem med svagt immunforsvar og ondt i brystet. Angelica har fået løst op for muskler, som har låst o... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Lige så snart man træder ind i Angelicas klinik, kan man mærke en fantastisk stemning. Smukt dekoreret, plejeprodukter af høj kvalitet; og især en person som lytter. Efter hver behandling får jeg... Ver más
La empresa ha respondido
At placere sig på briksen hos Angelica er som at `træde `ind i en anden verden, hvor hendes `magiske` hænder, hendes åndedræt og musikken i rummet på en gang henfører og `piner` dig, når hun næn... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Angelica Massage i Århus er ren forkælelse. Få løst op på spændinger og lad os fjerne myoser og smerter.
Información de contacto
Saralystparken 9, 2tv, 8270, Højbjerg, Aarhus, Dinamarca
- +45 60616273
- info@angelicamassage.dk
- www.angelicamassage.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super good loved every bit of it
Super good loved every bit of it, felt so good after

Respuesta de Angelica Massage
Angelica er en virkelig dygtig massør…
Angelica er en virkelig dygtig massør som ikke bare kan teknikken men også personligt indlever sig i sine patienter og deres behov. Der bliver ikke lagt fingre imellem og man kan føle at Angelica kommer ned til roden af problemet...tak for god omsorgsfuld behandling.

Respuesta de Angelica Massage
Det er et hyggeligt sted
Det er et hyggeligt sted, Angelica er meget dygtig og en sød massør. Jeg har haft smerte i min nakke og ryggen, Angelica har hjulpet meget , efter 2 behandlinger var der ikke mere smerte Jeg kan kun anbefale hende 👍🏻

Fantastisk service!
Angelica uden tvivl professionel, og ved præcis hvad hun laver. Omgivelserne er fredelige og beroligende. Mine varmeste anbefalinger.

Respuesta de Angelica Massage
Den bedste masoer jeg har proevet!
Som elitesportsudoever, er det utrolig vigtigt at have en krop der kan praesterer naar den skal. Det har Angelica med sin massage soerget for at jeg kunne, da jeg dyrkede elitesport. Angelica er utrolig dygtig, og kan klart anbefaldes.

Respuesta de Angelica Massage
Lige så snart man træder ind i…
Efter hver behandling får jeg energi og har det utroligt godt.
Angelica er yderst kompetent og hendes faglige niveau gør, at man har rar følelse af at være i gode hænder. For hende er hver eneste person vigtig.
Jeg giver Angelica mine varmeste anbefalinger.
Jeg er kommet hos Angelica igennem lang tid
Jeg er kommet hos Angelica igennem rigtig lang tid og jeg kan anbefale hende 100%. Angelica er yderst professionel i sit arbejde. Hver gang jeg har fået behandling har jeg det vidunderligt. Jeg sover bedre og er gladere. Hendes klinik er smukt indrettet og altid ren. Hun har skabt et meget behageligt sted med dæmpet musik og beroligende dufte. Hun er en dejlig person, med en skøn udstråling, som sætter stor pris på sine kunder.

Respuesta de Angelica Massage
I had a great time with Angelica
I had a great time with Angelica!
You have go there! her massages are wonderfull :-D

Respuesta de Angelica Massage
she is very good and professional
she is very good and professional, from 5 stars

Respuesta de Angelica Massage
Super oplevelse og fuld valuta for …
Super oplevelse og fuld valuta for pengene.
Jeg modtog 80 min. helkropsmassage.
Det var rigtig godt og stor fare for gentagelse.
Det kan anbefales.....

La experiencia Trustpilot